Dodane: 30-11-2011 14:34 -
Dlugo szukalem takiego tematu ale nie znalazlem
Do rzeczy, Jaka waszym zdaniem postać jest najbardziej tajemnicza ,skryta o której moło wiadomo czy tez ciekawa
Może to Goku a może Vegeta?Zapraszam do dyskusji

Dodane: 30-11-2011 15:00
matka goku
widzieliśmy ją ale i tak nic o niej nie wiemy
i z kąd właściwie pochodzi Mr Popo bo to najprawdopodobniej jedyny murzyn w DB, możliwe że nawet nie pochodzi z ziemi...

Dodane: 30-11-2011 15:29
#bake1 Mr Popo to nie murzyn (raczej czarnoskóry kosmita) i nie jedyny np. Uub albo Król Brąz (tak nazywał się w mandze w anime było to jakoś przetłumaczone tak król czapa albo coś podobnego) jak by się przyjrzeć to jest więcej czarnoskórych postaci. Moim zdaniem tajemniczy jest Vegeta

Dodane: 30-11-2011 15:34
Moim zdaniem tajemniczy jest Futre Trunks, mimo tego że dobrze go poznaliśmy, to jest jedyną postacią z takim charakterem, która szanuje wszystkich, jest cholernie inteligentna, silna, może wpaść w furię i kieruje się tylko dobrem dla innych.

Dodane: 30-11-2011 19:31 -
Mnie zawsze zastanawiała postać Mr. Popo, serio ^^. Na początku tajemniczy wydawał się również Future Trunks, ale szybko się to zmieniło. Jak dla mnie w DB nie było za dużo "TAJEMNICZYCH" postaci. A już na pewno nie Goku i Vegeta: tępy oddający za dobrą sprawę życie osiłek i oziębły drań, który w głębi serca jest dobry.

Dodane: 30-11-2011 20:46
Niemal każdy z bohaterów DB ma jakąś swoją większą lub mniejszą tajemnicę. O Mr. Popo wiemy niewiele, o Herkulesie wiemy niewiele i tak przykłady można by mnożyć.
--------------------

Dodane: 30-11-2011 22:07
bake1 napisał/a:
matka goku
i z kąd właściwie pochodzi Mr Popo bo to najprawdopodobniej jedyny murzyn w DB, możliwe że nawet nie pochodzi z ziemi...
Jeszcze był Bambuko.
--------------------
"Nie jestem ani Songiem, ani Vegetą, powstałem by Cię pokonać"
YOUTUBE.COM/user/srocek2

Dodane: 01-12-2011 09:09
Zdecydowanie najbarzdiej tajemniczą postacia jest mr popo niby go znamy, a tak naprawde niewiemy kim jest xD
--------------------
master xD
Train ninjas and save the world from evil on
NinjaManager.com !

Dodane: 01-12-2011 10:30
bake1 napisał/a:
matka goku
A kiedy ona byla widziana? bo nie wiem;/

Dodane: 01-12-2011 12:05
niebyła pokazywana, niewiem czemu bake tak napisał, może jakieś fan arty oglądał xD
Pokazany był tylko ojciec Goku i to w filmie kinowym. Dla sayian kobiety nieznaczyły wiele, były tylko po to aby rodzić.
--------------------
master xD
Train ninjas and save the world from evil on
NinjaManager.com !

Dodane: 01-12-2011 13:20 -
Matka Goku to najprawdopodobniej kobieta z drużyny Bardocka, Seripa bodajże, ale to są tylko spekulacje. @panmaster u Saiyan dominują oczywiście mężczyźni, ale nigdzie nie pisze, że kobiety spełniały tylko funkcję rodzenia dzieci. Moim zdaniem było wiele wojowniczek.
Esey napisał/a:
Mnie zawsze zastanawiała postać Mr. Popo, serio ^^. Na początku tajemniczy wydawał się również Future Trunks, ale szybko się to zmieniło. Jak dla mnie w DB nie było za dużo "TAJEMNICZYCH" postaci. A już na pewno nie Goku i Vegeta: tępy oddający za dobrą sprawę życie osiłek i oziębły drań, który w głębi serca jest dobry.
Tępy to jest Naruto, który polega tylko i wyłącznie na sile (Tak nawiasem lubię to anime, ale nie darzę sympatią głównego bohatera) Goku to geniusz jeśli chodzi o walkę, jest trochę nierozgarnięty oraz można byłoby o nim powiedzieć, że jest lekkoduchem, ale nie jest tępy. Opisanie charakteru Vegety jednym zdaniem jest pogwałceniem jego osobowości (Ze względu na to w jakich warunkach dorastał, i nie tylko)

Dodane: 01-12-2011 13:46
Z tą tępotą Naruto też bym nie przesadzał. W większości anime jest jeden "tępy", "głupi" czy też "nierozgarnięty" bohater. Za Goku nigdy nie przepadałem, a to tępy to raczej "tępy", bo doskonale zdaje sobie sprawę jaki był. W kilku słowach opisałem te postaci i nie mam zamiaru rozwodzić się nad ich wspaniałością. A już na pewno nie są dla mnie jakąś wielką zagadką.

Dodane: 01-12-2011 18:08
Mi się wydaje, że najbardziej tajemnicze postacie to Future Trunks oraz Mr.Popo

Dodane: 28-12-2011 00:27
Zgadzam się z moim przedmówcą, że najbardziej tajemniczy jest Mr Popo. Nie wiemy o nim zbyt wiele, ani skąd pochodzi, jak sie znalazł w pałacu w Kami(wiemy ,że jest tam dłużej niż on).

Dodane: 28-12-2011 08:36
Najbardziej tajemnicza postać? hmm, czyli tak o której mało wiemy, nawet pod koniec dbz czy dbgt...
Na pewno mr popo, bo wiemy że jest dżinem, ale jak daleko sięgają jego moce, skąd jest, ile żyje, nic nie wiemy...
Matka bulmy xD

Dodane: 28-12-2011 17:03 -
Esey napisał/a:
NIe wydaje mi sie zeby Goku byl tepy wsumie byl dosc inteligetny a to ze oddawal swoje zycie za innych to dlatego ze jak bys nie pamietal mial czyste serce jednym z dowodow jest to ze mogl latac na chmurce
wedlug mnie najbardziej tajemniczy jest MR Popo

Dodane: 28-12-2011 19:11
Esey napisał/a:
Songo jest tępy ? A to dobre. W walce był geniuszem tak jak już ktoś inny pisał. Jeśli chodzi o jego zachowanie to ciekawe czy gdybyś ty wychowywał się 14 lat w lesie na odludziu był byś inny ? ( bez obrazy )... A co do Vegety to zgodzę się z Tobą

.
A najbardziej tajemniczą postacią według mnie jest Mr Popo i Frezer ( sam nie wiem czemu )

Dodane: 28-12-2011 23:06
Najbardziej tajemniczą postacią w całej serii jest Hercules nie wiadomo skąd i kiedy nagle się wziął

Dodane: 30-12-2011 13:18
Ja tam się zgodzę co do mr. Popo bo nie wiemy kim on jest.
Reszta postaci nie może się z nim równać pod względem tajemniczości

Dodane: 06-01-2012 19:27
No dobra no to ja sie wypowiem Mr.Popo nieee... Ojciec Frizerra tak!!! O nim kompletnie nic nie wiemy, A op mr.Popo wiemy przynajmiej ,że mieszkał w pałacu dłużej niż wszechmogoncy ( ten co sie rozłączył z Picollo chyba Kami)
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.