Dodane: 07-09-2011 22:41
To z reguły wielkoformatowe zdjęcia przyklejane na ścianę. Jest kilka technik nadruku i materiałów wykorzystywanych do tego(nie chce mi się opisywać).
Czy lubicie takie upiększacze, czy raczej zwykła gładka ściana ;p No i jeśli macie to pochwalcie się tym.
Ostatnio tak mnie naszła ochota z oczywiście motywami anime, niestety ciężko ze znalezieniem odpowiednich zdjęć. Jeśli znacie strony z dużymi grafikami byłbym wdzięczny^^ Myślałem nad jednym paskiem z jakąś postacią ew. zedytować to można i dodać jakieś znaczki, ale wpierw trzeba mieć co ;/
Pozdrawiam i niech moc będzie z wami.
--------------------

Dodane: 07-09-2011 23:02
Ja to kiedyś chciałem mieć namalowane na ścianie postacie z anime

Znam jednego dośc zdolnego gościa, który mógłby takie coś wykonać ale się rozmyśliłem potem. Wolę jak ściany są jednak czyste bo mam kilka nieprzyjemnych wspomnień związanych z wieszaniem plakatów na ścianach

Jedyne co se teraz bym walnął to jakiś wyrąbany zakaz na drzwiach, jak wyjadę to nie chcę aby mi się ktoś po pokoju szwendał pod moją nieobecność
--------------------
Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL

Dodane: 07-09-2011 23:28 -
heh ja mam jden plakatna drzwiach z reb bull x fighters bo musialem czyms duzym zakryc szybe w drzwiach do pokoju. ja tez chcialem mic malunek na scianie ale cos co wogul nie jest zwiazane z anime
http://imageshack...08222.jpg/ Tylko ze zamiast tego grubasa mial byc namalowany bob marly
--------------------

Dodane: 07-09-2011 23:39 -
Ja moje ściany pozostawiam czyściutkie. Musiałbym być multimiliarderem, by wpaść na taki niecodzienny pomysł.
--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 08-09-2011 09:00
Kiedyś wieszałem plakaty, ale mi przeszło i nie mam po co sobie "brudzić" ściany takimi pierdołami.

Dodane: 14-09-2011 18:40
BROLY12 napisał/a:heh ja mam jden plakatna drzwiach z reb bull x fighters bo musialem czyms duzym zakryc szybe w drzwiach do pokoju. ja tez chcialem mic malunek na scianie ale cos co wogul nie jest zwiazane z anime
http://imageshack...08222.jpg/ Tylko ze zamiast tego grubasa mial byc namalowany bob marly
Broly widzę że chciałbyś mieć tapetkę z teledysku ras luty
A ja to mam plakat na ścianie...Niestety jest to postać z tej bajki Bakugan(Nie,nie Bakuman),jest to dzieło mojego młodszego brata.

Dodane: 29-10-2011 09:00
Na moich ścianach przez całe dzieciństwo przewijała się cała masa różnych 'upiększaczy'. Na początku były oczywiście jakieś kiczowate plakaty z piłkarzami, potem wszelkiego typu plakaty które udało mi się pozyskać z jakiś gier komputerowych czasopism itd. Obecnie ściany zrobią antyramy z różnymi zdjęciami muzyków. Polecam wszystkim taki pomysł. Wystarczy poszukać jakiś dużych zdjęć na przykład na google grafika, wybrać się do fotografa, wywołać je w odpowiednim formacie, kupić antyramy, zawiesić i już mamy bardzo ładnie prezentującą się dekorację pokoju z ulubionymi postaciami. Wahałem się co prawda czy nie poprzywieszać w tych antyramach postaci z anime, ale zdecydowałem że pomysł z muzykami jest poważniejszy i fajniejszy. Szkoda tylko że już nie mieszkam w tym pokoju, a rodzina wygryzła mnie do innego mieszkania i zajęła mi ten pokój xD
--------------------
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.