Dziś jest Środa, 30 Maj 2012, godz 12:20
OnLine: 132, statystyki
index > Hydepark
Temat: Fototapety
Dodane: 07-09-2011 22:41
#blade81 - user - 80%
To z reguły wielkoformatowe zdjęcia przyklejane na ścianę. Jest kilka technik nadruku i materiałów wykorzystywanych do tego(nie chce mi się opisywać).
Czy lubicie takie upiększacze, czy raczej zwykła gładka ściana ;p No i jeśli macie to pochwalcie się tym.

Ostatnio tak mnie naszła ochota z oczywiście motywami anime, niestety ciężko ze znalezieniem odpowiednich zdjęć. Jeśli znacie strony z dużymi grafikami byłbym wdzięczny^^ Myślałem nad jednym paskiem z jakąś postacią ew. zedytować to można i dodać jakieś znaczki, ale wpierw trzeba mieć co ;/
Pozdrawiam i niech moc będzie z wami.

--------------------
Dodane: 07-09-2011 23:02
#Darknes - user - max%
Ja to kiedyś chciałem mieć namalowane na ścianie postacie z anime :p Znam jednego dośc zdolnego gościa, który mógłby takie coś wykonać ale się rozmyśliłem potem. Wolę jak ściany są jednak czyste bo mam kilka nieprzyjemnych wspomnień związanych z wieszaniem plakatów na ścianach :d Jedyne co se teraz bym walnął to jakiś wyrąbany zakaz na drzwiach, jak wyjadę to nie chcę aby mi się ktoś po pokoju szwendał pod moją nieobecność :d

--------------------

Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL
Dodane: 07-09-2011 23:28 - Edytowane przez BROLY12 dnia 07-09-2011 23:28
#BROLY12 - user - 10%
heh ja mam jden plakatna drzwiach z reb bull x fighters bo musialem czyms duzym zakryc szybe w drzwiach do pokoju. ja tez chcialem mic malunek na scianie ale cos co wogul nie jest zwiazane z anime http://imageshack...08222.jpg/
Tylko ze zamiast tego grubasa mial byc namalowany bob marly :d

--------------------

Dodane: 07-09-2011 23:39 - Edytowane przez Bociak dnia 07-09-2011 23:39
#Bociak - user - max%
Ja moje ściany pozostawiam czyściutkie. Musiałbym być multimiliarderem, by wpaść na taki niecodzienny pomysł.

--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 08-09-2011 09:00
#slander - user - 70%
Kiedyś wieszałem plakaty, ale mi przeszło i nie mam po co sobie "brudzić" ściany takimi pierdołami.

--------------------
Jestem Saiyaninem, który przybył z Ziemi, zeby cię pokonać

-----

http://komixxy.pl...zebaczenia
Dodane: 14-09-2011 18:40
BROLY12 napisał/a:
heh ja mam jden plakatna drzwiach z reb bull x fighters bo musialem czyms duzym zakryc szybe w drzwiach do pokoju. ja tez chcialem mic malunek na scianie ale cos co wogul nie jest zwiazane z anime http://imageshack...08222.jpg/
Tylko ze zamiast tego grubasa mial byc namalowany bob marly :d

Broly widzę że chciałbyś mieć tapetkę z teledysku ras luty :)

A ja to mam plakat na ścianie...Niestety jest to postać z tej bajki Bakugan(Nie,nie Bakuman),jest to dzieło mojego młodszego brata.

Dodane: 29-10-2011 09:00
#Macias - user - max%
Na moich ścianach przez całe dzieciństwo przewijała się cała masa różnych 'upiększaczy'. Na początku były oczywiście jakieś kiczowate plakaty z piłkarzami, potem wszelkiego typu plakaty które udało mi się pozyskać z jakiś gier komputerowych czasopism itd. Obecnie ściany zrobią antyramy z różnymi zdjęciami muzyków. Polecam wszystkim taki pomysł. Wystarczy poszukać jakiś dużych zdjęć na przykład na google grafika, wybrać się do fotografa, wywołać je w odpowiednim formacie, kupić antyramy, zawiesić i już mamy bardzo ładnie prezentującą się dekorację pokoju z ulubionymi postaciami. Wahałem się co prawda czy nie poprzywieszać w tych antyramach postaci z anime, ale zdecydowałem że pomysł z muzykami jest poważniejszy i fajniejszy. Szkoda tylko że już nie mieszkam w tym pokoju, a rodzina wygryzła mnie do innego mieszkania i zajęła mi ten pokój xD

--------------------
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online