Dodane: 22-10-2009 14:17
black ale nie będę informował innych na maila lub gg o tym że jest nowy news.. Mam lepszy pomysł który ci się spodoba, już od jakiegoś czasu nad nim pracuje, a ty kiedyś mi mówiłeś że chciałbyś żeby to było wprowadzone na stronie

wydaje mi się że każdy będzie zadowolony
Co do literówki w profilu, już poprawiłem

dzięki za info

Dodane: 12-12-2009 15:34
JA Mam Propozycje Aby Zrobić Rangi
Nowy-Uczeń Akademii
10-20%-Genin
20-50%-Chuunin
50-80%-Junin
100%-Specjal Junin<Sennin>
I Taka Ranga Dla Moderatora Hokage w przyszłości jak będzie ich więcej można dać np. RaiKage Proszę o Pozytywne Rozpaczenie Mojej Prośby
Z Poważaniem
Mistrz Tu Jest

Dodane: 12-12-2009 15:39
ja bym proponował żeby zakładanie tematów mieli użytkownicy z minimum 10 postów tak jak jest to z avatarem, myślę że by to wam zaoszczędziło roboty w postaci osób które się rejestrują nie czytają regulaminu nie szukają tylko zakładają bzdurne tematy,albo reklamują swoje strony

Dodane: 12-12-2009 15:43 -
Nowy-Uczeń Akademii
10-20%-Genin
20-50%-Chuunin
50-80%-Junin
I Taka Ranga Dla Moderatora Hokage w przyszłości jak będzie ich więcej można dać np. RaiKage Proszę o Pozytywne Rozpaczenie Mojej Prośby
Adminem nie jestem, nie mi to oceniać, ale powiem ze twój pomysł jest żałosny. Nie zauważyłeś że nie istnieje tylko npolska? Praktycznie ona jest młodszą stroną, bo wcześniej i to o wiele, powstało dbpolska, a forum łączy userów obu stron.
No i chciałbym poprzeć zadyme z tym pomysłem, gdyż mogło by jeszcze zmniejszyć problemy z takimi delikwentami co przychodzą tu dla reklamy.
--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 12-12-2009 15:48
MistrzTuJest napisał/a:
Nowy-Uczeń Akademii
10-20%-Genin
20-50%-Chuunin
50-80%-Junin
Z Poważaniem
Mistrz Tu Jest
To odpada już na samym początku z racji tego, że na forum nie prowadzimy rang ani punktacji jak na wielu innych portalach.
Co do możliwości zakładania tematów w zależności od ilości napisanych postów to jest całkiem możliwe do wprowadzenia, ale to też tylko chwilowe zabezpieczenie, ponieważ bardziej nachalni jeżeli chcą nabruździć na forum, to i tak to zrobią.

Dodane: 12-12-2009 18:22
Było tak kiedyś z wiadomościami że dostęp mieli użytkownicy tylko np z nawet 1 postem, potem było że musisz mieć dodany kontakt i żeby dodać kontakt też musisz mieć napisane trochę postów, a teraz tego nie ma. Przyczyna prosta. Nie każdy się tutaj rejestruje po to żeby napisać coś na forum, a czasami ktoś ma jakiś problem np z plikami i pyta się na PW. To samo dotyczy tematów. Czasami ktoś zupełnie nowy założy temat jakiś wartościowy bo chciał się podzielić informacją np informacją o nowej mandze autorstwa kogoś tam, i nie założy i się o tym nie dowiemy dla tego że musi napisać 10 postów. Wydaje się to być rozwiązaniem ale wcale nie jest.
Niestety z tym jak jest musimy sobie dać radę, ponieważ nie możemy ograniczać tak bardzo pozostałych użytkowników, tylko dla tego że kilkoro z nich to niedojrzałe dzieci które nie rozumieją kilku podstawowych zasad.
Co do samych rang black wyjaśnił. Uchylę jedynie rąbek tajemnicy, że będzie możliwość zakładania własnych grup, będą jakby fora grupowe, i będzie można należeć do danej grupy. Każda grupa musi zostać akceptowana przez administrację, więc nie będzie żadnych beznadziejnych grup, oraz będzie można poprosić administrację, żeby dana grupa miała swoją jakby rangę, jak jest obrazek z tymi paskami tuż obok obrazka z procentową ilością twoich postów, i zamiast napisu user, jakaś skrócona nazwa grupy, lub jak grupa ma krótką nazwę to pełna nazwa i wyświetlenie tego obrazka. Więcej szczegółów nie zdradzę bo i tak ich już wiele zdradziłem

Dodane: 20-12-2009 18:23
Do strony w sumie nic nie mam, ale zmieniłbym banner na coś nowego.
Jakiś fajny Banner - może zimowy? z efektem zimowym. ;]
pzdr

Dodane: 25-03-2010 22:50
Zapewne jest to już w planach, ale co tam napisze

. Bardzo mi się spodobały subfora i chciałbym aby w dziale "Pozostałe Anime i Mangi" pojawiły się jeszcze takie tytuły jak Bleach czy Death Note, ponieważ tych tematów także jest dość sporo i ułatwiło by to poruszanie się na stronie.
--------------------

Dodane: 26-03-2010 01:16
I tak też się zrobi ippo (a imię jakie? Bo ja wolę się po imieniu zwracać

) tylko na to muszę mieć czas żeby poprzenosić tematy. Jak się uporam z odcinkami, skończę mangę to zrobię dodatkowe subfora

Musze jeszcze pomyśleć co zrobić z tym "panelem" na forum "kategorie for" żeby to ładniej wyglądało

chyba zrobię rozwijane

Dodane: 21-07-2010 22:25
Przydał by się według mnie nowy dział forum Anime ogólnie bo obecnie niem jak za bardzo podyskutować o rzeczach które występują w kilku anime, widzę takie tematy w dziale pozostałe anime, ale jeśli np chciałoby się mówić np o Naruto i Db w jednym temacie to nie ma jak tego zrobić bo pozostałe anime to nie są i mają też swoje fora.
--------------------
"Nie wiedziałes? Dla niektórych (czyt: dzieci neo, tibi i cs'a) nawet radio ma lagi ;p jak przeszukuje stacje smilies/bigsmile.gif Herbata w szklance ma laga jak ją przechylasz smilies/tongue.gifNawet deszcz ma lagi dlatego pada co chwilkę jakaś kropka a nie strumieniem" piękne

Dodane: 29-08-2010 18:58
Ja wnoszę propozycję w związku z tym, że często pojawiają się spoilery, żeby po prostu wśród BBCode był tag "spoiler", w którym po prostu treść byłaby ukryta i jeśli ktoś by chciał, to kliknąłby po prostu na przycisk "spoiler".
--------------------
"Wolę być nienawidzony za to, kim jestem, niż kochany za to, kim nie jestem." - Kurt Cobain

Dodane: 29-08-2010 19:04
Kayleigh90 napisał/a:
Ja wnoszę propozycję w związku z tym, że często pojawiają się spoilery, żeby po prostu wśród BBCode był tag "spoiler", w którym po prostu treść byłaby ukryta i jeśli ktoś by chciał, to kliknąłby po prostu na przycisk "spoiler".
Popieram ten pomysł. Mi osobiście spiole nie przeszkadzają, ale są tacy, co dostają istnego szału macicy xD
A tak to będzie i wilk syty i owcza cała.
Podobne rozwiązanie widziałem na stronce o SPN, tyle, że nie na forum tylko w newsach... i tak zawsze czytałem te spoilery. xDD

Dodane: 29-08-2010 21:16
Kayleigh90 napisał/a:
także jestem za gdyż zawsze będzie można dodać większą wiadomość a pozostanie ona ukryta i ktoś kto nie ma ochoty jej czytać ominie szybciej xD

Dodane: 15-02-2011 19:53 -
Opcja "ignoruj tematy/działy", o ile jeszcze jej nie ma i po prostu ja jestem ślepa. Nie czytając / oglądając Naruto / Bleacha i nie jarając się już DB nie interesują mnie tematy stamtąd, a z kolei widząc 57 stron nieprzeczytanych postów, z czego z 70% tego zawiera się w działach o tych mangach, anime... niewygodnie.
--------------------

Dodane: 24-02-2011 12:58 -
czytałem ten temat powierzchownie i zastanawiam się nad czymś taki jak rangi, było by to trudno zrobić. gdyż niektórzy bardziej niż Naruto wolą Bleach'a czy One piece, albo Dragon Ball są gusta i guściki po za tym za dużo z tym zachodu bo można by było zrobić tak że na stronie dbpolska by były rangi
0% - Wieśniak
10% - Uczeń zakonu sztuk walka
20% - Uczeń Kamesennina
30% - Uczestnik Turniejów Tenkaichi Buddokai
40% - Nameczanin
50% - Saiyanin
60% - Super Saiyanin
70% - Super Saiyanin 2
80% - Super Saizanin 3
90% - Golden Oozaru
100% - Super Saiyanin 4
Moderator - Służacy Kami-Samy
Administrator - Kami-sama
Zablokowany - Członek Red Ribbon Army
równocześnie jeśli ktoś by wszedł na forum przez npolska miał by inne rangi za te procenty pokazywane
0% - Uczeń Akademii
10% - Starszy uczeń akademii
20% - Genin
30% - Starszy Genin
40% - Młodszy Jounin
50% - Chunnin
60% - Starszy Chunnin
70% - Młodszy Jounin
80% - Jounin
90% - Special Jounin
100% - Sennin
Moderator - Ambu
Administrator - Kage
zabanowany - Missing Ninja
szkoda tylko że powstaje AMpolska bo jak by powstało np. SSpolska (saint seiya) to można by było wykorzystać ten pomysł i robić rangi pod to i wystarczyło by tylko dodawać strony z artykółami bazowało by to głównie na subdomenach. Ale ten pomysł chyba nie przejdzie
Na pewnym forum widziałem także że takie działy jak np. HydePark nie są punktowane, że na nich nie są naliczane posty do konta, są jak by nie liczone do wszystkiego.

Dodane: 24-02-2011 13:50
Od początku nasze forum nie szło w kierunku rang i nabijania postów tylko po to by mieć te rangi. Mamy system procentowy, który jest miernikiem aktywności to wystarczy.
Co do ignoruj temat i spoiler, to muszę czekać na ikara, bo zacznę coś grzebać, a on potem (przynajmniej mi tak pisał) wyjdzie z nowym systemem i nie potrzebnie będę tracił na to czas.

Dodane: 25-02-2011 08:11
Strony należące do waszego portalu będą się skupiać na Anime i tak sobię pomyślałem że mozna by było zrobić tzw. Moda (czyli modernizację gry Little Fighter 2) takiego jakim jest NTSD (Naruto The Setting Dawn) tyle że tutaj można by było to oprzeć na wszystkich Anime np. robić po 2 postacie z każdego Anime.
Ale to jest dużo roboty (wiem o czym mówie pomagałem robic jednego moda)
--------------------

Dodane: 25-02-2011 08:24 -
Żeby tworzyć mody do LF2, trzeba mieć mniej więcej o tym pojęcie, czas i chęci, tutaj ludzie i tak mają już dość obowiązków, które pochłaniają wiele czasu. To że skupiamy się na tematyce mangi i anime, nie kierunkuje nas na wszystkie gałęzie tej kategorii, lecz na te, o które sami się opieramy, czyli wiadomości, informacji, napisy i upload popularnych plików powiązanych z tytułami przewodnimi, ponadto nawet nie jesteśmy tym zainteresowani.
Ja też mam propozycje dla Ciebie przeczytaj regulamin odnośnie wielkości podpisu.

Dodane: 21-03-2011 14:02
Subforum "pochwal się": achievementsy w grach i posiadany stuff ze zdjęciami.
A, tak mi do głowy przyszło.
--------------------

Dodane: 25-04-2011 12:43
Olciiak napisał/a:
A, tak mi do głowy przyszło.
Ekhm.. Dlaczego nie ma u nas takiej opcji jak ankieta? Czasami może się to przydać.
--------------------
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.