Dziś jest Środa, 30 Maj 2012, godz 12:20
OnLine: 131, statystyki
index > Technologia > Gry
Temat: Metin2
Dodane: 06-09-2011 12:03
#Peron - user - 20%
Gram w Metin juz ladne kilka latek. Otwieram taki temat by skupic tutaj fanow tej gry i dzielic sie spostrzezeniami na temat gry, zmian w grze itd, Jaki serwer najbardziej lubicie, jakie postacie i klasy?? :)

Dodane: 06-09-2011 16:20
Ja w Metka nie gram (Nie z mojej winy mam najwolniejszy i przy tym najgorszy internet na świecie), ale najwięcej uzależnień do gier tyczy się właśnie tej gry, tak się spostrzegłem, wole Last Chaos, jak mam gdzie zagrać.

--------------------
Jeszcze tylko post...!
Jeszcze tylko post...!
Jeszcze tylko poooost!!!!
Dodane: 06-09-2011 16:27
#JaroTrn - user - 10%
Fire-Chidori napisał/a:
najwięcej uzależnień do gier tyczy się właśnie tej gry

nie zapominajmt o tibii i jej wiernych tibijczykach :)

--------------------
Dodane: 06-09-2011 18:04
#Dawar - user - 20%
Metin2 spotyka się non stop z krytyką. Wystarczy powchodzić na rózne strony o grach, to przaktycznie zawsze ludzi wypowiadaja się negatywnie o tej grze. Ja jednakże gram w to od 3lat.
Gra w ta gre dużo dzieci, a raczej ludzi którzy zachowują się jak dzieci. Ja jednakże, wiem, ze wystarczy dobra gildia i gra umija bardzo przyjemnie.

PS: Większośc czasu spędziłem na Obsydianie, a teraz przeżuciłem się na Grymaur

--------------------
Dodane: 06-09-2011 18:29 - Edytowane przez godlo24 dnia 06-09-2011 18:30
#godlo24 - user - 10%
Gdyby nie Yangi na Allegro to można było by pograć ale wszystko jest tak drogie, że szkoda czasu na grę, ale sam przyznam, że korci mnie aby wrócić do gry :d

Co do tematu to moja ulubiona postać to Wojo: Mental, a serwer Feniks

Dodane: 06-09-2011 19:07
#Peron - user - 20%
ja tez gram na Grymuarze woj mental 70lvl Shinsoo :) a co sie tyczy gry krytycznie na temat Metina wypowiadaja sie ludzie albo ktorzy w ogole w to nie grali albo nie umieja grac takie jest moje zdanie :d

Dodane: 06-09-2011 19:20
Nie zgodzę się z tobą Peron, grałem sobie, wbiłem 34lv to mnie okradziono, dalej grałem na tym koncie wbiłem 36lv i miałem w miarę EQ to znowu okradziono mnie ale się nie poddawałem. Chciałem dalej grać znowu ta sama postać kupiłem te Yangi na średnie EQ żeby było to mi w końcu ukradli konto :| . Dalej grałem, zrobiłem nowe konto wbiłem 61, znowu kradzież :| . Szczerze to nie wiem czy dalej byś grał po takim czymś co ja przeżyłem w tej grze [skrzywiony] .

Co do gry to mi się podoba ale za dużo tego hackerstwa, ulubiona postać to sura WP.

Później był LastChaos ale nie wczułem się w klimat i na tym zakończyłem moją przygodę z MMO, przerzuciłem się na RPG i FPP.

Pozdro [wesoly]

Dodane: 06-09-2011 19:36
#Peron - user - 20%
mateo5454 napisał/a:
Nie zgodzę się z tobą Peron, grałem sobie, wbiłem 34lv to mnie okradziono, dalej grałem na tym koncie wbiłem 36lv i miałem w miarę EQ to znowu okradziono mnie ale się nie poddawałem. Chciałem dalej grać znowu ta sama postać kupiłem te Yangi na średnie EQ żeby było to mi w końcu ukradli konto :| . Dalej grałem, zrobiłem nowe konto wbiłem 61, znowu kradzież :| . Szczerze to nie wiem czy dalej byś grał po takim czymś co ja przeżyłem w tej grze [skrzywiony] .

Co do gry to mi się podoba ale za dużo tego hackerstwa, ulubiona postać to sura WP.

Później był LastChaos ale nie wczułem się w klimat i na tym zakończyłem moją przygodę z MMO, przerzuciłem się na RPG i FPP.

Pozdro [wesoly]

jak sie wierzy w jakies dziwne hacki typo yanghack itp to potem sie nie dziwdzie ze was okradziono :p a pozatym wystarczy miec odpowiednia ochrone antywirowa porzadnego firewalla i po sprawie

Dodane: 06-09-2011 19:46
#Dawar - user - 20%
mateo5454 napisał/a:

Pozdro [wesoly]

Gram 3 lata i ani razu mnie nie okradli mimo, ze miałem bardzo ciekawe eq. Jak to możliwe, ze Ciebie okradziono 4 razy? Nie wiem w jaki sposób Cie okradziono, ale jest kilka mozliwości. Albo podałeś passy swoejmu niby zaufanemu koledze, albo po prostu ściagnąłeś keyleggera.

--------------------
Dodane: 06-09-2011 19:50
#Peron - user - 20%
mnie tez jeszcze ani razu nie okradziono trzeba swoje passy zachowac tylko dla siebie nikomu nie podawac i miec dobrze zabezpieczony komputer

Dodane: 06-09-2011 22:19
Grałem 2 lata, sprzedałem konto oraz uważam że średnia wiekowa tej gry wynosi 12 lat :) dlatego też przestałem w to grać.

Miałem też własnego priva i chcieli mnie na adma [nie GM tylko GA] na servie alceria ze względu na umiejętności lecz pewnego dnia nie odpisałem założycielowi serwa na gg bo odechciało mi się GA i gry w metina2 :d
A rozmowe z gg dalej mam tylko że na kompie a teraz prawie non-stop na lapku siedze ^^

--------------------
Moje rysunki - komentujcie :p

Dodane: 06-09-2011 22:40
#manfred - user - 60%
Jak dla mnie fenomenem tej gry jest:

1. Sterowanie - walenie spacją
2. Uderzanie wielu potworów na raz (spot)
3. Język polski gry

To naprawde wystarcza, mimo że gra jest monotonna to i tak się w to przyjemnie gra grałęm 3 lata na PLu z 62 lvl i na Tiverii troche

--------------------

Dodane: 07-09-2011 11:10
#Peron - user - 20%
no Gra ma swoja magie i jak kazda gra ma swoje plusy i minusy ale jesli chodzi o te spoty to jedna z niewielu gier tego typu w ktorej mozna walic wielkie grupy potworow :)

Dodane: 07-09-2011 11:25
#Peron - jedna z niewielu? Nie ma mmorpg w którym walisz spoty prócz metina2
są jeszcze gry ze cale spoty atakujesz ale to już mixy FPP-RPG-MMO itp.

--------------------

Dodane: 07-09-2011 11:28
#Peron - user - 20%
i wlasnie dlatego Metin2 to gra jedyna w swoim rodzaju :) nawewt Rohan ani Last Haos nie zdolalo mnie tak wciagnac jak nasz kochany Metin :d

Dodane: 07-09-2011 11:31
Przyznam Metek2 ma to coś w co nie grałem nie wciągneło mnie tak jak metek
A aktualnie jedyne MMO w jakie gram to S4LEAGUE [bardzo fajne :) ] oraz Final Fantasy 11 Online na PS2 [Genialna gra]

--------------------

Dodane: 07-09-2011 11:41
Grałem w tą gre jakies trzy lata temu wbilem 21 poziom i odechcialo mi sie gra jest nudna i bez fabuly chyba ze jakies glupie wiadomosci przy braniu misji
ja grac skonczylem a moj brat zaczal teraz ma kilka postaci na 70lvl i wyzej jak gra to puszcza jeszcze mtv za to bym go ubil glupi metin i glupie mtv tragedia

--------------------
Dodane: 07-09-2011 11:52
#krupek123 Po części się z tobą zgadzam ale...

#Peron

Otwieram taki temat by skupic tutaj fanow tej gry

Napisał fanów a nie wrogów :p

--------------------

Dodane: 07-09-2011 12:29
#Peron - user - 20%
a widze ze sami wrogowie co lubia pedalskie final fanstasy :d nie czaje tych ludzi hehe :p z gier online to lubie tylko Metin bo to najlepsza gra

Dodane: 07-09-2011 12:32 - Edytowane przez owerfull dnia 07-09-2011 12:33
#owerfull - user - max%
Ty jesteś pedalski.Żaden Metin do pięt FF nie dorasta.Metin, nie grałem i jakoś nie mam ochoty, bez fabularne gry mnie szybko nudzą, jedyny wyjątek to jakiś FPS gdzie włączam multi(np KZ3) i podcinam innym gardeło xD.Oczywiście chodzi mi o multi w FPS'ach, bo one nie mają fabuły, co najwyżej jakieś misje.

--------------------

http://www.youtube.com/watch?v=citzRjwk-sQ
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online