Nie wiem dlaczego moje posty odbierasz jako "ataki",prawda jest taka,że każdy tłumaczy tak jak czuje,ale ogólnie sens jest taki sam.Nie potępiam Twojego tłumaczenia,broń boże
sebek066 napisał/a:Nie wiem dlaczego moje posty odbierasz jako "ataki",prawda jest taka,że każdy tłumaczy tak jak czuje,ale ogólnie sens jest taki sam.Nie potępiam Twojego tłumaczenia,broń boże
Ja tego nie odebrałem jako atak, jedynie kontrargumentuje twoją wypowiedź, aby było bardziej pikantnie

. Ja wiem dokładnie jak to jest w dużych grupach, sam byłem edytorem w dużej grupie angielskiej I Eat Manga -
http://ieatsoul.com/ i doskonale wiem jak oni tłumaczą, sęk w tym, że po angielsku wszystko dobrze brzmi xD.
Tak, I jak zwykle Naruto przemówił następnemu złemu (że tak to nazwę) do rozsądku
![[yyy] [yyy]](/templates/emoty/yyy.png)
xD. Chapek w sumie mi się spodobał, ale niw pogardziłbym gdyby było trochę więcej walki. Myślałem, że kiedy dojdzie do starcia Naruto i Tobiego cały czas będziemy zalewani "epickością".
Teoretycznie ma być 11 stycznia , ale myślę że będzie jakiś przeciek do neta i na dniach można się spodziewać.