Dodane: 26-11-2011 15:28
Dzisiaj od 20 zaczyna się gala Konfrontacje Sztuk Walki. Będziecie oglądać? Czy może nawet idziecie do Atlas Areny?
Główną walką wieczoru jest Pudzianowski vs. Thompson, ale są też inne bardzo ciekawe. Na pewno dobrym pojedynkiem będzie walka Mameda Khalidova.

Dodane: 26-11-2011 15:40
Oglądać będę na pewno, ale szczerze mówiac bardziej czekam na walkę Mameda Khalidova niż Pudzianowskiego. Mamed to doświadczony wojownik i jego walki bardziej mi się podobają, chociaż i Pudzianowski słaby nie jest. Zobaczymy na co zdał się jego trening i czy stał się dużo lepszy niż ostatnio.
--------------------

Dodane: 26-11-2011 16:14
Pewnie że będe oglądał czekałem na to z niecierpliwością

głównie czekam na mameda i pudziana ale czekam też na Chmielewskiego i innych

Dodane: 26-11-2011 16:19
A ja straciłem jakąkolwiek chęć do kalidova, na youtube jest jak udaje bruce'a lee, a z dobrej parodii bym się śmiał, ale z takiej durnej jak mamed przedstawił to odczułem żal... bo wiadomo że bruce by go zwinął w precelek
a tak apropo to która to walka wieczoru, bo w polsacie prawie pudziana nie reklamowali i odniosłem wrażenie że kalidov będzie gwiazdą wieczoru a nie pudzian :/

Dodane: 26-11-2011 20:01
norrin_rad napisał/a:A ja straciłem jakąkolwiek chęć do kalidova, na youtube jest jak udaje bruce'a lee, a z dobrej parodii bym się śmiał, ale z takiej durnej jak mamed przedstawił to odczułem żal... bo wiadomo że bruce by go zwinął w precelek
a tak apropo to która to walka wieczoru, bo w polsacie prawie pudziana nie reklamowali i odniosłem wrażenie że kalidov będzie gwiazdą wieczoru a nie pudzian :/
Moim zdaniem pudzianowski przegra po raz 2 i odechce mu sie zabaw w KSW . Mam nadzieje że chociaż Mamed pokaże klase.

Dodane: 26-11-2011 20:09
Mamed też taka ciepła klucha gdyby nie parter to w stójce by sobie nie poradził, bo tam stosuje jest miękki.
Do pudziana zbytnią sympatią nie pałam, ale mimo to na jego walkę się czeka, ogólnie oglądam tylko dla niego to, wolę sztuki walki niż mma :/
Apropo ma ktoś listę walk? bo powiedzmy sobie szczerze, kiedy pudzian?

Dodane: 26-11-2011 20:44
A ja myślę, że Pudzian wygra rewanż z Thompsonem.

A co do walki Khalidova to myślę, że Mamed wygra bez większych trudności.
--------------------

Dodane: 26-11-2011 20:53
Mamed Khalidov napewno wygra !Co do pudziana to mysle,ze nie bedzie tak latwo.Moze i wygra,ale tylko cudem.Thompson ma takie same warunki fizyczne jak pudzien.Pozyjemy zobaczymy

Dodane: 26-11-2011 20:57
#soongohan23 Thompson był tera o wiele cięższy od naszego rodaka. Ale za to jak sam Mariusz mówił dzięki temu ma mniej ciała do natlenienia, czyli że przeciwnik Polaka szybciej może się zmęczyć.
--------------------

Dodane: 26-11-2011 20:57
Nie jestem znawcą mma i włączę galę tylko dla walki Pudziana, bo te zawsze są widowiskowe. Może looknę jeszcze na Khalidova by zobaczyć ile mu do owerfulla brakuje

Dodane: 26-11-2011 20:59
Ten temat i tak będzie łysy, dopóty dopóki nie zacznie walczyć "nasza" dwójka, tak więc, lubicie mma? bo powiem szczerze iż to trochę szczyptę żałosne, że zero uników... jakiś improwizacji... tylko leżenie przez 80% walki na parterze :/ a tak na odchodnego kopniaki i same sierpowe na ślepo :/

Dodane: 26-11-2011 23:19
Dobra panowie, walka Pudziana się zaczyna

Już mi się podoba, powraca 'Dawaj na Ring' xDDD Chyba Pudzian Jr. nie zdążył nagrać nowego kawałka, albo po prostu Pudzian jest pewien swoich umiejętności
Wiadomość doklejona:Loooooooolz Pudzian wygrał, faktycznie końcówka była dobra ale czy aby na pewno na tyle by dać mu wygraną? Prócz ostatnich sekund jak dla mnie fajerwerków nie było w jego wykonaniu. Na miejscu anglika czułbym się oszukany.
Wiadomość doklejona:Hohoho to jest to co mówię, szczerze mówiąc usłyszałem tylko ostatnie sekundy wypowiedzi anglika, ale ciągłe 'phaking' mówi samo za siebie - czuje się zrobiony w ch*a i w sumie nie dziwię mu się.

Dodane: 26-11-2011 23:20
Pudzian wygrał a ciekawą przemowę Thomsona przerwały mi reklamy. Ciekawe czy już go uciszyli...
Anglik dla mnie przegrał, szczególnie w drugiej rundzie. Ostatnio Pudzian się zapowietrzył, przez co przegrał. Teraz zachował spokój i poszło mu nawet dobrze, chociaż nie idealnie. Nadal brak mu techniki, ale jest coraz lepiej.
--------------------

Dodane: 26-11-2011 23:32
Co takiego mówił Thompson? Wyszedłem zaraz po samej walce, bo to jakaś żenada, że po tym wszystkim uznali Pudziana za zwycięzcę. Przecież dostawał praktycznie przez całą walkę, dopiero na końcu parę razy udało mu się trochę palnąć go po ryju. Chociaż kibicowałem Pudzianowi, to takie "zwycięstwo" jakoś mnie nie satysfakcjonuje. To Thompson powinien zostać ogłoszony zwycięzcą.
--------------------

Dodane: 26-11-2011 23:38
Z tego co zrozumiałem (był zmęczony i bełkotał) to mówił coś w stylu 'ten werdykt to jakaś pier**lona kpina, jeb*ć wasze nieprofesjonalne ksw, to jakieś jaja' + co sekundę 'fucking fucking'

Dodane: 26-11-2011 23:44
Mamed Khalidov wygrał walkę, w świetnym stylu, Myślałem, że będą się bili trochę dłużej, ale dźwignia została założona i po walce. Ogólnie z całego KSW jestem zadowolony, chociaż wynik walki Pudziana pozostawia wiele kontrowersji.
--------------------

Dodane: 26-11-2011 23:45 -
Pepe, i wiesz co? Wcale mnie to nie dziwi. Na jego miejscu pewnie też nie umiałbym się pohamować, bo to zwycięstwo powinno było być jego.
--------------------

Dodane: 26-11-2011 23:51 -
No tak oglądałem pierwszą rundę i stwierdziłem że takich pozycji nie będę oglądał.

No cóż drugiej chyba lepszej rundy nie oglądałem ale czytam komentarze na różnych serwisach. To wynik walki był bardzo obiektywny hehe. xD Ah pudzian to przyszły ufc heavyweight champion.

Wypowiedz tompson'a zobaczę na youtube.
--------------------

Dodane: 26-11-2011 23:51
To znaczy powiem ci tak, myśląc trochę nad tym to Pudzian zdecydowanie przegrał 1wszą rundę bo nie zrobił nic, drugą wygrał choć nie z taką dysproporcją poziomów jak w pierwszej. Mogli dać dogrywkę, ale czy Thompson dałby radę? Wydaje mi się że nie, Pudzian był chyba w lepszej kondycji. No nic, poczekam na wywiady, filmiki na yt bym mógł jeszcze raz to zobaczyć i napiszę więcej.

Dodane: 26-11-2011 23:52 -
Shnukinsyn napisał/a:
się pohamować, bo to zwycięstwo powinno było być jego.
Nie licząc dosyć marnych i mało efektownych ciosów w parterze, to raczej Thompson nie miał czym dzisiaj Pudziana pokonać, natomiast Pudzian ciągle kontrował, a w stójce miał pełną kontrolę nad przeciwnikiem. O werdykcie zadecydowały pewnie końcowe minuty drugiej rundy, ale nie zgodzę się z tym, że to Thompson powinien wygrać.
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.