Dodane: 06-09-2011 12:03
Gram w Metin juz ladne kilka latek. Otwieram taki temat by skupic tutaj fanow tej gry i dzielic sie spostrzezeniami na temat gry, zmian w grze itd, Jaki serwer najbardziej lubicie, jakie postacie i klasy??

Dodane: 06-09-2011 16:20
Ja w Metka nie gram (Nie z mojej winy mam najwolniejszy i przy tym najgorszy internet na świecie), ale najwięcej uzależnień do gier tyczy się właśnie tej gry, tak się spostrzegłem, wole Last Chaos, jak mam gdzie zagrać.
--------------------
Jeszcze tylko post...!
Jeszcze tylko post...!
Jeszcze tylko poooost!!!!

Dodane: 06-09-2011 16:27
Fire-Chidori napisał/a:
najwięcej uzależnień do gier tyczy się właśnie tej gry
nie zapominajmt o tibii i jej wiernych tibijczykach
--------------------

Dodane: 06-09-2011 18:04
Metin2 spotyka się non stop z krytyką. Wystarczy powchodzić na rózne strony o grach, to przaktycznie zawsze ludzi wypowiadaja się negatywnie o tej grze. Ja jednakże gram w to od 3lat.
Gra w ta gre dużo dzieci, a raczej ludzi którzy zachowują się jak dzieci. Ja jednakże, wiem, ze wystarczy dobra gildia i gra umija bardzo przyjemnie.
PS: Większośc czasu spędziłem na Obsydianie, a teraz przeżuciłem się na Grymaur
--------------------

Dodane: 06-09-2011 18:29 -
Gdyby nie Yangi na Allegro to można było by pograć ale wszystko jest tak drogie, że szkoda czasu na grę, ale sam przyznam, że korci mnie aby wrócić do gry
Co do tematu to moja ulubiona postać to Wojo: Mental, a serwer Feniks

Dodane: 06-09-2011 19:07
ja tez gram na Grymuarze woj mental 70lvl Shinsoo

a co sie tyczy gry krytycznie na temat Metina wypowiadaja sie ludzie albo ktorzy w ogole w to nie grali albo nie umieja grac takie jest moje zdanie

Dodane: 06-09-2011 19:20
Nie zgodzę się z tobą Peron, grałem sobie, wbiłem 34lv to mnie okradziono, dalej grałem na tym koncie wbiłem 36lv i miałem w miarę EQ to znowu okradziono mnie ale się nie poddawałem. Chciałem dalej grać znowu ta sama postać kupiłem te Yangi na średnie EQ żeby było to mi w końcu ukradli konto

. Dalej grałem, zrobiłem nowe konto wbiłem 61, znowu kradzież

. Szczerze to nie wiem czy dalej byś grał po takim czymś co ja przeżyłem w tej grze
![[skrzywiony] [skrzywiony]](/templates/emoty/krzywy.png)
.
Co do gry to mi się podoba ale za dużo tego hackerstwa, ulubiona postać to sura WP.
Później był LastChaos ale nie wczułem się w klimat i na tym zakończyłem moją przygodę z MMO, przerzuciłem się na RPG i FPP.
Pozdro

Dodane: 06-09-2011 19:36
mateo5454 napisał/a:Nie zgodzę się z tobą Peron, grałem sobie, wbiłem 34lv to mnie okradziono, dalej grałem na tym koncie wbiłem 36lv i miałem w miarę EQ to znowu okradziono mnie ale się nie poddawałem. Chciałem dalej grać znowu ta sama postać kupiłem te Yangi na średnie EQ żeby było to mi w końcu ukradli konto

. Szczerze to nie wiem czy dalej byś grał po takim czymś co ja przeżyłem w tej grze
.
Co do gry to mi się podoba ale za dużo tego hackerstwa, ulubiona postać to sura WP.
Później był LastChaos ale nie wczułem się w klimat i na tym zakończyłem moją przygodę z MMO, przerzuciłem się na RPG i FPP.
Pozdro
jak sie wierzy w jakies dziwne hacki typo yanghack itp to potem sie nie dziwdzie ze was okradziono

a pozatym wystarczy miec odpowiednia ochrone antywirowa porzadnego firewalla i po sprawie

Dodane: 06-09-2011 19:46
mateo5454 napisał/a:Nie zgodzę się z tobą Peron, grałem sobie, wbiłem 34lv to mnie okradziono, dalej grałem na tym koncie wbiłem 36lv i miałem w miarę EQ to znowu okradziono mnie ale się nie poddawałem. Chciałem dalej grać znowu ta sama postać kupiłem te Yangi na średnie EQ żeby było to mi w końcu ukradli konto

.
Pozdro
Gram 3 lata i ani razu mnie nie okradli mimo, ze miałem bardzo ciekawe eq. Jak to możliwe, ze Ciebie okradziono 4 razy? Nie wiem w jaki sposób Cie okradziono, ale jest kilka mozliwości. Albo podałeś passy swoejmu niby zaufanemu koledze, albo po prostu ściagnąłeś keyleggera.
--------------------

Dodane: 06-09-2011 19:50
mnie tez jeszcze ani razu nie okradziono trzeba swoje passy zachowac tylko dla siebie nikomu nie podawac i miec dobrze zabezpieczony komputer

Dodane: 06-09-2011 22:19
Grałem 2 lata, sprzedałem konto oraz uważam że średnia wiekowa tej gry wynosi 12 lat

dlatego też przestałem w to grać.
Miałem też własnego priva i chcieli mnie na adma [nie GM tylko GA] na servie alceria ze względu na umiejętności lecz pewnego dnia nie odpisałem założycielowi serwa na gg bo odechciało mi się GA i gry w metina2
A rozmowe z gg dalej mam tylko że na kompie a teraz prawie non-stop na lapku siedze ^^

Dodane: 06-09-2011 22:40
Jak dla mnie fenomenem tej gry jest:
1. Sterowanie - walenie spacją
2. Uderzanie wielu potworów na raz (spot)
3. Język polski gry
To naprawde wystarcza, mimo że gra jest monotonna to i tak się w to przyjemnie gra grałęm 3 lata na PLu z 62 lvl i na Tiverii troche

Dodane: 07-09-2011 11:10
no Gra ma swoja magie i jak kazda gra ma swoje plusy i minusy ale jesli chodzi o te spoty to jedna z niewielu gier tego typu w ktorej mozna walic wielkie grupy potworow

Dodane: 07-09-2011 11:25
#Peron - jedna z niewielu? Nie ma mmorpg w którym walisz spoty prócz metina2
są jeszcze gry ze cale spoty atakujesz ale to już mixy FPP-RPG-MMO itp.

Dodane: 07-09-2011 11:28
i wlasnie dlatego Metin2 to gra jedyna w swoim rodzaju

nawewt Rohan ani Last Haos nie zdolalo mnie tak wciagnac jak nasz kochany Metin

Dodane: 07-09-2011 11:31
Przyznam Metek2 ma to coś w co nie grałem nie wciągneło mnie tak jak metek
A aktualnie jedyne MMO w jakie gram to S4LEAGUE [bardzo fajne

] oraz Final Fantasy 11 Online na PS2 [Genialna gra]

Dodane: 07-09-2011 11:41
Grałem w tą gre jakies trzy lata temu wbilem 21 poziom i odechcialo mi sie gra jest nudna i bez fabuly chyba ze jakies glupie wiadomosci przy braniu misji
ja grac skonczylem a moj brat zaczal teraz ma kilka postaci na 70lvl i wyzej jak gra to puszcza jeszcze mtv za to bym go ubil glupi metin i glupie mtv tragedia
--------------------

Dodane: 07-09-2011 11:52
#krupek123 Po części się z tobą zgadzam ale...
#Peron
Otwieram taki temat by skupic tutaj fanow tej gry
Napisał fanów a nie wrogów

Dodane: 07-09-2011 12:29
a widze ze sami wrogowie co lubia pedalskie final fanstasy

nie czaje tych ludzi hehe

z gier online to lubie tylko Metin bo to najlepsza gra

Dodane: 07-09-2011 12:32 -
Ty jesteś pedalski.Żaden Metin do pięt FF nie dorasta.Metin, nie grałem i jakoś nie mam ochoty, bez fabularne gry mnie szybko nudzą, jedyny wyjątek to jakiś FPS gdzie włączam multi(np KZ3) i podcinam innym gardeło xD.Oczywiście chodzi mi o multi w FPS'ach, bo one nie mają fabuły, co najwyżej jakieś misje.
--------------------
http://www.youtube.com/watch?v=citzRjwk-sQ
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.