Dziś jest Środa, 30 Maj 2012, godz 12:24
OnLine: 127, statystyki
index > Portal
Temat: Portal: Trzy serie Dragon Ball w RAW.
Dodane: 18-11-2011 22:45
Do:zrozum
Dlatego bo dużo ludzi pobiera te odcinki w tym samym czasie,jeśli nie chcesz mieć ograniczeń w pobieraniu to kup konto premium(na przykład na jeden dzień,można kupić za SMS).

Dodane: 18-11-2011 23:30
#zrozum - user - 50%
Dużo osób ten plik pobiera? Akurat ma okrągłe 0 pobrań po moim pobraniu liczba wzrosła o całe 2 czyli wychodzi na to, że ja pobierałem i ktoś jeszcze ;) A na chomikuj? 5 odcinków na raz i szło jakimś cudem po 700 kB/s, dziwne trochę.. ;/

Dodane: 18-11-2011 23:36
#by_black - systemadmin - max%
To jest darmowy serwer. MegaUpload ma obecnie największą serwerownie jako darmowy hosting, oferują kilka serwerów i to na który trafi plik, zależy tylko od ich systemu. Z MegaUpload pobierają ludzie pliki masowo, więc niektóre serwery są obciążone i wówczas widać to po prędkości pobieranego pliku.

Ponadto, skoro pobierasz z chomika to oznacza że masz tam konto i wysyłasz sms na transfer, wówczas chomikuj.pl zmuszone jest do zagwarantowania ci jak najlepszej przepustowości, tak samo jak konto premium na MegaUpload i innych tego typu hostingach.

--------------------
Dodane: 18-11-2011 23:41
#zrozum - user - 50%
Nie koniecznie gdyż jak miałem transfer czyli te 50 mb to była taka sama prędkość. Ale ok, już rozumiem ;)

Dodane: 18-11-2011 23:43
zrozum napisał/a:
Nie koniecznie gdyż jak miałem transfer czyli te 50 mb to była taka sama prędkość. Ale ok, już rozumiem ;)

No to przykładowo załóż sobie konto darmowe na MegaUploadzie i to też powinno Ci podnieść transfer, bo to na tej samej zasadzie wszędzie działa.

--------------------
Dodane: 20-11-2011 17:15
#Karolex - user - 90%
Wczoraj obejrzałem pierwszy odcinek Dragon Balla w RAWIE i jestem wniebowzięty :d Jakość świetna, napisy bez problemu wyszukałem napiprojektem. I ta satysfakcja, że to RAW, bez żadnych przeróbek, zmian, wycięć :< Oglądało się rewelacyjnie. czekam na Z'kę i GT.

Pozdrawiam.

--------------------
Dodane: 20-11-2011 18:57
Miałem trochę zastój przez kilka rzeczy, ale jutro znów upnę kilkanaście epizodów "Dragon Ball", wiec bez obaw ;)

--------------------
Dodane: 26-11-2011 21:06
#slander - user - 70%
Mam pytanie. Kiedyś na tej stronie były odcinki DBZ RAW, prawdopobnie z wgranymi napisami. Czy dalej jest możliwe pobranie tych odcinków??

--------------------
Jestem Saiyaninem, który przybył z Ziemi, zeby cię pokonać

-----

http://komixxy.pl...zebaczenia
Dodane: 26-11-2011 21:16
lukasz2435 napisał/a:
Mam pytanie. Kiedyś na tej stronie były odcinki DBZ RAW, prawdopobnie z wgranymi napisami. Czy dalej jest możliwe pobranie tych odcinków??

Na stronie było 45 odcinków RAW do pobrania, lecz to były te same odcinki co są wrzucane teraz, nie posiadają napisów.

--------------------
Dodane: 07-12-2011 14:46
Kiedy następne odcinki?Nie mogę się doczekać!!

Dodane: 17-12-2011 16:19 - Edytowane przez by_black dnia 17-12-2011 16:20
vegeta-dragon napisał/a:
Kiedy następne odcinki?Nie mogę się doczekać!!

Dzisiaj w nocy wrzucę kolejną porcję epizodów.

Edit: Pakuje na serwer ostatnią paczkę odcinków z serii "Dragon Ball", jutro rozpocznę tym samym upload ostatniej serii.

Edit: Wszystkie serie są już udostępnione do pobrania, z pomocą Darknesa seria "GT" została dzisiaj uzupełniona do końca.

--------------------
Dodane: 17-12-2011 19:41
#waldaks - user - 20%
Dzięki za wstawkę by_black!

--------------------
Im Vegeta!
Im Super Saiyan!
Dodane: 29-12-2011 15:59
#darot - user - 0%
RAW Dragonn Ball 012, 022, 051

pliki ida tylko do pewnego momentu i zatrzymuje sie, probowalem juz kilka razy, mozna liczyc na naprawe problemu? staram sie skolekcjonowac cala serie

Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online