Dziś jest Środa, 30 Maj 2012, godz 12:36
OnLine: 73, statystyki
index > Naruto > Premiery
Temat: Naruto Chapter 568 - Opinie
Dodane: 28-12-2011 20:29
#sebek066 - user - 20%
Nie wiem dlaczego moje posty odbierasz jako "ataki",prawda jest taka,że każdy tłumaczy tak jak czuje,ale ogólnie sens jest taki sam.Nie potępiam Twojego tłumaczenia,broń boże :)

--------------------
Dodane: 28-12-2011 20:36
#Marcin00 - user - 90%
sebek066 napisał/a:
Nie wiem dlaczego moje posty odbierasz jako "ataki",prawda jest taka,że każdy tłumaczy tak jak czuje,ale ogólnie sens jest taki sam.Nie potępiam Twojego tłumaczenia,broń boże :)

Ja tego nie odebrałem jako atak, jedynie kontrargumentuje twoją wypowiedź, aby było bardziej pikantnie :d . Ja wiem dokładnie jak to jest w dużych grupach, sam byłem edytorem w dużej grupie angielskiej I Eat Manga - http://ieatsoul.com/ i doskonale wiem jak oni tłumaczą, sęk w tym, że po angielsku wszystko dobrze brzmi xD.

--------------------

Dodane: 28-12-2011 21:31
#Aero - user - 90%
Tak, I jak zwykle Naruto przemówił następnemu złemu (że tak to nazwę) do rozsądku [yyy] xD. Chapek w sumie mi się spodobał, ale niw pogardziłbym gdyby było trochę więcej walki. Myślałem, że kiedy dojdzie do starcia Naruto i Tobiego cały czas będziemy zalewani "epickością".

--------------------
Dodane: 07-01-2012 12:44
#Robert - user - 50%
Ktoś wie kiedy pojawi się nowy chapek 569?
Bo z tego co napisał Marcin w poprzednim temacie, nic nie rozumiem..

--------------------
Dodane: 07-01-2012 12:46
Teoretycznie ma być 11 stycznia , ale myślę że będzie jakiś przeciek do neta i na dniach można się spodziewać.

Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online