Dziś jest Środa, 30 Maj 2012, godz 12:31
OnLine: 42, statystyki
index > Sport, Motoryzacja
Temat: SN: Sezon bez Małysza?
Dodane: 06-12-2011 20:11
W ten weekend udało się obejrzeć niemal w całości oba konkursy ;p oba ciekawe i w obu Polacy odegrali ważną rolę. Żyła dwukrotnie poprawiał swoje najlepsze miejsce w PŚ a Stoch stanął na podium xD szkoda że Kamilowi drugi konkurs nie wyszedł, ale cóż widać że to początek sezonu i jeszcze wielu zawodników jest daleko od ideału (np. Ammann)

--------------------

Dodane: 15-03-2012 09:24
#DeaDMen - user - 90%
Adam odszedł w dobrym momencie jego miejsce na dobre zajął Kamil który w tym sezonie jest na bardzo dobrym miejscu w PŚ i skaczę dość równo jest też Piotrek który już 3 razy był w pierwszej dziesiątce i nie zapominajmy o tych młodych jak Aleksander Zniszczoł, więc odejście Adama nie spowodowało jakiegoś wielkiego spadku w polskich skokach.

Dodane: 15-03-2012 13:54
#Seneka - user - 80%
Tak, jak napisałem wcześniej.. Żałuje, że Adaś odszedł, zwłaszcza teraz, gdy w Polskich skokach zaczyna się coś dziać, przecież teraz skaczemy na nartach lepiej od Finów, Słoweńców, czy Czechów, co za czasów Adama nie zawsze się zdarzało. Mam nadzieje, że Adaś pójdzie po rozum do głowy, i wróci do wyczynowego skakania, bo nie jest jeszcze aż taki stary, przykład Okabe, czy Kasai, którzy skakali po 40tce.

--------------------
Dodane: 15-03-2012 14:18
#DeaDMen - user - 90%
Seneka napisał/a:
Tak, jak napisałem wcześniej.. Żałuje, że Adaś odszedł, zwłaszcza teraz, gdy w Polskich skokach zaczyna się coś dziać, przecież teraz skaczemy na nartach lepiej od Finów, Słoweńców, czy Czechów, co za czasów Adama nie zawsze się zdarzało. Mam nadzieje, że Adaś pójdzie po rozum do głowy, i wróci do wyczynowego skakania, bo nie jest jeszcze aż taki stary, przykład Okabe, czy Kasai, którzy skakali po 40tce.

Nie sądzę aby Adam chciał wracać sam kiedyś mówił, że o powróceniu nie ma szans co prawda fajnie by było jeszcze raz zobaczyć Adama na skoczni, ale to raczej niemożliwe.

Dodane: 15-03-2012 14:51
#JAROMIR - user - 80%
No cóż wszyscy myśleli , że jak mamy Adama to jesteśmy niepokonani dopiero po jego odejściu zaczęli ciężej pracować co widać skutki coraz lepsze skoki. Stoch też bo skaka dojść nierówno.

--------------------
"Czy postawiłbyś na jednej szali
życie Sasuke a na drugiej Konohę?
Naruto, wciąż żyjesz złudzeniami i marzeniami.
Są takie chwilę, gdy ninja musi podjąć bolesne decyzje..."

Itachi Uchicha
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online