Dziś jest Środa, 30 Maj 2012, godz 12:24
OnLine: 130, statystyki
index > Technologia > Gry
Temat: GTA: V
Dodane: 03-11-2011 17:34 - Edytowane przez Sango dnia 03-11-2011 17:35
#Sango - user - 100%
Oficjalnie: GTA V będzie :) . Akcja będzie się rozgrywała Los Santos (Los Angeles) będą wsie i góry. A sama gra jest już prawie skończona.
http://www.youtub...bedded/url
Pozostaje jedynie czekać na premierę :)

--------------------

Dodane: 03-11-2011 17:53
#CzeQo - user - 40%
Widzialem trailer wielokrotnie :d Swietnie to wyglada :d Mam nadziej jednak, ze nie tylko animacje, ale ogolnie gra bedzie miala taka grafike;p Z drugiej jednak strony.. W jakie kompy bedzie trzeba inwestowac??? Slyszalem ponoc, ze ma byc kompatybilniejsza niz IV. Zobczymy. Czy tylko mi momentami grafika przypominala nowe Simsy??

Dodane: 03-11-2011 18:01
A ja słyszałem że gta 5 będzie miał wysokie wymagania na pc... Rockstar Games zaczęło bardziej patrzeć teraz na konsole.Nie jestem fanem gta ani przeciwnie.
Lecz od strony graficznej bardziej mi się podoba mafia 2(lecz to tylko moje skromne zdanie). :)

Dodane: 03-11-2011 18:21
Widzę że akcja będzie się rozgrywać starym dobrym mieście z GTA San Andreas na 100% zagram jeśli laptop mi ją zapnie :) z GTA4 nie miałem jako takiego problemu wtedy ludzie narzekali jeśli to GTA będzie miało większe wymagania to ja pierdziele taki interes ale jeśli zapią mi BF3 to to też :)

--------------------
Dodane: 03-11-2011 18:43
#DensPL - user - 0%
Po 1: Gra nie jest skończona... Premiera od Maja-Wrzesień...
Po 2: Los Santos będzie ale i mogą być też inne miasta... Się zobaczy ;]

Dodane: 03-11-2011 19:13
Nie lubię pisać kilka razy to samo a już na innym forum pisałem o GTA, no ale GTA to GTA zrobię sobie wyjątek.

Na trailerze widać Mount Chillad, oraz pola uprawne co może nam sugerować że będą i wioski, bo co by je zlikwidowali w czasie 20 lat od wydarzeń z San Andreas? Ponadto widać też te maszyny wydobywające ropę, które są obok Las Venturas. Pole golfowe, były dwa jedno w SF drugie w LV, wybierzcie sobie które :p . Osobiście to mi nawet nie poszło GTA IV ale jeśli GTA V nie jest powodem dla którego kupię nowego kompa to innego powodu nie znajdę. Czekam z wywieszonym jęzorem nawet jeśli gra miała by być pozbawiona misji, samą frajdę sprawi mi jeżdżenie po odświeżonym LS.

Dodane: 07-11-2011 20:58
#hlkpl - user - 80%
Nie jednokrotnie miałem okazje wejść na fora dotyczące gta. I często spotykałem się z komentarzami na temat ewentualnego San Andreas vol.2 wielu było przeciwnych i wręcz przekonanych że to już było i nigdy więcej. A teraz chciałbym zobaczyć ich miny. Hahhahahahha :p Ciekam z niecierpliwością. ;)

--------------------
Dodane: 07-11-2011 21:35
#Jaro13 - user - 60%
Ja tam zbytnio nie czekam na Gta V, nawet na GIV nie czekałem :p . Dla mnie najlepsze było Gta I,II, Vice City. No i San Andreas też było fajne. Moim zdaniem i tak jak wyjdzie Mafia III na,którą czekam bardzo bardzo z niecierpliwością będzie lepsze od Gta V :d zresztą tak jak w przypadku Gta IV, Mafia II była lepsza :d D dla tego ją miałem i przeszedłem z 4 razy a w GTA IV nawet nie grałem i w sumie się cieszę bo Mafia II lepsza przynajmniej moim zdaniem :)

--------------------
http://www.youtub...er/fatP111

Pociskam w gry nie widzisz :d
Dodane: 07-11-2011 21:57
#Sango - user - 100%
Jaro13 napisał/a:
w GTA IV nawet nie grałem i w sumie się cieszę bo Mafia II lepsza przynajmniej moim zdaniem :)

Epic zdanie. Jak można coś oceniać jak się w to nie grało ? [skrzywiony]

GTA V zapowiada się coraz ciekawiej, a niestety teraz będzie żmudne czekanie. W każdym razie nie mogę się doczekać.

--------------------

Dodane: 07-11-2011 23:36
#Matex - user - 40%
Ciekawe jest to jakie zmiany zajdą w grze, powróci tuning co może być czymś fajnym. Też niezłe jest to że nie gramy kimś młodziutkim, tylko już kimś po przejściach, co wynika z trailera. Ale zapowiadany świat i możliwości są interesujące. podobno będzie można zobaczyć CJ, Tomiego, Nikko i podobno na trailerze ich widać. Ale co do Nikko.. To podobno tez ma być uznany za martwego w V, więc czy to prawda? Jedno na pewno.

Nawet jeden user zrobił żart i mape z SA, przedstawił jako ta od GTAV pokazując co będzie w DLC, co w dodatku, a co za kupnem "pre-order" xD

--------------------

Dodane: 08-11-2011 06:56
#daro555 - user - 10%
Bardzo się cieszę że wychodzi gtaV w IV nie grałem bo nie miałem na taką gierkę sprzętu lecz mam nowy sprzęcik skręcony własnoręcznie :) więc mam nadzieje że V mi pójdzie bez mrugnięcia okiem. I mam nadzieję że nie będzie jak heroes VI włączyłem 3-4 razy po czym uznałem że jest jakieś zbyt nudne żeby grać.Wracając do tematu podoba mi się to że może to być stare miasto z SA i ciekawi mnie jakie rzeczy i możliwości dojdą.

Dodane: 08-11-2011 07:12
Myślę, że GTA V wyjdzie dopiero, gdy nowa generacja konsol ujrzy światło dzienne. Wątpię, żeby Rockstar zrobiło to samo, co DICE z Battlefieldem 3 na konsole stacjonarne.

Dodane: 08-11-2011 10:17
#Heliaze - user - 100%
Sango napisał/a:
A sama gra jest już prawie skończona.

Małe sprostowanie. Nikt nie podał etapu w jakim znajduje się produkcja najnowszej części serii GTA, a to, że gra doczekała się oficjalnego trailera oznacza dopiero, że gra przeciera dopiero pierwsze szlify. Koniec 2012 roku to prawdopodobnie nieoficjalny, a zarazem stosunkowo trafny termin, ale kto wie może doczekamy się gry szybciej.

--------------------

Dodane: 08-11-2011 15:31
#Jaro13 - user - 60%
Sango napisał/a:
Epic zdanie. Jak można coś oceniać jak się w to nie grało ? [skrzywiony]

Bo kur*a widziałem jak gra wygląda i mój kumpel ma gta IV to on grał a ja się patrzyłem bo mi się nie podobała gierka. Więc można ocenić coś co się widzi z bliska i widzi się jak ktoś gra obok !

--------------------
http://www.youtub...er/fatP111

Pociskam w gry nie widzisz :d
Dodane: 17-11-2011 17:06
#blade81 - user - 80%
Może czas na jakieś plotki^^
Wiemy już trochę o świecie w którym będzie się toczyć gra, a teraz możemy go podziwiać w całej okazałości, podobno.
http://gamecorner...TA_V_.html

Jak widać, faktycznie obszar gry jest ogromny, jednak samo miasto nie robi zbyt dużego wrażenia i cała mapa ma dziwny kształt, możliwe (mam nadzieję) że nie pokazali całej. Jednak sam interfejs wzbudza pewne podejrzenia, ale nawet jeśli to fake, to w końcu dowiemy się jak jest naprawdę ;p

--------------------
Dodane: 25-11-2011 19:04
#by_black - systemadmin - max%
Interesująco wygląda, jednak jak będzie z piąteczką okaże się pewnie przy kolejnym trailerze. Póki co bardziej interesuje mnie to jaka będzie wielkość gry, czy będą wymagania wzięte z kosmosu oraz to, czy tym razem dobrze ją przełożą z konsol na PC.

--------------------
Dodane: 16-02-2012 12:07
#DeaDMen - user - 90%
Gra się nieźle zapowiada,grafika powinna być dużo lepsza od 4,ale rewolucji bym nie oczekiwał w końcu gra musi komfortowo działać na konsolach,które już swoje przeszły na pewno też będzie większa niż wszystkie inne części.Animacje postaci też pewnie będą na wysokim poziomie.Ucieszyłbym się gdyby optymalizacja na PC w końcu była na dobrym poziomie.

Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online