Dodane: 01-12-2011 16:18
Spór się zakończył. Orzełek wraca na koszulki, jak widać wszystko szybko da się załatwić.. o ile się chce. Oby psychicznie nasi piłkarze odczuwali komfort posiadania na piersi godła narodowego.
--------------------
Tam gdzie mądry jest za głupi, potrzeba geniusza
Robię wszystko, żeby nie robić nic xD

Dodane: 01-12-2011 16:19
Mnie średnio interesuje to jak będą wyglądały koszulki, mam tylko nadzieję, że nasze orły będą godnie nas reprezentowały i się nie ośmieszą, wybudowanie stadionu to krok pierwszy, krok drugi: zatriumfować na nim

.
--------------------
http://www.youtube.com/watch?v=citzRjwk-sQ

Dodane: 01-12-2011 18:05
Dobrze, że Lato nie był bezsensu uparty w swoich przekonaniach, że orzełek nie był potrzebny na koszulce. Jak widać głos społeczeństwa i ich przedstawicieli ma jednak jakiś wpływ nawet na takich ludzi.
--------------------

Dodane: 01-12-2011 18:07
Dokładnie. Najbardziej jestem niezadowolony z pozytywnych głosów wedle których nowe logo powinno zostać. Toż to dziwne i dla mnie niezrozumiałe.

Dodane: 01-12-2011 18:09
Samo tłumaczenie, że w logo PZPNu zawarty jest orzeł, to słaba wymówka. Mówimy o identycznym odwzorowaniu godła na koszulce, a nie jego namiastce wykorzystanej w komercyjnych celach przez tą skąpą organizację.
--------------------

Dodane: 01-12-2011 18:11
To była niefrasobliwość PZPN. Szkoda mi troszkę pana, który zaprojektował to logo i to on w dużej mierze zbierał negatywne komentarze. Ale swoją winę też ponosi, bo mimo wszystko chyba zdawał sobie sprawę z tego, co robi.

Dodane: 01-12-2011 18:13
Same koszulki prezentują się niezwykle okazale i wywołały u mnie pozytywne wrażenie. Szkoda, że wszystko skupiło się wokół godła, bo umniejszyło to tylko zasługi projektantów przy nowym modelu stroju.
--------------------

Dodane: 01-12-2011 18:15
To było niepotrzebne. Lato nie zdaje sobie sprawy z konsekwencji pewnych sytuacji, do których w dużej mierze on doprowadził.
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.