Dziś jest Sobota, 11 Luty 2012, godz 20:48
OnLine: 50, statystyki
index > Portal
Temat: Portal: Propozycje dla forum
Dodane: 25-10-2008 10:47
#by_ikar - systemadmin - max%
Czytałeś poprzednie posty w tym temacie? Czytałeś regulamin? Wydaje mi się że nie. Więc zapraszam najpierw do lektury regulamin, następnie jeżeli są już jakieś odpowiedzi w temacie zobacz o co w nim chodzi, bo nie wiem czy łapiesz..

--------------------

[51º 57' 15.40" N 14º 43' 36.43" E] Moje miasto :)
------
poczucie samotności, zagubienia, zagrożenia w świecie, beznadziejności istnienia i leku..
------
¿ɯǝıuɐʇʎzɔ z ʎzɔ 'ɯǝıʞoɹzʍ ǝz ʎɯǝlqoɹd
------
[..] morderstwo, zamordować samego siebie, złapać pociąg donikąd;
jest pewien plus samobójstwa, nie trzeba szukać ofiary [..]
------
In the eyes of Mother Nature are all her children, and all the creation of our brothers and sisters
Rejestrując się z tego linku, otrzymujesz 250mb darmowego miejsca
Dodane: 16-11-2008 01:31
#Bogini - user - 70%
Nie wiem, moze ktos juz to zaproponował, ale tak:

proponuję, aby zrobić soć takiego, żeby w profilu było czy ktoś jest online czy nie :) lub lista użytkowników online

Dodane: 16-11-2008 01:42
#Prince - user - 80%
Lista userów online już istnieje. Kliknij zakładkę forum i na samym samym dole są statystyki ;) Ja natomiast proponowałbym zmianę emot. Uważam że najlepsze będą ten stare dobre, które każde forum php posiada. Oto kilka propozycji o jakie mi chodzi :

1) http://img76.imag...nfohx5.png
2) http://www.konnek...292383.gif
3) http://img440.ima...bplbn1.png

Uważam że wyrażają więcej emocji i jest ich po prostu dużo. Na każdą okazję coś ;)

Dodane: 16-11-2008 01:51
#maruda - user - 10%
Wydaje mi się, że @boginirocka miała na myśli liste userów taką, że wyświetla kto jest dostępny.
Niestety takiej listy nie ma, a bardzo by się przydała moim zdaniem też :)
Co do emot 3 link jest moim zdaniem najodpowiedniejszy xD
Poza tym (nie wiem jak to nazwać xD) pzydało by się cos takiego, żę nasza nazwa użytkownika przy wypowiedzi w temacie była w postaci linku, że klikamy na nazwę i widzimy profil tej osoby zamiast pisać w wyszukiwarce :)
To tyle raczej ;)
pzdr.

Dodane: 16-11-2008 01:56
#Prince - user - 80%
Otóż, wszystko co zasugerowałeś jest :d Lista kto jest dostępny także jest, wchodzisz w forum i na samym dole masz '' Lista Osób online" na której widnieją nicki osób zalogowanych w tym momencie. Jeśli Ci natomiast chodzi o coś takiego że wchodzisz w profil i tam masz np. zieloną lub czerwoną lampkę w przypadku obecności bądź absencji to już zobaczymy. Admina zdanie trza poznać xD Natomiast jeśli chcesz wejść w czyjś profil to nie trzeba wpisywać w wyszukiwarce xD? Pod każdym postem widnieje napis PW-Profil. Klikasz i po kłopocie.

Dodane: 16-11-2008 02:03
#maruda - user - 10%
xDD sory, ale jestem tu od niedawna i całkiem jeszcze tej strony nie rozkminiłem xDD
Oczywiście regulamin poznałem i takie podstawowe rzeczy, ale na to jakoś nie zwrócilem uwagi xD
Dzięki za wskazówki :)
pozdro ;)

Dodane: 16-11-2008 02:08
#Prince - user - 80%
Nie ma problemu, sam siedzę tu od nie dawna ;) Wystarczy się przyglądać, tyle.

Dodane: 16-11-2008 10:45
Jak się klika na nick w tematach to nick danej osoby dodaje się do szybkiej wypowiedzi, profil jest tuż koło PW i nawet będąc początkującym cięzko tego nie zobaczyć.. Jeżeli chodzi o emoty, nie będziemy dawać dużo, bo jest tutaj swoisty problem z nadużywaniem emotikon i wolimy coś co jest nasze:

Te emoty chyba wstawię nawet za chwilę..

Co do tego żeby przy poście pisało kto jest online a kto nie, nie zrobię tego bo jest to dla mnie zbędne. Dzisiaj jak czas pozwoli przeniosę wszystkie statystyki z forum do tych które są zaraz obok "OnLine: 29, statystyki" bo jest to zbędne na forum. Natomiast zastanawiam się nad dodaniem płoci do profilu:> żeby było wiadomo obojniak, facet czy dziewczyna xD

--------------------

------
poczucie samotności, zagubienia, zagrożenia w świecie, beznadziejności istnienia i leku..
------
------
------
In the eyes of Mother Nature are all her children, and all the creation of our brothers and sisters
Dodane: 16-11-2008 16:26
#Prince - user - 80%
No te są już lepsze od teraźniejszych ;) Jednak ja dalej optuję za tymi php, ponieważ jeśli jest nadużycie to różnica będzie tylko taka że zamiast 100 taki samych będzie 100 róznych..ale dalej 100 :d Głupoty nie da się wytępić.

Po za tym przyjemne jeszcze by było okienko kto i kiedy przeglądał nasze profile [cfaniak] , totalna inwigilacja xD

Dodane: 16-11-2008 16:34
#Plastus - user - max%
a ja bym jeszcze dodał do jakich szkół chodzimy, jakich szukamy partnrów i co nas podnieca xD

A z tym kto oglądał nasz profil to niezłe..., portale społecznościowe przeżywają złoty wiek xD warto z tego skorzystać i cos sobie wziąć z tego tortu :)

Dodane: 16-11-2008 16:36
Nie nie xD tego nie zamierzam zrobić kto i kiedy przeglądał nasz profil xD na pewno nie xD jeszcze trochę i będziecie chcieli do tego ocenę profilu xD nie ma tak jak na fotce! A co do ikon zostajemy przy tych naszych. Nie będę brać jakichś z phpbb...

--------------------

------
------
------
------
Dodane: 16-11-2008 16:41 - Edytowane przez Prince dnia 16-11-2008 16:50
#Prince - user - 80%
Właściwie takim okienkiem na skan dowodu bym nie pogardził :d Powinien się od teraz nazywać Profil...psychologiczny ;)

Ale kto kiedy odwiedzał jest nie takie złe. Kiedy widzę setki mail od wielbicielek to cóż zrobic :d przynajmniej będę się mógł spodziewać od kogo tym razem dostanę ;)

Nie bądź bydlak Filipku xD Daj jeszcze możliwość komentarzy to będziemy w 7 niebie :d

W takim razię, zadowolę sie liczbą wyświetleń xD Lepszy rydz niż nic ;)

Dodane: 16-11-2008 16:48
O i jeszcze komentarze.. Wy to jesteście xD nie mam zamiaru żeby profil użytkownika był jedną z głównych punktów na stronie.. Może ile razy był odwiedzany profil, to nie problem, ale kto kiedy, skąd, komentarze, oceny.. Ehh najpierw zacznijcie pisać na forum :p

--------------------

------
------
------
------
Dodane: 16-11-2008 16:56
#Plastus - user - max%
Ja pisze D no i ocenki od 1 do 10 na profileczku i kometasiki aby kazdy mogł ocenic czy dany usner jest słitasny czy nie xD

Dodane: 16-11-2008 16:56
#Konrad - user - 100%
Dorzucajmy zdjęcia do profilu tak super...xD

Co do profilu można by zrobić taki względny opis usera np. co lubi czego nie lubi tylko określoną liczbę żeby nie było jak na fotce zapchane wszystkim co nikomu niepotrzebne.

Popierałbym pomysł o sprawdzaniu kto gdzie i kiedy ale tego nie zrobię bo sam na każdy zaglądam z 8 razy xD

Dodane: 16-11-2008 17:29
#Ace - user - 80%
Nie no Ikarczyk ma racje niema co robić ze strony drugiej fotki albo naszej klasy xD Mi się podoba tak jak jest bo przecież nie chodzi w tej stronie o komentarze w profilach xDDD Bo jeszcze Plastuś wpadnie nam w samozachwyt i co wtedy? Kaziu mu już nie wystarczy xDD To z płcią jest dobre bo nie kiedy po samym nicku ciężko ocenić czy ma ktoś ptaka czy nie xD Tak jak z Prince dopóki nie przeczytałem posta to nie wiedziałem czy facet czy dziewczyna xd

Dodane: 16-11-2008 17:38
#Prince - user - 80%
No dzięki Ace...pff xD Żeby mnie nie odróżnić? Nie możliwe :d Ale płeć ogólnie jest dobra tak samo jak ilość odwiedzin profilu. No i emoty oczywiście ;)

Dodane: 16-11-2008 17:41
#by_black - systemadmin - max%
A ja proponował bym żeby te "propozycje" niosły coś za sobą w kierunku ulepszenia strony, a nie dołowanie ludzi swoimi marzeniami o dbfotka.pl.. Poza tym to są propozycje dla forum ruszcie głową czego brakuje na forum, a nie w profilu..

Dodane: 16-11-2008 17:44
#Prince - user - 80%
Oj Blacku, czy to nie świadczy czasem o czymś? Jeśli ogół userów nie potrafi wymyślić usprawnień strony, to albo są oni wyjątkowo tępi (bardziej prawdopodobne) albo strona już naprawde osiągnęła szczyt możliwych usprawnień. Zresztą kto najlepiej wie co jej potrzeba? Oczywiście opinia ludzi 3 jak my userzy też się liczy, przydaje się czasem świerze spojrzenie ale chyba Admini najlepiej wiedzą co i jak się kręci, nieprawdaż?

Dodane: 16-11-2008 17:47
#by_black - systemadmin - max%
Może i wiedzą co jest najlepsze, ale skoro wyciągają swoją ręku ku użytkownikom to znaczy że można zrobić z tego cyrk? Bo narazie to tutaj widzę.. Poza tym jeżeli osoba nie wie w czym tkwi problem po co się w to angażować?

Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online