Dodane: 07-05-2011 17:15
karvin napisał/a:
Też jestem za i proponowałbym jeszcze dział na forum o motoryzacji bo niby czemu nie na pewno każda osoba ma jakieś zainteresowania w tym kierunku choćby były nikłe to i tak na pewno się wypowie :yes::smilewinkgrin:
Jest już taki temat pt. sport i motoryzacja :
http://dbpolska.n...

Dodane: 17-05-2011 20:00
piszę jeszcze jednego posta bo doszły mnie nowe pomysły i po ostatnich zmianach też a więc:
1.Ankieta - przyda się taka ankieta na tej stronie
2.Osobne okno wiadomości - tam by szło po prostu popisać o bele czym z tym że wiadomości z tego okna nie wliczają się jako post
3.przywrócenie walk x czy y - z tym że jw. nie wliczałoby się to do postów.
--------------------
"Czy postawiłbyś na jednej szali
życie Sasuke a na drugiej Konohę?
Naruto, wciąż żyjesz złudzeniami i marzeniami.
Są takie chwilę, gdy ninja musi podjąć bolesne decyzje..."
Itachi Uchicha

Dodane: 17-05-2011 20:03
Nie....X vs y to temat zły.Sam dobrze to wiem, straciłem przez to tylko posty, nie chcę poczuć tego drugi raz, w końcu straciłem ponad 400 postów.No więc....ankietę popieram

.
--------------------
http://www.youtube.com/watch?v=citzRjwk-sQ

Dodane: 17-05-2011 20:06
ale w temat
walki x czy y
nie wliczałyby się jako post mógłbyś tam napisać 1000wiadomości a i tak do postów by ci się nie wliczyło o takie przywrócenie tego tematu mi chodzi.
nie straciłbyś postów bo by ci się posty z tego tematu nie wliczały.
--------------------
"Czy postawiłbyś na jednej szali
życie Sasuke a na drugiej Konohę?
Naruto, wciąż żyjesz złudzeniami i marzeniami.
Są takie chwilę, gdy ninja musi podjąć bolesne decyzje..."
Itachi Uchicha

Dodane: 17-05-2011 20:10 -
Popieram pomysł Jaroma...na tym można zbić mase postów...tak się składa ze wiem o tym bo straciłem ze 300 postów i zapomniałem pasów na konto xD,tylko mam pytanie..kiedy te zmiany zostaną wprowadzone...?

Dodane: 18-05-2011 08:58
Tematy X czy Y nie będą już dostępne na forum, klamka zapadła, są to puste tematy, które mają po 5 tysięcy pustych wiadomości. Co z tego, że nie naliczałoby postów, myślicie że to takie proste? Albo że będzie specjalnie dział na takie tematy. Absolutnie nie. Ponadto te 5 tysięcy wiadomości tylko z tematu "Dragon Ball" nie potrzebnie zaśmieca nam bazę danych, która i tak jest już bardzo obszerna. Sprawę walk uważam za zamkniętą.
--------------------

Dodane: 18-06-2011 07:34
Witam, nie wiedzialem gdzie umiescic ten temat wiec pisze tu.
Moim pomyslem jest umieszczenie takiego poddzialu o nazwie "Spis walk"
gdzie byly by tam umieszczone wszystkie walko z dragon balla chronologicznie
z jakims obrazkiem i maly opisem, ktor wygral itp.
Ja bym mogl pomoc jezeli by chodzilo o jakies obrazki. :0
Post przeniesiony przez Moderatora z tematu: Propozycje dla forum

Dodane: 10-12-2011 14:06
Tak sobie kiedyś myślałem, czy nie fajnie by było założyć, takie coś, że na SB by była możliwość rozmowy przez mikrofon. Nie tylko pisanie, ale i rozmowa. Myślę, że fajnie by było sobie pogadać przez mikrofon z innymi użytkownikami. To taka propozycja ode mnie
--------------------

Dodane: 10-12-2011 15:15
No w sumie
#Ahalian ma spoko pomysł. Fajnie by było tak sobie pogadać przez mikrofon z innymi.
--------------------

Dodane: 10-12-2011 15:19
Ta, skoro takie cwaniaki na SB są, to już widzę jaka kultura przez mikrofon będzie u niektórych. Znakomity pomysł. haha ^^.
Szkoda, że nie ma tu sytemu warnów

Dodane: 10-12-2011 15:46
Otóż to, jak ktoś chce, to niech na Skype wbija, problemu nie widzę, a problemem za to by było wprowadzić to na stronę^^.

Dodane: 10-12-2011 18:25
Ale można by to tak zrobić, że by można było w każdej chwili wyłączyć się z rozmowy przez mikro i jednocześnie też nie słyszeć innych.
PS nie wiem czy można tak, bo za bardzo się na tym nie znam.
--------------------

Dodane: 10-12-2011 20:26
Hmmm. mysle ze dobrze by bylo gdyby wprowadzic system rang tak jak to jest na większosci forach . Np: czlowiek<Sayian<Namekaji<Ozaru<Super namekajin<Super sayian<SSj2<SSj3<golden Ozaru<SSj4.
Albo podobnie. Co wy nato dalo by rade? Są chętni?
Ja jestem za

Dodane: 10-12-2011 20:48
siuber napisał/a:Hmmm. mysle ze dobrze by bylo gdyby wprowadzic system rang tak jak to jest na większosci forach . Np: czlowiek<Sayian<Namekaji<Ozaru<Super namekajin<Super sayian<SSj2<SSj3<golden Ozaru<SSj4.
Albo podobnie. Co wy nato dalo by rade? Są chętni?
Ja jestem za
Zamiast rang są procenty. Mi one wystarczają.
--------------------

Dodane: 14-03-2012 18:00 -
Nie jestem pewien czy było to proponowane, a nie chce przegrzebywać 9 stron.
Mianowicie chodzi mi o funkcje Pomocy? Tzn. Jeśli post któregoś z użytkowników będzie pomocny, click "+", co mu dochodzi do statystyk/profilu. np. Pomógł: 5 razy.
Luźny pomysł, może niewybitny, a nie zaszkodziłby, w dodatku często spotykany.
--------------------
Copy Ninja Sharingano Hatake Kakashi

Dodane: 16-04-2012 21:53
A Ja osobiście jestem za pomysłem użytkownika "Sala8", nieźle to sobie wymyślił

, naprawdę nieźle, poza tym zawsze można by było wręczyć jakąś grafikę dla najbardziej pomocnego użytkownika roku xD.
--------------------
http://www.youtube.com/watch?v=citzRjwk-sQ

Dodane: 16-04-2012 22:24
Ja mam takie pytanie czy możliwa by była opcja spoiler?? Chodzi mi o dodatkową funkcje BBCode.

Mogła by się przydać w nie których tematach.

Jak niektóre serwisy mają taką opcję.
--------------------

Dodane: 20-04-2012 15:46
#Sala8 Jestem za . Wielu użytkowników pisze bardzo pomocnie a niektórzy walna 2 słówka i i tak bez sensu. To by się przydało
Wiadomość doklejona:Mam też propozycję aby były jakieś ankirty oraz ranking najaktywniejszych użytkowników. Lepszy niż teraz w statystykach

Dodane: 20-04-2012 15:50
A jaki byłby powód aby wprowadzić promowanie plusami? Co by to dawało? To nie jest forum które ma służyć tylko do pomagania innym, jest to forum wielotematyczne. Według mnie jest to niepotrzebne bo nic nowego nie wnosi. Chyba że ktoś jest niedowartościowany i potrzebuje plusów jeżeli jego posty komuś pomogły.
--------------------
-------------------------------

Dodane: 21-04-2012 18:44
Co sądzicie o np wybieraniu postaci, walki, grafiki tygodnia (miesiąca) itp.? Byłoby to ciekawe moim zdaniem.
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.