Dziś jest Środa, 30 Maj 2012, godz 12:37
OnLine: 73, statystyki
index > Portal
Temat: Portal: Limity przy pobieraniu
Dodane: 05-01-2012 18:52 - Edytowane przez by_black dnia 05-01-2012 19:41
Oglądam sobie odcinki DB od początku a teraz DBZ. Pewnego dnia skończyłem oglądać odcinek DBZ 49 na kreskowka.pl 2 dni potem chciałem obejrzeć 50 ale pisało że video usunięte lub brak dostępu. I tak od 2 dni Od 57 odcinka mam odcinki na płycie. Chcę od 2 dni obejrzeć sobie odcinek i żaden na żadnej str. nie działa bo oczywiście LIMITY! Wreszcie strefa plików, ściągnąłem jeden odcinek. Pozostaje 6. ALE ZNOWU LIMITY. Macie jakiś sposób? Bo cholera pobrałem tylko 40 mb i już limit litości ci ludzi nie znają, 7 odcinków tylko i to z rtl7 OMG.

Wiadomość doklejona:
ODPOWIE KTOŚ CZY TAK TRUDNO OBEJRZEĆ TYLKO 7 ODCINKÓW DB ZA DARMO W JAKOŚCI NAJGORSZEJ??? BO ZA CHWILE WYBUCHNE!!!!!

--------------------

WIELE SERC JEDNO BICIE DRAGON BALL NA CAŁE ŻYCIE
Dodane: 05-01-2012 19:32 - Edytowane przez by_black dnia 05-01-2012 19:36
#by_black - systemadmin - max%
Po pierwsze MegaUpload pozwala na pobieranie dowolnej ilości plików, lecz nie naraz, czyli pobierasz jeden, to włączasz kolejny po pobraniu pierwszego. Wszędzie są limity, ale ja jakoś nie mam z nimi problemów, cierpliwość? Zrozumienie, że nie każdego stać na konto premium i wrzuca na darmowy hosting? Jeżeli aż tak drażnią ciebie limity, to poszukaj sobie w sieci jakichś poradników, albo zmieniaj IP jeżeli masz zmienne, a najlepiej wydaj kilka złotych i oglądaj/pobieraj sobie pliki na koncie premium. A jeżeli masz IP dzielone z innymi osobami, to tym bardziej jesteś uziemiony od tego czy inni pobierają.

--------------------
Dodane: 05-01-2012 19:39 - Edytowane przez SasukeUchiha98 dnia 05-01-2012 19:41
Pisze mi Download limit exceded czy coś takiego na białej stronie w lewym górnym rogu. I pobieram pojedynczo

--------------------

WIELE SERC JEDNO BICIE DRAGON BALL NA CAŁE ŻYCIE
Dodane: 05-01-2012 19:53
#by_black - systemadmin - max%
Nie wiem czy masz bezpośrednio Netię czy Twój dostawca internetu korzysta z ich usług, ale jeżeli masz internet bezpośrednio od Netii, to powinieneś mieć zmienne IP, to zresetuj od czasu do czasu modem i po sprawie, jeżeli jednak Faktoria to osiedlowy dostawca internetu, to nic raczej nie poradzisz od tak, ani my nic z tym nie zrobimy, bo to, że masz limit, oznacza, że w tym samym czasie jeszcze kilka innych osób korzysta z jakiegoś hostingu, w tym przypadku MegaUpload.

--------------------
Dodane: 05-01-2012 19:54
#siuber - user - 60%
Jaki wy macie problem cierzcie sie ,że nie musicie kupować plików (filmów, muzyki, gier,itp).
A tok wgl to ściąganie z dajmy na to takiego... MegaUpload to piractwo ,co nie?

Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online