Dodane: 16-02-2008 09:40
Wy myślicie ze on wam powie prawdę pewnie skłamie ze ma z 180 albo z 190 i jak to chcecie sprawdzić? a co do pisanie Firefox sam poprawia błędy może po prostu korzysta on z Explorera albo jest nauczony pisać z błędami bo nie pisze "ł" "ę" "ą" itd.

Dodane: 16-02-2008 10:43
Ser3k- jezeli taki test by był to nie na zasadzie że sam podajesz ile masz

tylko po prostu by były stosowne pytania stwierdzające ile masz w tej głowie oleju...taki test to jest jednak chyba nie realny...pozdro xD
--------------------
Piękna kobieta podoba się oczom, dobra kobieta - sercu. Pierwsza jest klejnotem, druga - skarbem

Dodane: 16-02-2008 15:25
ja bardzo lubie pisac na temat nowych gier i programow na PC moze cos z tego
a tak wogole mam propozycje zeby zalozyc klan do gry call of duty 2 "dbpolska" i na tej stronce zrobic odpowiednik do infa o klanie
--------------------
Przyjaźń...tylko ona się liczy...
jedyna rzecz o którą warto walczyc...

Dodane: 16-02-2008 15:53
Nie wiem czy czasem taka propozycja nie padła już ale zaryzykuje xD a więc:
Czy jest mozliwość dodania większej ilości emot ?
--------------------
Piękna kobieta podoba się oczom, dobra kobieta - sercu. Pierwsza jest klejnotem, druga - skarbem

Dodane: 16-02-2008 16:09
ograniczenia co do postów na strefe plików to dobry pomysl lecz tak jaki którys z moich przedmówców napisal ze nowi userzy zaczna spamowac niepotrzebnie tylko poto zebymiec dana licze postów zreszta zapewne juz wszystko zostalo napsiane przez starych useró teog forum i noiw nie maja sie na co wypowiedziec

Dodane: 27-02-2008 15:59
wiem ze to glupi pomysl ale tylko go wam napisze. Ten user ktory bedzie mial 100% postow dostaje 1 krysztalowa kule jezeli uzbiera tych kul ...... iles tam(to juz decydujcie wy admini) dostaje nagrode np.dostep do shout boxa. ale to juz wy zdecydujcie jaka bedzie nagroda jezeli wogule takie cos bedzie

Dodane: 27-02-2008 16:09
Darrk_Lssj napisał/a: Ten user ktory bedzie mial 100% postow dostaje 1 krysztalowa kule jezeli uzbiera tych kul ...... iles tam(to juz decydujcie wy admini) dostaje nagrode np.dostep do shout boxa. ale to juz wy zdecydujcie jaka bedzie nagroda jezeli wogule takie cos bedzie
Jeśli chodzi o dostęp do SB to nie trzeba mieć 100% postów, ja nie mam a dostęp do SB posiadam xD i nie tylko ja, o ile się nie mylę to nikt nie ma jeszcze Max Post (czasami pokazuje komuś tak, ale to jest błąd0. A żeby mieć dostęp do SB treba należeć do Special Group DBPolska. Co do pomysłu z nagrodami, może wcale nie jest taki głupi ;] pozdro

Dodane: 28-02-2008 18:10
Na forum jest bardzo wielu spamerów, to zauwazył kazdy kto tu troche czasu przebywa a w szczególności admini....wpadłem na pomysł wydaje mi sie bardzo dobry i skuteczny...chodzi mi konkretniej o wprowadzenie progu minimalnego w wypowiedzi...
Przykład:
Zakładam jakis temat i chce zeby wypowiedzi na ten temat były nie za krótkie...zaznaczam sobie przewidziana liczbe wyrazów jaka musi wprowadzic osoba wypowiadajaca sie na ten temat...emoty, znaki interpunkcyjne i spacja sie nie licza...Sa rózne tematy w niektórych potrzeba np; 20 wyrazów a w innych 50...
Jak juz mowiłem osoba tworzaca ma do dyspozycji
20
30
40
50
ponad 50 czy cos w tym stylu
To juz zalezy od adminów jakie wprowadza opcje.
Mysle ze to co zaproponowałem jest godne uwagi, prosze o wypowiedzenie sie w tej kwestii...pozdro
--------------------

Dodane: 28-02-2008 18:50
Z tego co mi wiadomo limit znaków jest możliwy ale na maksymalną ilość a jak jest z minimalną tego nie wiem ale łatwo się jest dowiedzieć. Pomysł dobry sam osobiście na to nie wpadłem. Choć uważam że przerobienie forum było moim jednym z lepszych pomysłów dzięki czemu strona już się nie muli a i jednocześnie zwykły "głupek" tutaj nie napiszę bo praktycznie wszędzie okno szybkiej odpowiedzi jest na wierzchu więc od razu walą emotami byle by coś napisać i zrobić komuś na złość.. No ale propozycja którą zaproponował napi jest godna uwagi i nawet za chwilkę sprawdzę czy da rady takie coś zrobić więc będziecie wiedzieć choćby w następnym newsie czy można czy nie można

Pozdro

Dodane: 20-09-2008 01:01
Jeżeli chodzi o zabawy to pomyślałam, że można by było zrobić testy/Quizy ze znajomości serii Dragon Ball.
Coś takiego jest na tej stronie
http://www.mediar...onkurs.php

Dodane: 20-09-2008 16:32
Quizy i testy czy ankiety odpadają. Głównie dla tego że w takich tematach szerzyły by się posty kilku wyrazowe a nas to nie bawi. Wiec to raczej odpada. Pozdro

Dodane: 20-09-2008 17:31
Co do zachęcenia użytkowników zarejstrowanych, a nie mających napisanych żadnych postów, to ja mam taki pomysł: Jak black czy ikar będziecie pisać nowego newsa to na samym początku napiszcie dużymi, kolorowymi literami jakieś zachęcenie do pisania na forum, o tym że dużo się dzieje, jest fajna atmosfera itd. itp. Bo jak taki użytkownik wchodzi na stronę to pierwsze na co patrzy to zapewne news, pewnie go też nie czyta, ale taka zachęta na samym początku mogłaby mu się rzucić w oczy. Co o tym sądzicie?

Dodane: 13-10-2008 20:42
Nieno z tymi emotami to kiepski żart

Dodane: 13-10-2008 20:48
Żart żart xD To już nawet nie chodzi o to że zdecydowanie za dużo ważą, jak ty byś sobie wyobrażał coś takiego między wyrazami? Maskara...
--------------------

Dodane: 13-10-2008 22:15
Nie no wrócą z powrotem emoty które się cieszyły największym szacunkiem na tej stronie, jest tam kilka emot których mi tak bardzo brakuje.. xD
Ciężki do przeczytania by był post z tysiącem takich emot między wyrazami.. Są ładne, nawet z tym białym tłem, są ładne ale są nie praktyczne więc nie możemy ich użyć.

Dodane: 24-10-2008 14:50
#Usunięty -

-
mogl by byc na forum cos takiego jak rpg pisemne robisz karte postaci czy cos a pozniej sa takie misje np mowi ze robi szczurowi jakis tamn atak i pozniej sedzia mowi ile zabral mu zycia lub pudlo czy cos a co do kul mogly by byc konkursy na admina albo wlasnie na takiego sedzie za kazdy post kula i kto najwiecej ma kul ten wygrywa czy jakos tak
a rpg piemne zobaczylem na stronie: hokagenarutosama.pl

Dodane: 24-10-2008 18:43
Eee tam, nie obraź się, ale taka gra to chyba trochę dziecinna jest, a DBPolska to raczej poważny serwis, chyba zgodzicie się ze mną? Taką grę to raczej na jakiejś innej stronie zaproponuj i powiedz swoje wyniki na forum, co ludzie o tym sądzą. Ale zobaczymy co powie administracja..

Dodane: 25-10-2008 09:09
#Usunięty -

-
nie no to tylko prpozycja sam niewiem czy dobrze zrobilem ze ja zaproponowalem ale zobaczymy co na adminstracja

Dodane: 25-10-2008 10:10
Yyy sami powinniście się domyślić po poprzednich odpowiedziach co na to powie administracja.. Sory nie szukamy spamowni i nabijalni postów, bo jeżeli by tak było to zabawy typu x czy y by były normalnymi tematami na stronie, jednak jest zakazane zakładanie tego typu tematów, bo ludzie pisali by tylko tam, a wystarczy napisać jedno zdanie, a nawet nie, wystarczy kilka wyrazów. Nie po prostu ludzie nie traktowali by tego jako gry tylko jako nabijalni postów i skończyło by się na tym że był by to najczęściej odwiedzany temat na forum..

Dodane: 25-10-2008 10:28
moze o jakis zdarzeniach tematy???? walki itp.
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.