Dodane: 01-10-2011 09:59
Zalozylem ten temat aby gadac tylko o metinie a tu kazdy wyjezdza w ogole o innych grach :/ zalosne:/ ten temat ma skupic fanow gry a nie antypatow:/
Wiadomość doklejona:czas odswiezyc temat

kto gra na serwie Grymuar i w krolestwie czerwnoym??

jakimi postaciamy lubicie najbardziej grac??

Dodane: 01-10-2011 11:56
Ja gram w metina2, ale nigdy nie dobijam większego lvl niż 35, bo po prostu mi się odechciewa grać. Miałem z 7 postaci +30 lvl. Najczęściej gram wojem, bo najszybciej się nim expi. Raz miałem szamankę z 29 lvl. Aktualnie nie gram, ale pewne jest to, że jeszcze zagram.
--------------------

Dodane: 02-10-2011 09:55
poprostu trzeba lubic expic

albo poznac przyjaciol ktorzy umilaja czas w grze

ja gram wojem mentalem lvl 70

ale bede expic dopiero jak skoncze misje z konarami zelkova jutro bede ostatniego oddawal

Dodane: 02-10-2011 10:39
to na pewno nie jest gra w która można pograć w pojedynkę.W czwórkę się najlepiej gra według mnie.Grałem i śmiało moge powiedzieć, że może nie jest to gra nie wiadomo jakich lotów lecz ujdzie.Może się wprawdzie znudzić tak jak mi. misje nie specjalne.W każdym razie gdy się gra z kumplami można grać na pewno dłużej ;p
--------------------
"To jasny czerwień.Czerwień.Tak jak jej włosy.Czerwień.Szkarłat głębszy od dojrzalszej truskawki.Tak jak czerwień,która pokryła moje dłonie."

Dodane: 12-11-2011 19:43 -
W Metina grałem dwa razy. Za pierwszym jak i drugim razem dotrwałem do 19 lvl. Ogólnie gra jest dla mnie trochę tandetna, męcząca, nie ma nic ciekawego, szybko się nudzi. Grałem sam i z kolegami. Nie odpowiada mi taka rozgrywka i tyle, wszystko tam wyglądało tak, ekhm, ubogo.

Dodane: 12-11-2011 20:51
Orientuje się ktoś może czy w najbliższym czasie można się spodziewać nowego serwera

? Obecnie najnowszy jest serwer ,,Syriusz,, ale tam grają już same wyexpione postacie ; d. W metina nie gram już 2 lata ale gdyby był nowy serwer to z chęcią bym pograł
--------------------

Dodane: 23-01-2012 10:38
Ja grałem kiedyś w Metka miałem 56 lvl Ninje Polecam każdemu tą gre
--------------------

Dodane: 23-01-2012 12:06
Ja dawniej troche grałem,ale dobiłem tylko do 24lvl gra się mi szybko znudziła nie chciało mi się dalej grać.

Dodane: 23-01-2012 12:22
Grałem długoooo, to była moja pierwsza gra MMORPG, z jednej strony żałuję , a z drugiej nie. Ta gra mnie wprowadziła w świat internetowych gier, a z drugiej strony trochę uzależniła ;/ . ale już od 3 lat nie gram i jestem z tego powodu bardzo zadowolony.
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.