Dziś jest Środa, 30 Maj 2012, godz 12:31
OnLine: 46, statystyki
index > Hydepark
Temat: Mikołajki, Święta Bożego Narodzenia, Sylwester 2011
Dodane: 03-12-2011 02:41 - Edytowane przez by_black dnia 03-12-2011 04:14
#siuber - user - 60%
Witam wszystkich bardzo serdecznie.Mam do was pytanie czy dostajecie prezenty a jak tak to co? I czy wiecie co dostaniecie w tym roku

Zachęcam do wypowiedzi również na temat tego rocznych świąt i sylwestra.

Ja moge powiedziec ze dostane Gadżet z dragon ballem a wiecej napisze jak temat sie roskreci

a na razie dobranoc bo ide spac bo juz puzno

Dodane: 03-12-2011 09:02
#Heliaze - user - 100%
Dostanę pewnie standardowe prezenty, jak jakieś perfumy, pewnie dostanę również jakąś gierkę, a resztę czas pokaże.

--------------------

Dodane: 03-12-2011 09:52
U mnie w rodzinie nie ma zwyczaju dawać sobie jakiś wypasionych prezentów. Zwykle są to jakieś symboliczne rzeczy typu perfumy czy słodycze.

A sylwester? Póki co nie mam żadnych planów, chyba jeszcze na to za wcześnie.

--------------------

Dodane: 03-12-2011 10:37
Ja dostanę na mikołajki Batman arkham city na xboxa a na gwiazdkę mw3

Dodane: 03-12-2011 15:47
#siuber - user - 60%
No to i ja powiem dostane troche kasy chyba stuwe
dużo słodyczy
Ogulnie kolekcjonyje stare pieniądze (monety i banktnty)
dla nie kumatych jestem nunizmatykiem ;)
to mysle ze cos z tego tez chapne

Dodane: 03-12-2011 15:58
#Ahalian - user - 80%
JA na mikołajki dostałem nowy telefon. Pod choinkę raczej nic nie dostanę, bo nie ma kasy. Święta spędzę przed kompem chyba. Sprawy rodzinne. A sylwek, to jeszcze nie wiem, chyba też w domu, albo u kumpla jakiegoś.

--------------------
Dodane: 03-12-2011 16:02 - Edytowane przez Esey dnia 03-12-2011 16:02
#Esey - user - 80%
U mnie też nie ma tradycji dawania sobie drogich prezentów pod choinkę. Mikołajki to nie istnieją u mnie :d . Na święta wyjeżdżam do rodziny pod Kielcami, tak samo jak w ostatnich latach, w tamtym roku dostałem jakąś tam koszulkę i pieniądze? Nie pamiętam, jak dla mnie nie liczą się prezenty, tylko czas spędzony wspólnie. Z wiekiem co innego jest ważne.

Sylwester spędzę tam gdzie święta i pewnie będę pił z kuzynem ^^. Na jakąś huczną imprezę nie mam szczególnej ochoty.

Dodane: 03-12-2011 16:02
#Bociak - user - max%
Święta to sprawa zamknięta, nie obchodzę ich. Sylwester... jest dużo alternatyw. Trzeba w swoim czasie porównać propozycję czołowych kanałów telewizyjnych lub ponołlajfić na kompie. <forever alone>

--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 03-12-2011 16:10
#Ahalian - user - 80%
Widzę, że nie tylko ja spędzam tak świetnie święta #Bociak. Ty się będziesz nudził, ja się będę nudził. Święta są du kitu...

--------------------
Dodane: 03-12-2011 16:31
#Jaro13 - user - 60%
Nie wiem co dostanę,chciałbym dostać money trochę :d i było by gicior. Nie wiem czy spędzę te święta ze starymi bo możliwe że pójdę gdzieś na jakąś wigilijną bibe heh xD choć nie wiem jak to będzie naprawdę. Na pewno na sylwka planuje poszaleć :d

--------------------
http://www.youtub...er/fatP111

Pociskam w gry nie widzisz :d
Dodane: 03-12-2011 16:48
#siuber - user - 60%
Na sylwka jade do kolegi będzie chlanie i strzelanie petardami ,samoróbki [cfaniak]

Dodane: 03-12-2011 17:09
Nic, może jak coś zarobię, nie wszyscy mogą sobie na to pozwolić, ale w końcu nasz kraj się stara jak może [skrzywiony]

Dodane: 03-12-2011 17:16
A ja tam nie wiem czy coś dostanę wiecie jak jest z kasą :| co do sylwestra to zapewne w domu tv no i może skoro święta powrócę do krainy Azerothu i Outlandu [wesoly]

Dodane: 07-12-2011 15:25
#owerfull - user - max%
Pewnie wpadnie jakaś gra lub manga, bardziej prawdopodobna jest manga, ale to się jeszcze zobaczy :p .Ogólnie czekam na święta, na mikołajki dostałem żel pod prysznic i antyperspirant, od mamy czekoladę, od brata czekoladę, Ja i tak czekam na święta [serce] , zaraz przed nimi wpadnie dla mnie coś fajnego :) .

--------------------

http://www.youtube.com/watch?v=citzRjwk-sQ
Dodane: 14-12-2011 07:06
owerfull napisał/a:
Pewnie wpadnie jakaś gra lub manga, bardziej prawdopodobna jest manga, ale to się jeszcze zobaczy :p .Ogólnie czekam na święta, na mikołajki dostałem żel pod prysznic i antyperspirant, od mamy czekoladę, od brata czekoladę, Ja i tak czekam na święta [serce] , zaraz przed nimi wpadnie dla mnie coś fajnego :) .

No cóż ja w tym roku nawet cukierka nie dostałem od mikołaja może dlatego że byłem niegrzeczny ):.

--------------------

"Człowiek uczy się całe życie a umiera głupi"

Dodane: 14-12-2011 13:00
#malpex - user - max%
Ja dostałem prezent na mikolajki od dziewczyny, współlokatora i koleżanek :) Więc było to święto udane a dodatkowo się schlaliśmy xD

--------------------

-------------------------------

Dodane: 14-12-2011 14:31 - Edytowane przez owerfull dnia 14-12-2011 14:32
#owerfull - user - max%
Pod choinkę(przed choinką xD) dostałem jakieś 170 zł i jeszcze ok.100 utargowałem [wesoly] za to kupiłem sporo mangi i teraz właśnie mam ją zamiar czytać.Pewnie jeszcze dostanę dużo słodyczy, znając życie xD.

--------------------

http://www.youtube.com/watch?v=citzRjwk-sQ
Dodane: 17-12-2011 10:03
#Macias - user - max%
W mojej rodzinie Święty Mikołaj był raczej dość skromny, natomiast tak zwana 'gwiazdka' po wieczerzy wigilijnej muszę przyznać robiła wrażenie. Teraz już nie wygląda, to tak okazale, bo już można powiedzieć mniej stać rodzinę na robienie sobie drogich prezentów, ale kiedyś jak do babci zjeżdżała się cała rodzina, wujki, ciotki, kuzyni, kuzynki i było naprawdę sporo ludzi, to się wtedy działo. Zbierało się z 15 osób i każdy każdemu pod choinką zostawił jakiś prezent. W efekcie powstawała tak ogromna góra prezentów, że rozpakowywanie jej zajęło by z godzinę. No z tym cała tradycja była, jest to do dziś, ale już bez takiego rozmachu bowiem wówczas całe to kuzynostwo, ja i moje rodzeństwo byliśmy małymi dziećmi i wszyscy starali się obdarować nas prezentami. Teraz już wszyscy jesteśmy dorośli i nie ma już takiego rozmachu.

--------------------
Dodane: 18-12-2011 14:56
#Pepe - user - max%
U mnie raczej też 'mikołaj' był skromny, zarówno w tym roku jak i kiedyś. Prezenty wręczało się pod choinkę. W tym roku moja mama zapomniała mi coś sprawić ( :p ), ale jako rekompensata dała mi pieniądze na płytę cd, którą miałem kupić z neta za swoje pieniądze. Dla mnie super, 40 złotych w kieszeni :)

--------------------
iSayumi
Dodane: 18-12-2011 15:23
#JCD - user - max%
A u mnie nie będzie wigilii :d

Heh...
Za to na sylwestra pierwszy raz w życiu (sic!) zrobię imprezę :d

--------------------

Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online