Dodane: 22-10-2011 17:54 -
Można uznać za otwarty rozpoczął się on konkursami alpejskimi, którym będę się przyglądał ze względu na piękną amerykankę Lindsey Vonn, ale prócz tego oczywiście dyscyplina, która z zimowych jest najbliższa mojemu sercu, czyli skoki narciarskie, ale niestety już bez naszego Adasia, pozostaje kibicować Kamilowi i mieć nadzieje,że utrzyma dobrą formę z lata.
Oczywiście nie zabraknie mi Biatlonu, a Wy będziecie śledzić zimowe zmagania? Jakie konkurencje? Macie swoich faworytów?
--------------------

Dodane: 22-10-2011 18:58
Cóż kablówki nie mam, więc zostaje tylko tvp i skoki które oglądać będę, a gdybym miał jakiś eurosport to zapewne lukał bym na każdą dyscyplinę, no może oprócz crawlingu... czy jak się to tam piszę, chodzi oczywiście o kręgla z czajnikiem

Dodane: 22-10-2011 20:59
Kamil Stoch narobił nam smaku podczas sezonu letniego. Liczę, że nie zawiedzie zimą i godnie podtrzyma polską tradycję w skokach narciarskich. To będzie sprawdzian dla naszej reprezentacji, czy poradzą sobie bez Adasia.
--------------------
Tam gdzie mądry jest za głupi, potrzeba geniusza
Robię wszystko, żeby nie robić nic xD

Dodane: 26-10-2011 22:50
Z zimowych dyscyplin to oczywiście najbardziej skoki narciarskie. To będzie szczególny sezon, ale miejmy nadzieje że w miarę udany. Kamil pokazał już wiele razy że wygrywać potrafi, oby inni Polacy też dotrzymali mu kroku.
Czasem oglądam też biegi z Justyną Kowalczyk, ale to już zdecydowanie rzadziej niż skoki. Niby jej kibicuje, ale mam do niej jakiś dystans, sam nie wiem czemu.
--------------------

Dodane: 29-10-2011 21:53
Na pewno będę oglądał skoki narciarskie. Szkoda, że już bez Orła z Wisły. Ale będę kibicować całej naszej reprezentacji, a najbardziej Kamilowi Stochowi. Liczę na bardzo udany sezon Stocha.

Dodane: 29-10-2011 22:01
Hmm w tym sezonie to na pewno będę śledził skoki narciarskie ze względu na Kamila Stocha. Oczywiście Justynkę Kowalczyk i marit biergen.

Oraz relacje z biatlonu z komentarzem Tomasz Jarońskiego i Krzysztofa Wyrzykowskiego.
--------------------

Dodane: 20-11-2011 18:25
hlkpl napisał/a:Hmm w tym sezonie to na pewno będę śledził skoki narciarskie ze względu na Kamila Stocha. Oczywiście Justynkę Kowalczyk i marit biergen.

Oraz relacje z biatlonu z komentarzem Tomasz Jarońskiego i Krzysztofa Wyrzykowskiego.
Justyna Kowalczyk jak zwykle sezon zaczyna średnio bo od 11 miejsca jeśli dobrze pamiętam xD . Niestety jak narazie dominują Norweżki których w pierwszej 10 było aż 7.

Dodane: 20-11-2011 19:03
Wiadomo że bez Małysza jakoś tak pusto będzie, ale liczę na dobrą formę Kamila Stocha

Jak co roku skupię się raczej na skokach narciarskich, choć jak będą ważne wyścigi Justyny Kowalczyk to nie pogardzę

Dodane: 22-11-2011 21:11
Pepe napisał/a:Wiadomo że bez Małysza jakoś tak pusto będzie, ale liczę na dobrą formę Kamila Stocha

Jak co roku skupię się raczej na skokach narciarskich, choć jak będą ważne wyścigi Justyny Kowalczyk to nie pogardzę
Myśle że Stoch da radę. Moim zdaniem to talent na miarę Małysza.

Dodane: 27-11-2011 15:10
Za nami inauguracja w skokach narciarskich. Austriacy nie zawiedli, jak zwykle. Pierwsze miejsce w drużynówce oraz trzy pierwsze miejsca w konkursie indywidualnym dla Schlierenzauera, Koflera i Morgiego. Kamil Stoch zaliczył świetny występ, kończąc zawody na czwartym miejscu. Gorzej z resztą: Żyła skończył w trzeciej dziesiątce, a Hula i Ziobro nie weszli do drugiej serii.
Jakie są wasze wrażenia po konkursie??

Dodane: 27-11-2011 15:19
Drużynówkę widziałem, ale indywidualny przegapiłem

Brawo dla Stocha, czwarte miejsce to bardzo dobry start, choć można mieć nieco niedosytu że poza podium.
--------------------

Dodane: 27-11-2011 15:40
Mimo, że lubię Stocha to sporty zimowe skończyły się dla mnie wraz z odejściem Małysza. Oglądałem je jedynie z przyzwyczajenia i sympatii do dawnego skoczka.
--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 28-11-2011 10:19
Dobry występ Kamila Stocha, zapunktował jeszcze Piotr Żyła. A do samego konkursu zakwalifikowało się naszych pięciu zawodników. Drużynówką wypadła słabo, ale na pocieszenie wyprzedziliśmy bodajże Norwegów i Finów.

Dodane: 28-11-2011 10:19 -
Dobry występ Kamila Stocha, zapunktował jeszcze Piotr Żyła. A do samego konkursu zakwalifikowało się naszych pięciu zawodników. Drużynówka wypadła słabo, ale na pocieszenie wyprzedziliśmy bodajże Norwegów i Finów.

Dodane: 28-11-2011 10:59
Sezon można uznać za rozpoczęty, widać, że Austriacy od początku chcą narzucić swoje tempo i pokazać kto rządzi w skokach, bez Adasia to już nie te same emocje, jednak skoki oglądam z przyzwyczajenia, bo robię to 10 lat, ja przede wszystkim liczę na regularne pojawianie się na podium Kamila Stocha, który udowodnił, że nie tylko w lecie jest skoczkiem światowej czołówki, szkoda, że w pierwszym konkursie zabrakło Simona Ammana.
--------------------

Dodane: 29-11-2011 10:55
Kamil pokazał że bedzie walczył o najwyższe miejsca w pucharze świata. Bardzo się cieszę ze jest godny następca Małysza. Szkoda tylko że nasza drużyna wypada słabo.
--------------------
-------------------------------

Dodane: 02-12-2011 22:25
Jutro zawodu w Lillehammer a dziś odbyły się kwalifikację do tych zawodów. Nasi zameldowali się w komplecie w konkursie xD
--------------------

Dodane: 03-12-2011 09:47
Stoch oddał słaby i przyzwoity skok. Fajnie, że Hula pozytywnie w kwalifikacjach się zaprezentował, reszta na miarę swoich możliwości.

Dodane: 03-12-2011 17:48
Kamil nie zawiódł, można powiedzieć, że nawet pozytywnie zaskoczył skokiem z drugiej serii. Wspaniała dyspozycja dała mu 3 miejsce dzisiaj i awans na 2 miejsce w klasyfikacji generalnej. Żyła 11 i Kot 19 także dobrze się zaprezentowali.
--------------------
Tam gdzie mądry jest za głupi, potrzeba geniusza
Robię wszystko, żeby nie robić nic xD

Dodane: 03-12-2011 18:08
Kolejny dziwny konkurs, w którym nie liczyła się obecna forma, ani umiejętności, tylko wiatr, dobrze, że akurat Kamilowi w drugiej serii powiało tak, że zdołał polecieć te swoje 96m (?), ale już ten Niemiec, co skakał kilka sekund po nim, skoczył 103m, 4 i 3 miejsce, to są dobre wyniki, ale już teraz widać, że Kamil prawdopodobnie nigdy nie osiągnie poziomu Adama.
--------------------
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.