Dziś jest Środa, 30 Maj 2012, godz 12:36
OnLine: 73, statystyki
index > Hydepark
Temat: Rok 2012
Dodane: 01-01-2012 01:34 - Edytowane przez Bociak dnia 01-01-2012 01:36
#Bociak - user - max%
Tak samo jak w poprzednim roku, również w tym założę spamerski wątek o noworocznych postanowieniach. O waszych planach lub ich braku możecie się tutaj bez skrępowania wypowiadać, to tyle inicjatywy z mojej strony. :p

--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 01-01-2012 01:40
#bake1 - user - 50%
moim postanowieniem na 2012 rok jest przyłożenie się do nauki(co w moim wypadku ciężko widzę...) i zdania matury w maju i egzaminu zawodowego w czerwcu....
jak to będzie się zobaczy ale napewno nie odpuszcze i będe robił wszystko co w mojej mocy.

Dodane: 01-01-2012 01:41
#owerfull - user - max%
Ja mam jedno postanowienie, ale to nie noworoczne, lecz na całe życie, brzmi ono "nigdy się nie poddawać, dążyć do osiągnięcia swoich marzeń, osiągnąć szczyty", to moje postanowienie.

--------------------

http://www.youtube.com/watch?v=citzRjwk-sQ
Dodane: 01-01-2012 02:02
#JAROMIR - user - 80%
No cóż ja mam postanowienia dość łatwe do spełnienia z jednym wyjątkiem z tych łatwiejszych:

-Kupić nowego kompa ( bo mój to grat )
-Iść w końcu do Pracy (to może nawet do trudniejszych postanowień należeć )
-Kupić się Samochód

I ten jeden wyjątek:

-Zrobić prawo jazdy ( z tymi nowymi testami będzie jeszcze trudniej )

--------------------
"Czy postawiłbyś na jednej szali
życie Sasuke a na drugiej Konohę?
Naruto, wciąż żyjesz złudzeniami i marzeniami.
Są takie chwilę, gdy ninja musi podjąć bolesne decyzje..."

Itachi Uchicha
Dodane: 01-01-2012 02:15
Nie mam żadnych noworocznych postanowień...z resztą nigdy ich nie miałem. Wiele nie wymagam od tego roku...jeśli mnie oszczędzi w sesji będzie dobrze.

--------------------

Dodane: 01-01-2012 02:31
#Ahalian - user - 80%
Moim postanowieniem noworocznym jest pójście na casting do jakiegoś filmu lub serialu, zapisanie się z bratem ciotecznym na siłownię, poprawić swe osiągnięcia w nauce oraz zmienić swój charakter, bo jest zjebany że chuuu*...
Wszystkim Życzę, aby się wasze postanowienia spełniły :)

--------------------
Dodane: 01-01-2012 04:00
#Hecate - user - 30%
Moim postanowieniem po dzisiejszym "przypale" nie pić alkoholu przez dłuuuugi czas to co się stało to jest normalnie szok dla mnie a dla mojego kumpla przypał na wieki u rodziców. Całe szczęście że obeszło się bez policji.... Nie chce offtopować więc się nie rozpisuje :( Tak więc radzę nie pijcie w zamkniętych pomieszczeniach stamtąd nie da się uciec ... xd (chyba że parter i w miarę nie wysoko przez okno (xd) ). Pozdrawiam "Pechowiec" Hecate

Dodane: 01-01-2012 04:21
#blade81 - user - 80%
Postanowienia...niedawno postanowiłem zmienić swoje życie, dorosnąć, a nowy rok to idealna okazja. Nie popełnić znowu tych durnych błędów. Zapomnieć o pewnej osobie. Zacząć w końcu dbać bardziej o siebie - jakaś siłka. I skończyć wszystkie zaczęte projekty, jak opowiadania, piosenki i takie tam. Po prostu być lepszym mną.

--------------------
Dodane: 01-01-2012 14:36
#hlkpl - user - 80%
Ja nie mam żadnych postanowień Kiedyś sobie obiecywałem że coś zmienię w nowym roku , ale teraz dałem sobie spokój. :p W końcu w tym roku koniec świata więc po co??? :p

--------------------
Dodane: 01-01-2012 17:57
#slander - user - 70%
No to tak:
- zapisać się na prawo jazdy
- pójść do pożądnej pracy
- tróje z przedmiotów na koniec roku szkolnego oraz wogóle zainteresowanie szkołą
- kupić sobie samochód

--------------------
Jestem Saiyaninem, który przybył z Ziemi, zeby cię pokonać

-----

http://komixxy.pl...zebaczenia
Dodane: 02-01-2012 16:27
#DeaDMen - user - 90%
Moim postanowieniem napewno jest poprawienie ocen z pierwszego semestru i ogólnie systematyczna nauka.Mam zamiar kupić także telewizor aby w końcu mieć jakiś ekran pod xboxa.To chyba tyle

Dodane: 02-01-2012 17:17
#siuber - user - 60%
Moim postanowieniem naworocznym jest: przejść mario w lewą strone,zdobyć mont Everest, okrążyć polske do okoła i najtrudniejsze być sobą...

Dodane: 03-01-2012 01:55
#Spinahio - user - 10%
siuber napisał/a:
Moim postanowieniem naworocznym jest: przejść mario w lewą strone,zdobyć mont Everest, okrążyć polske do okoła i najtrudniejsze być sobą...

"lubie to"

moje krotkie: byc lepszym czlowiekiem ;D

Dodane: 03-01-2012 06:14
Schudnąć... to moje postanowienie, ale nie całkiem, bo stracił bym swój urok [wesoly]

Dodane: 03-01-2012 07:39
#Ahalian - user - 80%
siuber napisał/a:

No bardzoooo cieżkie to postanowienie, więc nie wiem czy dasz rade, ale jak by ci się jednak udało to daj znać. Mount Everest jak coś, ale to u ciebie z ortografią słabo, więc się nie czepiam. "Naturalnie być sobą", świetne postanowienie.
Moim następnym postanowieniem jest przestać się czepiać, ale to raczej mi się nie uda, można spróbować :)

--------------------
Dodane: 03-01-2012 09:27
#Seneka - user - 80%
- Pójść na studia
- Znaleźć lepiej płatną pracę
- Poprawić swoje zdrowie fizyczne
- Zrzucić trochę kilogramów
I to by było wszystko.

--------------------
Dodane: 03-01-2012 12:59
#Aero - user - 90%
Hecate napisał/a:
Moim postanowieniem po dzisiejszym "przypale" nie pić alkoholu przez dłuuuugi czas to co się stało to jest normalnie szok dla mnie a dla mojego kumpla przypał na wieki u rodziców. Całe szczęście że obeszło się bez policji.... Nie chce offtopować więc się nie rozpisuje :( Tak więc radzę nie pijcie w zamkniętych pomieszczeniach stamtąd nie da się uciec ... xd (chyba że parter i w miarę nie wysoko przez okno (xd) ). Pozdrawiam "Pechowiec" Hecate

Haha, ja mam tak samo, ale obyło się bez przypału. Wczorajszy dzień w szkole ledwo przeżyłem, a na ostatniej lekcji już zasypiałem, pomimo tego, że całą niedzielę przespałem, jednak kac męczył, wiem w moi wieku nie powinno się pić [placze] Oprócz tego, to poprawa w nauce i zakupienie gitary, co nie jest tak trudne jak samo nauczenie się na niej grać. Mam już połowę kasy, jest to 1/4 drogi do sukcesu, szkoda że ta najprostsza 1/4 [placze] xD

--------------------
Dodane: 03-01-2012 13:44 - Edytowane przez malpex dnia 04-01-2012 16:55
#malpex - user - max%
Nie złe macie te postanowienia noworoczne. Samochody, ciągle nauka, siłownia naprawdę jestem pod wrażeniem. Ja to nie mam żadnych postanowien noworocznych bo to i tak nigdy nie wypali. Wiem co zrobić muszę i to zrobię. A to czego nie muszę to robić nie będe.

Edit down: [2]

--------------------

-------------------------------

Dodane: 04-01-2012 15:51
#Pepe - user - max%
Żadnych konkretnych postanowień, jeżeli mam coś ważnego do zrobienia to mam zamiar to wykonać bez obiecanek cacanek tylko dlatego bo dwójka zastąpiła jedynkę w kalendarzu [yyy]

--------------------
iSayumi
Dodane: 04-01-2012 18:15
#Kyasupa - user - 0%
Moje noworoczne postanowienia:

- Pooglądać więcej Anime i przeczytać więcej Mang :)
- Przyłożyć się do rysowania (polepszyć się)
- no i może znaleźć dziewczynę :) choć nie wiem

Pozdrawiam.

Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online