Dziś jest Środa, 30 Maj 2012, godz 12:22
OnLine: 131, statystyki
index > DBPolskaSubs
Temat: DBPolskaSubs: Bakuman 2
Dodane: 04-02-2012 21:13
#by_black - systemadmin - max%
sabatonix napisał/a:
W takim razie dziękuję i czekam z niecierpliwością (ledwie ten skończyłeś, a tu już drugi zaraz będzie do tłumaczenia xd).

Odcinek już się uploaduje, powinien być za godzinę, w najgorszym wypadku za dwie.

Dodane: 17-03-2012 16:55
Jak tam idzie tłumaczenie nowego odcinka? :p Kiedy można się spodziewać uploadu? <za malo znakuffffff>?

Wiadomość doklejona:
Z jakiej strony bierzecie angielskie wersje bakumana? Jak będę wiedział to pozwoli mi to mniej więcej obczaić kiedy będzie nowy odcinek po polsku :<

Dodane: 17-03-2012 17:16
Szukaj na nyaa.eu grupy SFW-sage. Dopiero dzisiaj wydali odcinek po angielsku, więc chłopaki powolutku zabierają się już za prace nad nim.

Dodane: 17-03-2012 18:27
#Remikus - user - 0%
Yeeeeeyyyyy!! Już nie mogę się doczekać, od chwili gdy po 15-tej spojrzałem na animetake cieszę się na myśl, że może jeszcze dzisiaj obejrzę nowy odcinek (no dobra nie taki nowy :d )

--------------------
A oto i mój podpis i tyle w tym temacie :p
Dodane: 29-03-2012 13:12
mogę sie dowiedzieć kiedy będą odcinki 24 i 25 ??? bo już są dostępne w wersji angielskiej
proszę o odpowiedz

Dodane: 29-03-2012 13:14
Jeżeli dobrze pójdzie, to prawdopodobnie zielony i Kaires wypuszczą dzisiaj 24 odcinek, później to już tylko kwestia godzinnej konwersji i uploadu.

Dodane: 30-03-2012 09:00
#Macias - user - max%
by_black napisał/a:
Jeżeli dobrze pójdzie, to prawdopodobnie zielony i Kaires wypuszczą dzisiaj 24 odcinek, później to już tylko kwestia godzinnej konwersji i uploadu.

:d Hurra
Dziękujemy za ekspresową realizację odcinka numer 24! Ale i tak nie uwierzę póki nie zobaczę odcinka u mnie na dysku :p

--------------------
Dodane: 30-03-2012 16:26
Oj przydałyby ci się poważne wakacje, od studiów, nerwowość przez ciebie przemawia, może meliski? [xd]

Odcinek 24 już dostępny do pobrania, a z 25 pójdzie szybciej.

Dodane: 02-04-2012 17:57
#eertynn - user - 10%
Wiadomo już coś na temat odcinka 25? :) Ostatni i przerwa do października czy kiedy to tam będzie 3 seria. :d

Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online