Dodane: 15-01-2012 12:07
lukasz2435 napisał/a:
No ładnie śniegu dopiedzieliło, ale jak wczoraj wracałem do domu nie mogłem uwierzyć w to co się stało!! Błyskawice i grzmoty!! Noż kuran nie pamiętam, zeby burza była w zimie!! Nie liczę jeszcze zamieci śnieżnej, przez co idąc na przystanek, byłem biału jak bałwanek.
U mnie napadało i już stopniało ale jakoś nie narzekam bo nie lubie zimy

Dodane: 15-01-2012 22:18
Jaki brak zimy! W Olsztynie jest sporo śniegu i już prawie dwa dni leży, przynajmniej dzięki temu jasno jest na dworzu
--------------------
-------------------------------

Dodane: 15-01-2012 22:23
No właśnie w ten weekend w Gdańsku spadł śnieg i jest go na tyle dużo, że nie chcę mi się z domu wychodzić ;< Nie cierpię śniegu, choć jak byłem dzieckiem to go kochałem. Od pewnego czasu jednak tylko uprzykrza mi życie i choć zza okna jest nawet ładniej, to innych plusów nie widzę. No, ale cóż życie. Zaczęła się zima @_@
--------------------
Życie nie jest dobre ani złe - jest takie, jakie wierzymy, że jest.

Dodane: 16-01-2012 13:29
Weee śnieg spadł, u nas sypnęło dość obficie, cieszę się że spadł, chociaż dobiła mnie ilość przy odśnieżaniu xD
--------------------

Dodane: 16-01-2012 16:46
U mnie śnieg chyba już trzeci dzień. No fajnie fajnie, tylko dlaczego nie było w święta? Ta na to czekałem, mogłem sobie kulig zrobić, porzucać się śnieżkami, ulepić niedorypanego bałwana, czy coś. Teraz nie mam za bardzo jak, bo tydzień temu wróciłem do domu

. Ciekawe ile teraz ta zima potrwa, mam nadzieje tylko, że zaraz się nie roztopi. Dla kierowców gorzej, łatwiej o wypadek i więcej problemów, ale mnie to nie dotyczy, muahahaha.

Dodane: 17-01-2012 13:16
heh u mnie wczoraj tak sypało że jak obmiotłem śnieg z samochodu to po skończeniu znowu na przedniej szybie był xd. Ale na szczęście istnieją wycieraczki ale przez boczne szyby 0 widoczności.

Dodane: 19-02-2012 18:48
U mnie już od 2 dni nie sypie co mnie bardzo cieszy nie trzeba odśnieżać ani nic podobnego robić.Niestety temperatura cały czas jest na plusie i jeśli ten cały śnieg się roztopi to będzie wielkie błoto i trudność z wybraniem się gdziekolwiek.

Dodane: 19-02-2012 19:05
Aby u mnie dostrzec teraz śnieg to trzeba naprawdę wytężyć wzrok xD Wczoraj termometr pokazywał 8 stopni na plusie i niemal cały śnieg stopniał...Ale jakoś mi go nie żal i mam nadzieję że już tej zimy go wiele nie zobaczę
--------------------

Dodane: 27-02-2012 18:56
Znowu śnieg zaczął padać i temperatura spadła

osobiście nie chcę, aby już więcej padał śnieg ponieważ i tak za kilka dni się roztopi, więc jest to zupełnie bez sensu, a poza tym tęsknie za wiosną

.

Dodane: 27-02-2012 19:40
Tam gdzie mieszkam śniegu nie ma od czasu do czasu lekko poprószy ale i tak się roztopi.Zimę miałem około 2 tygodnie bo wtedy był dużo śniegu a kiedy temperatura na plus,od razu zniknął. Zimy mi nie żal osobiście wole wiosnę bo wtedy jest umiarkowana temperatura,ni za zimno ni za gorąco.
--------------------
Ulubione mangi:
-Bleach -Fullmetal Alchemist
-Naruto
Ulubione anime:
-Naruto,-Deadman Wonderland,-Black Rock Shoter,-Durarara!,... Bardzo dużo tego jest.

Dodane: 27-02-2012 20:32
U mnie akurat jest już odwilż. Tak,mieszkam w polskim biegunie zimna,a wcześniej to jak śniegu napadało o napadało solidnie. Zimę, o ile pamiętam miałam z miesiąc.
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.