Dodane: 21-11-2011 10:49
no wiec mam upowac ? niech sie wypowiedza chetni, bo tak jest to syzyfowa praca

...................

Dodane: 21-11-2011 11:51
Tak. Upaj mi seria Z starczy w takiej wersji. Fajnie wygląda ta wersja. Czekam na kolejne odcinki.

Dodane: 22-11-2011 19:20
Bardzo prosze o upload nowych odcinkow Mysle ze nie tylko ja czekam z niecierpliwoscia na kolejne odcinki Dragon Ball Z

Dodane: 23-11-2011 17:16 -
Jesli beda chetni, prawdopodobnie wystawie rowniez 1 serie anime w podobnej wersji

Uncut, lektor pl. Usuniete sceny z jap dubb oraz polskimi napisami
Wszystko jest ustalane z uzytkownikiem o nicku Spitfire. Jako zapowiedz odcinek nr 003:
http://wyslijto.p...yabnyyaxj7 Ps. Za chwile dodam odcinek 19 i 20.

Dodane: 24-11-2011 09:46
No to wspaniała wiadomość. Jeżeli jeszcze wystawisz pierwszą serie DB to wspaniale. Już sie nie umiem doczekać, 1 seria db i dbz była najbardziej ocenzurowana. Więc wersja z lektorem bez cenzury to bardzo dobra wiadomość.

Dodane: 16-12-2011 12:14
spokojnie spokojnie

zaraz beda nowe. ostatnio miewam jakies problemy z laczem, jednak minimum 1 odcinek dziennie bedzie;p

Dodane: 17-12-2011 15:04
Piękna robota.Twój wysiłek zawstydza tych,którzy zwątpili w szlachetność ludzkiej natury.Jednak istnieją jeszcze tacy ludzie którzy są zdolni do poświęceń

Ściągnąłem już wszystkie odcinki i z niecierpliwością czekam na dalsze

)
--------------------

Dodane: 17-12-2011 15:10
No fajna sprawa z tymi odcinkami, jednak jakość i rozdzielczość wcale nie powalają

Nie wiem czy to wina konwersji do .rmvb, ale ja proponowałbym zmienić ripa.
--------------------

Dodane: 17-12-2011 15:20
Mam prośbę, jak chcecie by #CzeQo uploadował odcinki dalej, to wysyłajcie prośby mu na prywatną wiadomość, bo wasze posty po prostu śmiecą forum, są krótkie, naładowane spacjami i kropkami, a pw możecie sobie usuwać sami. Naprawdę używajcie opcji pw, bo będziemy usuwać takie posty.
--------------------

Dodane: 18-12-2011 12:29
Za chwile dodam kolejne epizody

Na razie posiadam 80 odcinkow + 88. Polon prawdopodobnie podesle mi nsatepne, jesli koledzy je zrobia;p

Dodane: 19-12-2011 18:16
Mam pytanie czy jest możliwość wysyłania tych odcinków w pierwotnej wersji avi,gdyż w formacie rmvb nie ma możliwości oglądania Dragon Ball'a na DVD,a konwersja powoduje utratę jakości??
--------------------

Dodane: 19-12-2011 18:25
Powiem Ci tak, konwertowalem avi do rmvb, gdyz po przegladzie dokladniejszym nie bylo utraty na jakosci, badz byla naprawde minimalna[!]. A upload 70mb a 240 to duzo

Jesli przekonwertowalbys z powrotem do avi, twoje oko na bank nie zauwazy roznicy;p Polecam Any Video Converter. Sprawdz

Na dvd wtedy pojdzie;p Sory za takie opoznienie, jednak z jakichs powodow w ostatnich dniach nie moglem nic upnac na filesonic. Zawieszalo i nic. Dodaje 48 ep,

Dodane: 21-12-2011 09:40
Mi tam pieknie na odtwarzaczu śmiga

Wkońcu soniacz BluRay-DVD za ponad tysiaka

Dodane: 23-12-2011 00:07
dodalem kolejny odcinek. ostatnio mialem sporo poblemow, gdyz filesonic zmienialo "image" i serwer czesto sie zacinal. Pozdro!

Dodane: 23-12-2011 03:15
Dokładnie tak, oni wciąż coś stale zmieniają, no i teraz program nie chce mi od nich ściągać;/ A odcinek rzecz jasna pobrany i obejrzany super

Dodane: 23-12-2011 11:25
mam pytanie: czy odcinki mógłbyś wrzucać na inny serwer? najlepiej by było pobierać z megaupload
ten serwer na który wrzucasz ma wielkie wymagania np. trzeba czekać na pobranie następnego epizodu jakiś czas a na megapload tak nie ma
mam nadzieje że to nie będzie dla ciebie kłopotem.

Dodane: 27-12-2011 23:14
oczywiscie, ze moge, zaraz dodam odcinek 54 w filesonic a 55 w mega

mi jest wszystko jedno gdzie wstawiam;p
Wiadomość doklejona:Odswiezam temat

Dodaje kolejne odcinki z tej serii

Wiele osob pisalo do mnie, ale nie spinajcie sie, wstawie wszystkie, ktore mam;p

Dodane: 31-12-2011 04:19
Spoko odcinki ziomek dajesz dajesz ;D Każdy chce ściągać i jest ogromne zainterewoanie

Dodane: 01-01-2012 17:39
a ja mam takie pytanko skąd masz te wszystkie odcinki ? i mam prośbę wstaw DRAGON BALL , Z , GT , I kinówki, w wersij raw pl lektor W jakości BLU RAY DVD , bo jak oglądam te dragon balle co wy wstawiaćie to jakość nie powala a właśnie mi zależy na jakośći obrazu jak i dżwięku . z góry dzięki !

Dodane: 01-01-2012 17:49
Lukaszenka napisał/a:a ja mam takie pytanko skąd masz te wszystkie odcinki ? i mam prośbę wstaw DRAGON BALL , Z , GT , I kinówki, w wersij raw pl lektor W jakości BLU RAY DVD , bo jak oglądam te dragon balle co wy wstawiaćie to jakość nie powala a właśnie mi zależy na jakośći obrazu jak i dżwięku . z góry dzięki !
Nie ma takiej wersji o jaką ty prosisz... Nie ma wersji RAW z lektorem pl, jest wersja Uncut jedynie.
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.