Dodane: 08-11-2011 20:54 -
Wiadomo już, jak wyglądają oficjalne koszulki naszych "orłów" na Euro 2012
http://www.sport....uzyny.html Co o nich sądzicie?*
*prosimy powstrzymywać się w ilości wulgaryzmów zawartych w opisie odczuć.
--------------------

Dodane: 08-11-2011 20:58
*prosimy powstrzymywać się w ilości wulgaryzmów zawartych w opisie odczuć.
Niby dlaczego ?
Koszulki są bardzo fajne, stylowe. Stwierdzam że są najlepsze jakie do tej pory były. Mam nadzieję że na Euro zaprezentują się w miare godnie
--------------------

Dodane: 08-11-2011 21:02
Również nie mam zastrzeżeń co do nowych koszulek. Są ładne, elementów białych i czerwonych (czyli narodowych) nie brakuje i to nowe logo PZPN fajnie się na tym tle prezentuje. Jeśli jeszcze piłkarzom będzie się w nich dobrze grać to będzie super
--------------------

Dodane: 08-11-2011 21:07
Dla mnie to porażka totalna. Stylistycznie to porażka, a dla mnie orzełek jest odzwierciedleniem naszego kraju. Dostaliśmy pseudo orzełka, która jest aż nadto podobny do loga PIS, a do diaska, jak można w miejsce orzełka wstawić logo PZPN? Po strzeleniu bramki piłkarze będą całować logo PZPN? Bez komentarza.

Dodane: 08-11-2011 21:08
Ja także jak moi poprzednicy mam dobre zdanie na temat nowych koszulek, wręcz chciałbym sobie taką zakupić, bardzo podoba mi się prostota kompozycji Polskich strojów, no i tak jak powiedział synek, że logo PZPN bardzo ładnie się prezentuje na reszcie
--------------------

Dodane: 08-11-2011 22:49 -
Mi tam się podoba nowy strój, z daleka na pewno łatwo będzie rozróżnić te biało-czerwone barwy. Jak wiadomo i tak najważniejsze są aspekty wygody, dopasowania, przystosowania itd. A to jak zapewniają producenci jest wykonane idealnie.
JCD: EURO 2010?
--------------------
Tam gdzie mądry jest za głupi, potrzeba geniusza
Robię wszystko, żeby nie robić nic xD

Dodane: 09-11-2011 06:42
Mi również się podoba ten strój ,a że nie dali tam godła no cóż jest logo PZPN, a tam jest orzełek .Podobają mi się także z strony takiej iż są z recyklingu, a przy tym wyglądają bardzo ładnie.

Dodane: 09-11-2011 06:47
Mi nie podobają się wcale trochę wyglądają na tym zdjęciu w tych koszulkach jak geje nie wiem dlaczego tak mi się kojarzy sama stylizacja tegoż produktu jest do du*py
--------------------

Dodane: 09-11-2011 17:59
Ogólnie większości osób, w tym i mi, się nie podobają, więc trochę dziwią mnie pozytywne odczucia tylu userów :T Są takie nijakie... i brak orła źle o tym świadczy, jakby faktycznie przez naturalizowanie graczy była to reprezentacja PZPNu a nie Polski.
*literówka poprawiona
--------------------

Dodane: 09-11-2011 18:03
Tylko że ile reprezentacji ma już swoje narodowe godła? Hiszpania, Francja, Anglia już dawno się ich pozbyła, lub zmniejszyła do nich nawiązanie. Mi się podobają, bo nie są przesadzone, są po proste i to w nich jest fajne, a jak ktoś chce walczyć o orzełka jak o krzyż to wyłącznie ich sprawa.
--------------------

Dodane: 10-11-2011 21:49 -
Większości osobą nie tyle że się nie podoba tylko szukają dziury w całym by mogli się pokłócić/wypełnić swój wolny czas. A godło na koszulce to już piłkarski stereotyp warto podpatrzyć na najlepszych, bo przecież Polacy są w tym najlepsi ?
--------------------

Dodane: 11-11-2011 09:22
Jeśli o mnie chodzi to te koszulki bardzo mi się podobają są stylowe, nowoczesne, chociaż niektóre reprezentację mają ładniejsze, nie rozumiem jednak głosów, które powielają się w mediach, czy właśnie był tu post Hea, którzy sprzeciwiają się zmianie, a właściwie braku orzełka, gdybyś się przypatrzył dokładnie, a nie krytykował wszystko jak idzie i udawał wielkiego znawce futbolu ( którym nie jesteś) to byś go dostrzegł zmienionego, ale dostrzegł.. znafca.
--------------------

Dodane: 11-11-2011 10:19
Mogą być takie koszulki. Nie mam nic do nich. Btw. Zawsze bardzo mnie śmieszyło, że buty nie pasują do tego typu kreacji. Jak się dobrze przyjrzymy, to te zielonkawe buty trochę psują efekt takiej prostoty i elegancji
--------------------

Dodane: 11-11-2011 11:23
--------------------

Dodane: 11-11-2011 12:08 -
Ja powiem tak. Koszulki ładne i fajne, ale brak orzełka to jest po prostu pokazanie przez PZPN, że mają w dupie rządy w Polsce i chcą pokazać, iż w polskiej piłce mogą robić co chcą.

Co by im szkodziło dodać orzełka i to durne logo tak jak np. tutaj
http://www.cmrev....79783.jpeg ? Ja bym w ogóle zmienił stosunek do PZPN przez rząd, bo teraz mogą robić sobie praktycznie co chcą, sami złodzieje (no na pewno nie wszyscy, bo pracują tam też zapewne osoby kompetentne) tam są i biorą kase w swoje kieszenie zamiast na rozwój polskiej piłki. Najwyżsi przedstawicie w związku mają po 500 tysi i 400 na miesiąc!
--------------------

Dodane: 11-11-2011 12:11
Na 52 federacje piłkarskie, tylko 6 ma jeszcze swoje godło na strojach, czy to oznacza że PZPN ma w "dupie" rząd? Nie sądzę, według mnie to po prostu krok do przodu, za reprezentacjami, które idą cały czas do przodu.
--------------------

Dodane: 11-11-2011 14:05
Co z tego że mają 'wszyscy' ? Jeszcze nie dawno tak samo pytaliście w temacie o facebooku a teraz popisujecie się hipokryzją.
Jak dla mnie to pomysł pomylony, jest Polska to jest i orzeł, gramy dla Polski a nie dla tych patałachów z PZPN-u. Dodatkowo w dzień niepodległości, nie ma to jak święto ojczyzny. Mam nadzieję że znajdą się mądrzejsi i ta hybryda orła z piłką zniknie z serc piłkarzy, którzy marzą o występie z orzełkiem na koszulce.

Dodane: 11-11-2011 14:19
Czy ja napisałem, że "wszyscy"? Napisałem że są nowe standardy wśród firm, które tworzą takie stroje, skoro ta sama firma tworzy stroje dla X reprezentacji i tam się to przyjmuje, to nie widzę powodu do robienia z tego problemu. Zabierzcie orzekła i idźcie pod gmach PZPN-u. To niema nic wspólnego z porównaniem do tematu o Facebooku, bo to tylko wymysł jednego człowieka, który chce zarabiać na ludzkiej nie wiedzy, tak dużej nie wiedzy, że ludzie pchają się tam i szerzą bardziej swoją głupotę. Bardziej do okrzyknięcia hipokryzji z mojej strony mógłbyś się skusić, jakbym tu i teraz powiedział, że chce krzyż pod pałacem prezydenckim. Ludzie, nie mieszajcie, że to symbol! A jakim symbolem jest Facebook? No chyba że dla ciebie no to wybacz..
Ja jak już wcześniej wspomniałem, nie mam nic do tych strojów i nie róbmy drugiej afery z krzyżem, bo to do niczego nie prowadzi. Gramy w biało-czerwonych barwach, to też jest symbol, chyba że nikt flagi nie uważa za symbol. A tu już nie chodzi o pójście z duchem czasu, tylko o kolejną awanturę.
--------------------

Dodane: 11-11-2011 14:32 -
Zostaw już ten krzyż bo zaraz się serio zlecą..
A jakim symbolem jest Facebook? No chyba że dla ciebie no to wybacz..
Nie pisałem że facebook jest symbolem, nic o nim nie wiem, imo ssie.
O ile afera z krzyżem była kompromitująca, to myślę że sprawa z orzełkiem jest słuszna. Jak tam chcecie, mi się nie podoba to że PZPN trzepie kase względem symboli narodowych, zdania nie zmienię.
edit:
zapomniał bym jeszcze o tym fb:
na stronie też pisali "że ta gazeta, ten bank, ta instytucja ma konto na tej stronie, czy to oznacza że dbp jest zacofane?"
Odpowiadaliście że nie jesteście wszyscy, a tutaj cieszysz się że reprezentacja idzie za wszystkimi.

Dodane: 11-11-2011 14:51
Nie powiedziałem, że idzie za wszystkimi, tylko cieszę się, że w końcu nasz kraj wychodzi z ciemnogrodu, chcą ściągnąć krzyż z sali sejmu, ludzie inaczej spostrzegają tradycję, podoba mi po prostu zmiana w niektórych kwestiach naszego życia.
A portale społecznościowe ze zdjęciami jak FB ogłupiają ludzi i to widać prawie wszędzie, jak ludzie spędzają więcej czasu na nim niż w realnym. Banki, firmy, sobie mogą działać na portalach, bo tylko zbliżają się do potencjalnych klientów, z nimi niema normalnego kontaktu jak przez telefon, email czy bezpośrednio w placówce. My mamy tutaj swoją społeczność, fani mangi i anime są na tyle dobrze obeznani w temacie, że nie muszą szukać na FB stron tego typu, a my też nie musimy ich tam szukać. Ale tak czy siak, temat o FB był wałkowany już, a nie mam zamiaru rozprawiać się nad nim tutaj, bo to nie temat o mnie, lecz o tym, co nam zaprezentowano
--------------------
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.