Dodane: 07-01-2012 21:24
Bardock_ napisał/a:
Najbardziej tajemniczą postacią w całej serii jest Hercules nie wiadomo skąd i kiedy nagle się wziął
Jak nie wiemy skąd się wziął? Podczas pobytu naszych przyjaciół na Namek odbył się turniej sztuk walki, który on zwyciężył było to powiedziane. Mr. Popo na pewno był tajemniczy, wiemy o nim dużo, ale praktycznie nic nie wiemy o tych wojownikach Baby Jagi

skąd oni się wzięli wie ktoś np ta mumia. Jak by chodziło o Bleach to tajemniczą postacią był by Isshin Kurosaki, ale DB to cos innego. I w DB było więcej tajemniczych postaci niż tylko Mr Popo

Dodane: 07-01-2012 22:35
Mr. Popo jest szczególnie tajemniczy i straszny w DB Abridged
NoClan napisał/a:
Jak nie wiemy skąd się wziął? Podczas pobytu naszych przyjaciół na Namek odbył się turniej sztuk walki, który on zwyciężył było to powiedziane.
Tu jest chyba jakiś błąd, ponieważ poznajemy Satana jako mistrza świata, który wygrał w turnieju Tenkaichi. Ale potem Muten Roshi mówi, że po walce Goku z Piccolo turniej nie odbywał już się gdyż zniszczyli oni stadion. Ktoś wie jak to jest?

Dodane: 08-01-2012 06:34
turniej nieodbywał sie przez kilka lat ale później wznowili turnieje i wtedy wygrał Satan xD Z tego co się orietuje to niemiał on mocnych rywali na turnieju xD
--------------------
master xD
Train ninjas and save the world from evil on
NinjaManager.com !

Dodane: 24-01-2012 15:08 -
Matka Vegety oraz oraz Władca wschodniej i Władca zachodniej galaktyki. O nich wiemy najmniej. Najbardziej tajemnicze postacie.
Wiadomość doklejona:
Jeśli chodzi o matke Goku i Vegety, pomimo iż były pokazywane w odcinkach DBZ ( nie rtloskich tylko japońskich oryginalnych), to praktycznie nic o nich szczególnego nie powiedzieli.

Dodane: 24-01-2012 15:13
florion2 napisał/a:
Matka Vegety oraz oraz Władca wschodniej i Władca zachodniej galaktyki. O nich wiemy najmniej. Najbardziej tajemnicze postacie.
Wiadomość doklejona:
Jeśli chodzi o matke Goku i Vegety, pomimo iż były pokazywane w odcinkach DBZ ( nie rtloskich tylko japońskich oryginalnych), to praktycznie nic o nich szczególnego nie powiedzieli.
W których odcinkach O.o ? Pierwszy raz słyszę.
--------------------
Copy Ninja Sharingano Hatake Kakashi

Dodane: 24-01-2012 17:18
Ten Florion nie pierwszy raz plecie bzdury, także w sumie do wszystkiego co mówi należałoby podchodzić z przymrużeniem oka. Matek obu tych Saiyan nigdy nie było nam dane zobaczyć.
--------------------

Dodane: 25-01-2012 00:06
W 87 odcinku są pokazani sajanie w tym koleżanka Bardaka, więc stąd mógl te głupoty wusnuć.
Mnie bardziej intryguję kto to jest:
http://i41.tinypi...xc7o60.jpg
--------------------
"Nie jestem ani Songiem, ani Vegetą, powstałem by Cię pokonać"
YOUTUBE.COM/user/srocek2

Dodane: 25-01-2012 01:03 -
A nie czasem dr.Gero był tajemniczy? Ostatnio oglądam DB od pierwszego odcinka (te oryginalne, Japońskie) i jakoś on nie był ważną postacią w Armii RR,nawet go nie pokazali, a tu nagle się pojawia w DB Z i stwarza cyborgi, Cella i takie tam xD a wszyscy bohaterowie zachowują się tak jak by go wcześniej widzieli..
prócz bohaterów DB Satan jest dosyć silną postacią, normalnego człowieka by pokonał, a mr.Popo jest tak samo tajemniczy jak i Yamsha czy Puaru...nie wiadomo jak się poznali i co robili wcześniej.... Tak można debatować o każdym bohaterze każdego serialu

Dodane: 25-01-2012 07:07
Roby2oo0 napisał/a:A nie czasem dr.Gero był tajemniczy? Ostatnio oglądam DB od pierwszego odcinka (te oryginalne, Japońskie) i jakoś on nie był ważną postacią w Armii RR,nawet go nie pokazali, a tu nagle się pojawia w DB Z i stwarza cyborgi, Cella i takie tam xD a wszyscy bohaterowie zachowują się tak jak by go wcześniej widzieli..
prócz bohaterów DB Satan jest dosyć silną postacią, normalnego człowieka by pokonał, a mr.Popo jest tak samo tajemniczy jak i Yamsha czy Puaru...nie wiadomo jak się poznali i co robili wcześniej.... Tak można debatować o każdym bohaterze każdego serialu
Dr.Gero był w DB zwyklym ale kinowkach uncut.
Wiadomość doklejona:Shnukinsyn napisał/a:
Matek obu tych Saiyan nigdy nie było nam dane zobaczyć.
Zapomniałeś dodać: W rtl7 nie było nam dane zobaczyć.
Wiadomość doklejona:Ojciec Wedżity oraz sługa jego Partias.

Dodane: 25-01-2012 10:14
Tak na zdjęciu na pewno jest ojciec Vegety i zarazem król Sayan oraz jego sługa. Moim zdaniem bardzo tajemniczy był Dabura. Był niby władcą Piekieł, ale gdzie te Piekła były? Bo z treści DB wynika, że nie chodziło tu o piekło w Zaświatach. Przypomnę: Po śmierci umieszczono Daburę w Niebie, aby nie czuł się jak w Piekle jak w domu. Z tego wynika, że Piekło w Zaświatach nie było królestwem Dabury.
Drugą tajemniczą postacią jest rzeczywiście Mr. Popo. Tak naprawdę nie wiemy kim dokładnie jest ani skąd pochodzi.
Po trzecie tajemniczy wydaje się doktor Myu z DBGT. Skąd pochodził i jakiej był rasy? nie wiadomo...
--------------------
PAMIĘTAJMY O JEDNYM, CHOĆBY NIE WIADOMO JAK SILNY BYŁ PRZECIWNIK, MIŁOŚĆ ZAWSZE ZWYCIĘŻY !!!

Dodane: 25-01-2012 12:37
Florion, nie wiem skąd ty się urwałeś i z kogo ty chcesz głupka robić, ale proszę, daj se spokój z tymi swoimi wymysłami. Doktora Gero mogliśmy zobaczyć dopiero w DBZ. Wszystkie cztery filmy DB tłumaczyłem na Polski i oglądałem po kilka razy i tak istotny szczegół jak pojawienie się owego Doktora by mi na pewno nie umknęło.
I skoro tak bardzo się upierasz, że jednak widzieliśmy matki Saiyan, to proszę, podaj w którym odcinku. Tylko kurczę, nie podasz, bo takowych nie ma. Wersję uncut oglądałem, więc mnie na to nie nabierzesz.
A imię Saiyanina obok Króla Vegety nigdy nie było podane, także nie zmyślaj. Zresztą od jakiego warzywa jest niby "Partias"? W końcu imiona Saiyan powstają od warzyw.
--------------------

Dodane: 29-01-2012 17:22
Oj trudno byłoby wybrać.
Jednak jak już to dla mnie najbardziej tajemniczą postacią jest Tien. Tak owszem widać go od połowy I serii,etc. ale zawsze dla mnie był zagadką.

Dodane: 30-01-2012 20:22
Tak jak większość za taką tajemniczą postać uważam Mr.Popo nie wiadomo prawie nic o nim poza tym że jest dżinem.
Jest też dużo tajemniczych postaci,ale Popo uważam za najbardziej tajemnicznego.

Dodane: 30-01-2012 20:44
Skoro już tak gadacie na temat matek Sayian to może fajnie by było zobaczyć je w jakiejś kinówce?

Hehe i już mamy fajny temat na kolejną część
A swoją drogą nie zastanawialiście się czy najbardziej tajemnicze jest to, że wśród ludzi żyją zwierzęta?
A i najważniejsze, że każdy każdego rozumiał bo każdy mówił w tym samym języku i to mnie zawsze intrygowało
--------------------

Dodane: 18-03-2012 13:17
Gdzie widzieliście matkę Goku? Ja jej nie widzialem. Możecie podać tytul odcinka specjalnego/ filmu. Pan Popo był tajemniczy. King cold również ale powiedzcie mi o matce goku dgdzie ja widzieliscie

Dodane: 18-03-2012 13:35
Mnie ciekawi to w jaki sposób wyglądała twarz matki Chi Chi. Pokazane było całe ciało począwszy od nóg, a skończywszy na szyi i włosach. Jednak twarz była zasłonięta przez dekoracje...
--------------------

Dodane: 18-03-2012 21:55
Ja o matce Goku też nic nie słyszałem i nigdy jej w polskim anime nie widziałem.
Tajemniczą postacią jest też matka Videl. Przecież nic o niej nie wiemy, nigdy nie było o niej mowy.
--------------------
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.