Dodane: 29-07-2007 21:10 -
A wiec tak jak w temacie, zauważyłem ze ostatnio na forum wałkowane są ciągle te same tematy bez końca a odpowiedzi miejscami są tak wyczerpujące ze brak ich by nic nie spowodował, i tu pytanie do was bo chciał bym aby to forum tętniło życiem jak na razie, niby tętni ale trochę mało;p każdy z was niech da propozycje tego co by chciał na forum (rozchodzi sie tylko o tematy!) nie muszą być to watki o dragon ball'u bo ile na ten temat można gadać? nie długo, a off top tez fajna rzecz

wiec dajcie jakieś ciekawe propozycje takie które by każdego przyciągały, i większość chciała by je czytać. Na pewno na forum nie chce zabaw typu x czy y bo to jest straszny spamerski off top

ja wymyśliłem nowy temat który będzie widniał w dziale Hydepark;]

Dodane: 29-07-2007 21:40
Może zagadki o DB jedna osoba zadaje a druga odpowiada odpowie dobrze to zadaje dobra zabawa - widzialem to na forum DBMW niewiem czy to niebylby spam

Dodane: 02-08-2007 09:41
Ja chciałbym by na forum stworzono temat pod tytółem Gazety,ksiązki itp.
Co wy na to ??

Dodane: 02-08-2007 13:59
Za pkt nie ma tu moda ani admina, a zwłaszcza Ci co sami się o to pytają są pierwsi skreślani z listy.. ja sam wybieram sobie ekipę B)

Dodane: 02-08-2007 15:56
Ja proponuje aby na forum powstał jakiś temat o babkach na moje może być i Hentai przynajmniej ubaw będzie :lol:
--------------------
Idź do wuja !!! xD

Dodane: 02-08-2007 16:00
Ooo więc Pavlo załóż taki temat

Dodane: 05-08-2007 12:01
Z racji tego że nie mam co robić to podpowiem coś

można by na forum wprowadzić coś takiego jak jest na PHPBB by przemo, o co chodzi? chodzi o te plusy, jak ktoś ci pomógł, założył bardzo ciekawy temat, itp. jak to jeszcze bardziej urozmaicić? czytałem z paru postów ze kolorki odróżniające (czyt. kolor twojego nicku) od reszty są bardzo kuszące, a z tego co wiem za darmo tutaj się ich nie dostaje

a więc tak dajmy na to ze koleś ma 20 plusów dostaje kolor pomarańczowy i jest godny uwagi i warto z nim pisać, czy da rade to zrobić? pewnie że da

a czy będzie? się okaże jak black to zaakceptuje

pozdro

Dodane: 05-08-2007 12:04
Ja posunę się krok dalej i powiem, żeby system plusów nazwać panelem piwnym. Ot tak, zawczasu

To na pewno bardziej zmotywuje userów do aktywnej pracy na forum. A potem, jak wspomniał ikar, za 20 piw otwiera się browar... tzn. dostaje się kolor... piwny XD

Dodane: 05-08-2007 12:07
Powiem że wole swoją wersję

choć ta wyżej innym pewnie będzie pasować, może bardziej niż moja

ale posiadam takie powody by lubić swoją

Dodane: 06-08-2007 20:15
ja tam bym chciał że by było na forum więcej takich zabaw jak np. Zagadki albo to czy tamto

Dodane: 08-08-2007 11:52
Kratos napisał/a:ja tam bym chciał że by było na forum więcej takich zabaw jak np. Zagadki albo to czy tamto
co do zabaw bym się w ogóle nie zgodził.. dlaczego? bo każdy by pisał puste posty dlaczego to bo nie tamto.. daj spokój.. zagadki już masz :yes: ale z tymi piwami to nawet ciekawa przeróbka mojego pomysłu

ale mi się wydaje że zostanie to wprowadzone dopiero jak będzie więcej pisane na forum :yes:
pozdro

Dodane: 08-08-2007 16:05
Ja posunę się krok dalej i powiem, żeby system plusów nazwać panelem piwnym. Ot tak, zawczasu To na pewno bardziej zmotywuje userów do aktywnej pracy na forum. A potem, jak wspomniał ikar, za 20 piw otwiera się browar... tzn. dostaje się kolor... piwny XD
Fajny Pomysł ... JESTEM ZA !!! ...
Pomysł z kuflami/kulami to fajna sprawa

. Także jestem ZA !

Dodane: 08-08-2007 20:01
Też jestem za i proponowałbym jeszcze dział na forum o motoryzacji bo niby czemu nie na pewno każda osoba ma jakieś zainteresowania w tym kierunku choćby były nikłe to i tak na pewno się wypowie :yes::smilewinkgrin:

Dodane: 14-02-2008 21:51
Ja mam propozycje...
Przed przyjęciem na usera strony powinno się badać poziom IQ co niektórych...bo tematy jakie się czasami pojawiają są po prostu tragiczne
![[yyy] [yyy]](/templates/emoty/yyy.png)
...noobowskie
![[yyy] [yyy]](/templates/emoty/yyy.png)
itp...
Rozważcie moja propozycje xD
--------------------
Piękna kobieta podoba się oczom, dobra kobieta - sercu. Pierwsza jest klejnotem, druga - skarbem

Dodane: 14-02-2008 21:53
Tak smocze kule i plusy mi się podobają, a co do testu IQ to by się przydał. Jest tu nawet taki przykład powyżej "sasuke-uchiha"
--------------------

Dodane: 14-02-2008 22:23 -
Panowie... Może jest on poprostu młodym człowiekiem nie znającym jeszcze tajemnic sztuki poprawnego pisania xD Nie ma co krytykować... Gdy miałem 4 lata też tak pisałem

Dodane: 14-02-2008 22:46
ee tam na to nie zwracam uwagi, może mieć dyslekcje i dysortografie, ale zakłada durne tematy i pisze wszędzie to samo, żeby można było odcinki na stronie oglądać...Test IQ naprawdę jest potrzebny...
--------------------

Dodane: 15-02-2008 00:19
Jestem za testemm na IQ sasuke chyba nie zdałby gops. on ma 13 lat. A jesli chodzi o nowy dział to moze cos takiego ktos zapodaje zadanie np. z matmy czy chemii (mówię tu o poziomie 1kl. podstawówki- 3liceum bo studentów chyba na forum niewielu) a ktos inny go rozwiazuje na jakies stronie to widziałem i temat cieszył sie zainteresowaniem.

Dodane: 15-02-2008 08:27 -
Łatwo zauważyć, że bardzo dużo userów (nowych i starych) nie ma żadnych postów na forum i są to zazwyczaj downloaderzy, którzy niczego nie wnoszą do tej strony. Nie wiem czy jest coś takiego (bo mnie to już nie dotyczy), że nowi userzy nie mogą mieć avatara dopóki nie mają 10 postów na forum i jak nie ma czegoś takiego to możnaby tak samo zrobić z downloadem, że można z niego korzystać dopiero wtedy gdy ma się jakąś określoną liczbę postów na forum. Nie wiem czy to pomoże bo tacy userzy napisaliby tą określoną liczbę postów, a później może nie zaglądaliby nawet na forum ale myślę, że warto spróbować...
-------------------------------
ZiQmek, OwcaSSJ, pepcio2000, ja0lek - Off Top, ten temat nie został założony chyba po to żeby się kłócić i naśmiewać się z kogoś. Ten sasuke-uchiha może i jest jakimś analfabetą ale to nie powód żeby pisać, pisać i jeszcze raz pisać na jego temat, a nie na temat ,,Propozycje dla forum''. On napisał źle i bez sensu ale w końcu jakaś propozycję. Ehhh, może wy teraz dacie jakąś propozycję??
Pozwoliłem sobie zedytować twoje posty bo miałeś jeden pod drugim!!
De_Ace

Dodane: 15-02-2008 10:41
A ja chciałem się odnieść do propozycji @WMPR, był kiedyś temat jak zmusić userów do udzielania się na forum, po pewnym czasie doszliśmy do wniosku (a przynajmniej ja) że się nie da. Pomysł z ograniczeniem strefy plików na pierwszy rzut oka jest dobry, może w niektórych przypadkach by to pomogło, ale pojawiłoby się pełno dzieci neo, które zaczęłyby spamować i offtopować. Na forum zrobiłby się straszny syf. To nie jest dobry pomysł.
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.