Dodane: 18-11-2011 11:45
Wql. mnie taki sport jak piłka nożna nie interesuje, wolę siatkówkę. Meczu nie oglądałem, bo byłem w 100% przekonany, że będzie nudno...
Ale gratulacje dla naszych piłkarzy : )
--------------------

Dodane: 18-11-2011 11:55
Powiem, pokazaliśmy że z silną motywacją, możemy nawet wygrać z niemcami, którzy stoją wyżej niż włochy, tak więc wku***a mnie nie miłosiernie powtarzane w mediach, że nie ten poziom, że nie to...
Polska goniła włochów prawie całą 1 połowę i pokazała, że jak chce to potrafi, nasze minusy to gra z wolnych, rożnych... tutaj kulejemy i nie wiem dlaczego dalej mierzejewski je wykonuje skoro i tak kopie nisko i nic z tego nie wychodzi.
Nasz następny minus to kończenie akcji, możemy naparzać, ale nie kończymy tego, z włochami mogliśmy prowadzić nawet 3:0 i zmienić wynik spotkania...
Ale nasze plusy to bramkarze w tym fabiański, do tego lewandowski, brożek no i błaszczykowski który gra zawsze na 100% i to jest niesamowite, że wielu traci formę, a ten gra i zawsze na pełnym gazie.
No do tego dodajmy nasze super kontraataki i ambicję i nie odstajemy od reszty...
co z tego że hiszpania np. radzi sobie w eliminacjach jak w towarzyskich ich gnoją, to jest wielka loteria a do euro ponad pół roku czyli kupa czasu na treningi.
Bo zapomniałem dodać że nasza obrona przecieka, zbyt dużo pomyłek, ale też jeden plus, gramy ostrym pressingiem i skończyły się ślepe podania, gramy o wieleeele sprawniej i też rani to iż nawet doświadczenie dziennikarze sportowi tego nie widzą, że choć przegrywamy to robimy w wielu aspektach postępy, a oni tylko oooo przegrali... no tak przegrali, trudno wygrać, gdy wszyscy ich gnoją, ludzie odgrywają się na nich za pzpn i na sercu nosi się logo pzpn :/

Dodane: 18-11-2011 19:53
Gadasz głupoty...
Mecz z Niemcami, każdy kto śledzi reprę naszych zachodnich sąsiadów wie, że olali ten mecz. Ostatnio na luzie pomimo wielu braków w składzie pojechali Holendrów 3:0. Mamy fatalną obronę, świetnego bramkarza, dobrych pomocników, dobrego napastnika ale to za mało żeby pokonać Włochy i na Euro 2012 nie liczyłbym na wyjście z grupy nawet... Mecz z Włochami tylko pokazał nam miejsce w szeregu bo niektórzy po remisie z Niemcami myśla chyba że osiągnęliśmy jakiś poziom?
--------------------

Dodane: 18-11-2011 20:01
No i co z tego że olali? i dostali w dupę, jak się gra i jest się poważnym to się nie olewa, jak hiszpania nam dowaliła, to zrobiła to, a nie olała.
Jak Niemcy olali wg ciebie (głupoty gadasz) to tylko sobie dali minus iż tylko zremisowali, jak na kogoś tak mocnego.
Nie chodzi o wynik, tylko o to jakie robimy postępy, a takie robimy, minus to obrona i nie możność wykończenia akcji.

Dodane: 19-11-2011 21:44
norrin_rad napisał/a:
No i co z tego że olali? i dostali w dupę, jak się gra i jest się poważnym to się nie olewa, jak hiszpania nam dowaliła, to zrobiła to, a nie olała.
Jak Niemcy olali wg ciebie (głupoty gadasz) to tylko sobie dali minus iż tylko zremisowali, jak na kogoś tak mocnego.
Nie chodzi o wynik, tylko o to jakie robimy postępy, a takie robimy, minus to obrona i nie możność wykończenia akcji.
No cóż porażka... Ale jak dla mnie nasza reprezentacja nie grała wcale żle. Powiem że sama gra bardzo mi sie podobało.

Dodane: 27-11-2011 13:37
Wcale nie tak najgorzej chociaż przy Niemcach bardziej się starali niż grając z Włochami. Porażka, ale porażki też uczą

Niech się szkolą dalej, ja mam nadzieję, że na Euro coś ugramy
--------------------
Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.