Dodane: 16-12-2011 14:33
Wczoraj z okazji 10-lecia GTA III gra została wydana na tablety oraz telefony z systemem Android i IOS. Czy zamierzacie ją kupić? Co o tym myślicie. Jak widzicie przyszłość telefonów jako konsol.
Oamiętam jeszcze jak grało się w to na kompie i te emocje, i pomyśleć że teraz można powrócić do tego w np autobusie^^Fajna sprawa. Może 3 nie była najlepszą częścią ale początek dobry, tylko czekać aż wydadzą VC i być może kiedyś SA, a za tym inne gry. Crysis na telefonie?To by było coś ;p

Dodane: 16-12-2011 14:38
O premierze słyszałem, ale czy grę kupię? Raczej nie. Prawdopodobnie już niedługo ściągnę sobie z neta. Jakoś nie mam przekonania do kupowania gier na komórkę ;p
Mam wiele świetnych wspomnień związanych z GTA III. Ahh te dnie i noce spędzony z kuzynem na wypełnianiu misji, zabijaniu przechodniów, walki z policją na dachu hangaru, a to wszystko z świetnymi kodami
--------------------

Dodane: 16-12-2011 16:09
Słyszałem o tym i grałem już u kumpla na Iphone 4S gościu jest przypał na serię GTA
więc jakby mógł tego nie mieć ?

Gra się całkiem fajnie i grafika też niczego sobie. Chociaż wg. mnie wydać 20 zł. na grę "komórkową" to dla mnie przesada.

Dodane: 16-12-2011 19:20
Z chęcią bym kupił, lecz po prostu nie mam takiej możliwości, nie mam karty kredytowej, na którą mógłbym zakupować appsy.
--------------------
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.