Dziś jest Środa, 30 Maj 2012, godz 12:26
OnLine: 126, statystyki
index > Polityka, Świat, Skandale, Ludzie
Temat: Polityka: Poseł Robert Biedroń wyśmiany
Dodane: 10-11-2011 19:56
#Seneka - user - 80%
http://www.youtub...FIjIKlKNQ8
Nie dziwię im się, po prostu uświadomili mu kim on dla nich jest, ja zapewne gdybym tam był też bym się zaczął z niego śmiać, w końcu śmiech to zdrowie.

--------------------
Dodane: 10-11-2011 20:13
#Pepe - user - max%
Sam bym się z tego śmiał, sejm to powinno być miejsce gdzie poważni ludzie, w poważny sposób dyskutują o sprawach kraju, to nie miejsce dla homoseksualnych celebrytów. Precz z komuną.

--------------------
iSayumi
Dodane: 10-11-2011 20:36 - Edytowane przez Macias dnia 10-11-2011 20:37
#Macias - user - max%
No to jest dobry przykład, że tacy posłowie będą w naszym Sejmie dyskryminowani zanim homoseksualni posłowie (i o ile w ogóle) zaczną być traktowani normalnie. Współczuję facetowi, ale fakt że jak pedał wychodzi do przemówienia i sypie takimi tekstami, to nie ma mowy żeby ktokolwiek się nie uśmiechnął :)

--------------------
Dodane: 10-11-2011 20:57
#hlkpl - user - 80%
Nie wiem z czego się śmiać. Żałosne jest zachowanie posłów , gej na mównicy i mówi coś o czymś poniżej pasa i od razu śmiech. Dno naprawdę dno!!! Ciekawa jest w tej sytuacji reakcja Jarka ten jego uśmieszek taki jakby wymuszony. :p Czyżby sprawy po niżej pasa go tez dotyczyły?? :d Co do Biedronia to chłopina ma zadatki na gwiazdę w sejmie. ;)

--------------------
Dodane: 14-11-2011 23:40
W polskim sejmie są potrzebni też politycy tacy jak np. Biedroń. Polscy posłowi muszę mieć trochę rozrywki i mieć pewnego rodzaju kozła ofiarnego. Dla środowisk homoseksualnych ta sytuacja pewnie jest bardzo bulwersująca, ale dla hetero już jak najbardziej śmieszna. Mnie zresztą też śmieszy ;p

--------------------

Dodane: 15-11-2011 00:13
#Pepe - user - max%
#syngohana
wiesz, wydaje mi się że tak 'grube ryby' jak Kaczyński czy Tusk w gruncie rzeczy są obiektem śmiechu u opozycji, Palikot też zdążył już namieszać więc nawet dla tak błahego powodu Biedronie są nie potrzebne. W sejmie za mało powagi za dużo 'jajc'.

--------------------
iSayumi
Dodane: 15-11-2011 06:13
#Agrael - user - 70%
To wy chyba nie zczailiście o co chodzi. Oni nie śmiali się z niego tylko śmiali się z tego co mówi, a to jest diametralna różnica. Na miejscu p Kopacz uciszył bym tgo idiotę i wywalił go z Sejmu. To jest żałosne i depta honor naszego kraju. Mieć w Sejmie pedała i "coś" po zmianie płci to skaza dla obrad, na których nie powinno być takich sytuacji jak śmiech czy rozmowy o "czymś poniżej pasa". A jeśli są tam posłowie którzy jeszcze się z takiego czegoś śmieją to ja mogę tylko płakać.

--------------------
Dodane: 25-11-2011 19:08
#by_black - systemadmin - max%
O ile jeszcze potrafię znieść myśl, że w naszym sejmie zasiada homoseksualista, to nie potrafię znieść go, jako człowieka, przecież poseł Biedroń niema bladego pojęcia o tym co robi, nie wiedział nawet co to konwent seniorów, a ostatniego jego popisy w sejmie wywołują u mnie Face Palm x1000.

--------------------
Dodane: 02-12-2011 15:39
#olek_mi - user - max%
Heh można było się spodziewać czegoś nowego w sejmie, jak dostaną się ludzie od Palikota. No i mamy. Nie mam nic do niego, to dobrze, że reprezentuje ktoś w sejmie mniejszość seksualną.

--------------------

Tam gdzie mądry jest za głupi, potrzeba geniusza
Robię wszystko, żeby nie robić nic xD
Dodane: 18-12-2011 13:51
#JCD - user - max%
Agrael napisał/a:
To wy chyba nie zczailiście o co chodzi. Oni nie śmiali się z niego tylko śmiali się z tego co mówi, a to jest diametralna różnica.

^ TO

Trochę śmiechu nie zaszkodzi, bo się tam zakiszą nasi posłowie.

--------------------

Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online