Dodane: 14-01-2012 10:29
Miał być to jakiś "szpon" mojego autorstwa, ale jakoś mi nie wyszedł

Dodane: 14-01-2012 19:18
Jestem pod wielkim wrażeniem. Bardzo duży postęp. Widać, że ostro pracowałeś. Najbardziej podoba mi się ten rysunek
http://img593.ima...120846.jpg widać tutaj spory postęp w proporcjach ciała.

Dodane: 05-02-2012 12:25

Dodane: 05-02-2012 13:15
Z każdym nowym rysunkiem widać postępy. Ba same postacie są coraz bardziej ciekawsze. Nabierają charakteru.

Dodane: 10-02-2012 16:33
Z każdym nowym rysunkiem widać postępy. Ba same postacie są coraz bardziej ciekawsze. Nabierają charakteru.
dzięki
ZIELONY za dobrą opinie.
Wiadomość doklejona:Proszę kolejna praca :
http://imageshack...21547.jpg/

Dodane: 10-02-2012 17:15
Jestem pod ogromnym wrażeniem,robisz naprawdę duże postępy.Muszę się zgodzić z zielony twoje postacie robią się coraz ciekawsze,choć nie ukrywam ,że jest w nich jeszcze sporo niedociągnięć,ale ćwicz dalej

a będzie dobrze.

Dodane: 10-02-2012 19:48
Tak ja też przyznam, że robisz postępy. Ostatni rysunek jest naprawdę dobry. Ale jednak mimo wszystko jest w nim sporo błędów.
Ćwicz, dalej a napewno już za jakiś czas twoje rysunki będą świetne
![[szeroki] [szeroki]](/templates/emoty/szeroki.png)
.

Dodane: 12-02-2012 10:51
Widać sporą inspirację Ichigo z Bleacha, oczywiście to nic złego

. Przyznam jednak, że bardziej podobały mi się twoje dwa poprzednie rysunki. Jednak za kombinowanie z pozami należy ci się duży plus. Aha jeszcze jedno, przed wrzuceniem na imgshacka obróć obrazek tak jak powinno się patrzeć

.

Dodane: 13-02-2012 15:05

Dodane: 13-02-2012 16:56
Nie ma co,robisz ogromne postępy,w porównaniu do twoich poprzednich prac te są świetne,choć jeszcze jest w nich sporo błędów.Dobrze,że większość postaci wymyślasz sam,bo to pomaga w rozwijaniu własnego,orginalnego stylu.Pracuj tak dalej,a będzie dobrze

Mogę ci tylko pozazdrościć tego zapału do rysowania

Dodane: 13-02-2012 16:59
Ziomek oby tak dalej
![[wesoly] [wesoly]](/templates/emoty/wesoly2.png)
postęp za postępem ;P niedługo bedziesz rysował prawie jak akira

trenuj trenuj

Dodane: 15-02-2012 19:16
Bardzo podoba mi się postać, która trzyma gardę. Widać, że postarałeś się przy niej. Ma nawet ciekawszy wygląd niż twoje poprzednie.

Dodane: 17-02-2012 14:14
Siemka.Dzięki za dobre opinie

.A co myślicie o moim rysunku ''KAMI-SAMY,,

Dodane: 17-02-2012 23:59
Fajnie rysujesz, te postacie mi się podobały. Dzieła sztuki to to jeszcze nie są, ale z czasem polepszysz i będzie dobrze. Daje 4/5
Pozdrawiam

Dodane: 15-03-2012 09:49 -

Dodane: 16-03-2012 15:37
Najlepiej wyszedł ci Tanger Shadow, ten SW1 to już słabiej. Skoro Tanger Shadow jest najlepszy to skupię się na nim

. Ogólnie fajna poza, tylko lewa górna cześć ręki zlała się z częścią obok karku. Jeszcze dolna część ciała (nie nogi) kuleją, ale ogólne wrażenie jest dobre.

Dodane: 18-03-2012 17:19
Ludzie pisać smutno mi bez was nie opuszczajcie mnie!!..

Dodane: 18-03-2012 18:00
Oj joj co mam Ci napisać ok to zacznę moje komentowanie najlepiej

No to pierwsza praca co do brody to mi się bardzo podoba, co do blizn lub barw bojowych na twarzy poprosiłbym o troszkę inny odcień

nóż dobrze Ci wyszedł

i tak trochę skulony jakby jest tzn. mogły być trochę dalej ręce

rysunek2 kula energii mi się trochę nie podoba troszkę cieniowania poproszę

3 rysunek koło łokci to coś mi się nie podoba (nie wiem jak to nazwać).
Oj joj ile się tego uzbierało przepraszam jak obraziłem kogoś ale to tylko moja skromna ocena z którą nie każdy musi się zgodzić.
--------------------

Dodane: 18-03-2012 18:26
Proponuje zacząć regularne ćwiczenia osobnych części ciała. Począwszy od twarzy, a skończywszy na nogach. Rozplanuj sobie miesiąc i przez ten miesiąc cały czas ćwicz np. kontur twarzy, rysy oka, kształt uszu itp. Pod koniec miesiąca postaraj się jak najlepiej narysować głowę. Kolejny miesiąc planuj np. tułów i na koniec miesiąca do tej głowy dorysuj tułów itd. Po kilku miesiącach będziesz potrafił konkretnie rysować kształty i będziesz mógł zabrać się za cień, który będziesz już o wiele dłużej ćwiczyć. A po tym twoje rysunki będą już na dobrym poziomie, który będziesz polepszał. Ważna jest systematyczności i chęć do tego co się robi. Na razie rysunki są nie dokładne i po prostu mierne. Proponuje znaleźć sobie jakiś wzór, który będziesz naśladował i się na nim uczył, a później już będzie ci zdecydowanie łatwiej podczas rozwoju.
--------------------

Dodane: 08-04-2012 13:27 -
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.