Dodane: 20-10-2011 18:45 -
Czy Dragon Ball GT tylko do połowy posiada francuski dubbing? Bo z tego co oglądałem w TV to po połowie odcinki mają japoński dubbing a lektor polski dlaczego taka zmiana? Skoro cała seria GT posiada francuski dubbing prosze dowód:
http://www.youtub...z9tDiW1AUQ

Dodane: 20-10-2011 18:57
a po co ci to?
nawet lepiej że dali odcinki z jap dubem szkoda że okrojone ale na szczęście nie tak jak zetka...

Dodane: 21-10-2011 13:30
Właśnie źle że dali

Bo do połowy DBGT sie super oglądało a później już kiczowato właśnie przez tę zmiane dubbingu niepotrzebną

Dodane: 21-10-2011 13:45
Co ty gadasz pownieneś się cieszyć że słyszysz Japońskie oryginalne głosy w DB GT
jak byłem mały to znosiłem ten francuski dubbing , ale niedawno obejrzałem całą serie Z po japońsku z polskimi napisami na znanej polskiej stronce ; p
w Francuskiej wersji podchodził mi jako tako głos Vegety i Piccolo
--------------------

Dodane: 01-11-2011 16:48
Cieszyć? Przecież do połowy jest francuski dubbing i do TAKIEGO BYLEM PRZYZWYCZAJONY! A tu nagle zmiana! Tak nie powinno być i ŹLE mi sie to oglądało.

Dodane: 01-11-2011 18:59
Gdy oglądałem DBGT na RTL'u to nawet nie zwracałem uwagi czy to francuski czy japoński dubbing. Szczerze mówiąc to nawet lepiej, że od połowy możemy usłyszeć oryginalne japońskie głosy. Poza tym obecnie oglądam DB tylko z napisami, nie pamiętam kiedy oglądałem ostatnio z lektorem
--------------------

Dodane: 02-11-2011 17:18
Od samego początku tego tematu ludzie wyrażają opnie na dubbing francuski i japoński, Ja oglądając na RTL'u serię GT tak że nie zwracałem uwagi na to. Cieszyłem się oglądając i przeżywając tę przygodę z Dragon Ballem.Nie miało to dla mnie znaczenia czy to jest dubbing japoński,francuski czy chodź by napisy. A Ty cały czas narzekasz i mówisz jakie to irytujące. Anime ogląda się po to aby zobaczyć fabułę i poznać postacie a nie narzekać jaki to dubbing jest bezsensu.
--------------------
Nie oceniaj mnie po wyglądzie zrób to dopiero po tym jak mnie lepiej poznasz.
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.