Dziś jest Środa, 30 Maj 2012, godz 12:31
OnLine: 47, statystyki
index > Hydepark
Temat: Mikołajki, Święta Bożego Narodzenia, Sylwester 2011
Dodane: 18-12-2011 18:04
#NoClan - user - 60%
Esey napisał/a:
Na święta wyjeżdżam do rodziny pod Kielcami.

Ja mieszkam w Kielcach weź no wpadnij xD.
A tak do tematu to Mikołajki już były i dostałem od mamy jakiesik perfumy. A pod choinkę to jeszcze nie wiem. Święta w domu :d . Wigilie najpierw idę do babci, a później jadę do drugiej/ego babci/dziadka. Sylwka, to z chłopakami ze sql ^^. Matka znowu będzie miała jakieś wąty, ale i tak idę..

--------------------
Moje rysunki : http://dbpolska.n...opic/13030

Jeżeli ktoś potrzebuje odcinków Bleach'a, proszę pisać na PW :)
Dodane: 18-12-2011 18:27
#Esey - user - 80%
NoClan napisał/a:
Esey napisał/a:
Na święta wyjeżdżam do rodziny pod Kielcami.

Ja mieszkam w Kielcach weź no wpadnij xD.
A tak do tematu to Mikołajki już były i dostałem od mamy jakiesik perfumy. A pod choinkę to jeszcze nie wiem. Święta w domu :d . Wigilie najpierw idę do babci, a później jadę do drugiej/ego babci/dziadka. Sylwka, to z chłopakami ze sql ^^. Matka znowu będzie miała jakieś wąty, ale i tak idę..

Haha, jutro po 10 tam będę :d Jade do Strawczynka, kojarzysz? Z resztą w Kielcach i tak jestem nawet parę razy w tygodniu ^^. A wracam do siebie dopiero no nowym roku :p

Dodane: 18-12-2011 18:31
#NoClan - user - 60%
To koło miedzianej góry! A kojarzysz coś Tumlin :d Tam moja babcia mieszka, ale nei powiem dokładnie gdzie, bo ty możesz mieć kontakty z Al-Kaidą i mi babcie zabijesz (oczywiście najstraszniejszy scenariusz xD).

--------------------
Moje rysunki : http://dbpolska.n...opic/13030

Jeżeli ktoś potrzebuje odcinków Bleach'a, proszę pisać na PW :)
Dodane: 18-12-2011 18:36 - Edytowane przez Esey dnia 18-12-2011 18:36
#Esey - user - 80%
Tumlin? Nie wiem gdzie to... No Strawczynek to niedaleko Miedzianej, ale tam bywam tylko jak giełda jest :d . Uwielbiam łazić i oglądać jakie pieski przy drodze mają. Haha. Babci Ci nie zabiję, bo sam do babci jadę (no nie tylko, z resztą tam całą rodzinę mam: Kielce, Kostomłoty, Strawczynek).

Dodane: 22-12-2011 18:46
#Aero - user - 90%
Na mikołajki tradycyjnie dostałem kasę , która już się rozeszła :d Szczerze mówiąc to nie mam pojęcia co dostanę na Wigilię, ani jak spędzę sylwestra, ale coś się wymyśli [wesoly]

--------------------
Dodane: 24-12-2011 11:46
Zdrowych, wesołych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia wszystkim życzę. :)

(Są to moje ulubione święta w roku. [serce] )

--------------------

Dodane: 24-12-2011 12:01
Dziwne te święta... zero śniegu, u mnie hlupa... ja też wam życzę itd ble ble ble xD

Dodane: 24-12-2011 15:08
#Aero - user - 90%
norrin_rad napisał/a:
Dziwne te święta... zero śniegu, u mnie hlupa... ja też wam życzę itd ble ble ble xD

U mnie też nie ma śniegu. Wczoraj trochę popadało, naprawdę malutko i do dziś zdążył się rozpuścić. Przynajmniej w dzień Wigili klasowej było świątecznie :d Znaczy się, śniegu nie było, a szron, który utrzymał się do późnego popołudnia xD No i ja także życzę wszystkim Wesołych świąt

--------------------
Dodane: 24-12-2011 16:14
#JCD - user - max%
A ja w tym roku praktycznie nie obchodzę świąt... tak się jakoś złożyło, i jakoś z tego powodu nie płacze

--------------------

Dodane: 24-12-2011 21:29 - Edytowane przez slander dnia 24-12-2011 21:30
#slander - user - 70%
norrin_rad napisał/a:

U mnie leży ze 20 cm śniegu :) . Wigilia przebiegła jak zwykle. Jeszcze przed północą na pasterkę idę. No a jutro to się zobaczy co się porobi.

Życzę Wszystkim Wesołych Świąt!!

--------------------
Jestem Saiyaninem, który przybył z Ziemi, zeby cię pokonać

-----

http://komixxy.pl...zebaczenia
Dodane: 24-12-2011 22:22
#siuber - user - 60%
Wszystkiego najleprzego dużo zdrowia ,szczęścia, rozumu i tego co wy tam jeszcze chcecie...
ja mam już po wigili z roku na rok coraz bardziej z******e. Bez urazy ale tak u mnie tu jest
ale przynajmiej prezenty dostalem... A jak to u was cujecie "Medżik Świąt" czy już nie
ja czulem jak bylem maly oj bylem....

Dodane: 25-12-2011 00:52
#hlkpl - user - 80%
Wszystkiego najlepszego w obecnie trwających świętach. Dużo zdrowia, szczęścia, pieniędzy, wszystkiego czego zapragniecie ale z umiarem. :p Życzy wam hlkpl :d

Jestem już po wigilii wiec się pochwale co dostałem. A dostałem czekoladę i nową golarkę elektryczną. Co do sylwestra to zgodnie z tradycją spędzę w domu. :)

--------------------
Dodane: 25-12-2011 10:11 - Edytowane przez Crive dnia 25-12-2011 10:11
#Crive - user - 0%
W tym roku Święta były u nas. Szkoda, że nie spadł śnieg, nie poszedłem na pasterkę bo byłem już wykończony.
Pod choinkę dostałem jakieś żele pod prysznic, perfumy i gierkę na pc.

Wesołych Świąt ! :)

Dodane: 26-12-2011 12:30
#malpex - user - max%
I już praktycznie po świętach, u mnie praktycznie było spokojnie święta spędzone w domu nigdzie się nie ruszałem i tylko wczoraj mielismy gości. Wolę takie spokojne święta w domu niż miałbym gdzieś wyjeżdżać.

--------------------

-------------------------------

Dodane: 01-01-2012 00:13 - Edytowane przez Bociak dnia 01-01-2012 00:14
#Bociak - user - max%
Nie ma to jak Sylwester na kompie, podtrzymywanie dobrych tradycji trwa nadal. Z okazji nowego roku życzę wszystkim szybkiego zgonu i potwierdzenia się proroctw Majów. :p

Pierwszy post w tym roku, a jakże inaczej.

--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 01-01-2012 00:21
#Tomskii - user - 40%
Ta, biba na całego xD Nie ma co. Śniegu brak, a pizga niesamowicie. I nie wiem z czego wszyscy się cieszą na nadchodzący rok. Życzę wam i sobie byśmy wytrzymali nowy rok, a przynajmniej przeżyli :p Po prostu byle do końca roku.

Za to mój chyba pierwszy Sylwek z dbp. Przynajmniej jakaś odmiana od Polsatu, itp.

Dodane: 01-01-2012 00:22 - Edytowane przez KamiLLenTe dnia 01-01-2012 00:23
Aż kurde, nie jestem pierwszy w tym roku. :p

Szczęśliwego, zajedoskiego, lepszego od poprzedniego Nowego Roku!! :d

--------------------

Dodane: 01-01-2012 00:24
#slander - user - 70%
No, czas na pierwszego posta w tym roku. Mój pierwszy sylwester z dbpolska. Wszystkim życzę szczęśliwego nowego roku 2012!!!

--------------------
Jestem Saiyaninem, który przybył z Ziemi, zeby cię pokonać

-----

http://komixxy.pl...zebaczenia
Dodane: 01-01-2012 00:28
#owerfull - user - max%
Również..wszystkim życzę szczęśliwego nowego roku 2012 !.
Z okazji nowego roku życzę wszystkim szybkiego zgonu i potwierdzenia się proroctw Majów
Ty...Boćku jeden XD, Ja jeszcze mam coś do zrobienia na tym świecie ;)

--------------------

http://www.youtube.com/watch?v=citzRjwk-sQ
Dodane: 01-01-2012 00:44
#JAROMIR - user - 80%
Wszystkiego najlepszego w nowym roku i oby proroctwo Majów się spełniło (w końcu od nich bóg ma przyjść na ziemię).

--------------------
"Czy postawiłbyś na jednej szali
życie Sasuke a na drugiej Konohę?
Naruto, wciąż żyjesz złudzeniami i marzeniami.
Są takie chwilę, gdy ninja musi podjąć bolesne decyzje..."

Itachi Uchicha
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online