Dziś jest Środa, 30 Maj 2012, godz 12:19
OnLine: 129, statystyki
index > Polityka, Świat, Skandale, Ludzie
Temat: Sobotnie wieczory
Dodane: 03-09-2011 19:35 - Edytowane przez by_black dnia 04-09-2011 08:18
Witam.Chciałbym się was zapytać jak zwykle spędzacie sobotnie wieczory.Bo ja to albo idę do dziewczyny i oglądamy razem jakiś film albo robię coś na kompie.A wy ?

Jak zły dział to sorry

--------------------
Dodane: 03-09-2011 20:18
#bake1 - user - 50%
ja na ogół jeżdże bawić się do Niszczewic do Klubu Arena
dziś mi się już nie chciało bo w dzień w robocie byłem
a jak w domu jestem to filmy lub anime oglądam.

Dodane: 03-09-2011 20:35
#RoccoS - user - 10%
Czasami jestem u znajomych, rodziny, dziewczyny, czasami gram w cs'a. Ale najczęściej siedzę w domu, coś oglądam, gram, czytam. Jeszcze kiedy indziej wyjdę gdzieś na spacer. Naprawdę różnie, zależy od okazji.
Pozdrawiam!

Dodane: 03-09-2011 20:47
#songomat - user - 70%
Ja przeważnie okupuje neta, ale od czasu do czasu wymknę się na jakąś imprezkę albo spacer ze znajomymi :)

--------------------
Dodane: 03-09-2011 21:08
#Newi - user - 20%
Wczesnym wieczorem trenuje nowe tricki na Bmx, a potem słucham muzyki :d
Czasami lece gdzieś ze znajomymi.

--------------------
http://www.youtub...NewiReborn - Let's Play, Durne Sprawy, BMX i Machinima
Dodane: 03-09-2011 21:19
Ja o tej porze normalnie rysuje i słucham muzyki, a jak nie oglądam telewizje, chociaż po meczach które mam czesto w sobote to ide spać, bo jestem zmęczony.

--------------------

http://npolska.ne...667/page/3
Dajcie mi coś do narysowaniu z Bleacha DB Naruto, w tym temacie
Dodane: 03-09-2011 21:26
#manfred - user - 60%
Wychodzę ze znajomymi bądź jestem na jakiejś domówce .

Jeżeli mam dziewczynę to sobotę zawsze spędzam z Nią ; P

--------------------

Dodane: 03-09-2011 22:21
#owerfull - user - max%
To i tak dzień wolny od prawdziwego treningu, zazwyczaj sobie coś pooglądam, pogram(ostatnio rzadziej), eee..zwykła sobota, dzisiaj sobotni wieczór spędziłem na ognisku no i pobiegałem i poskakałem na górkach xD.

--------------------

http://www.youtube.com/watch?v=citzRjwk-sQ
Dodane: 03-09-2011 22:30
#BROLY12 - user - 10%
Hehe ja tojakjestem u dziewczyny albo jak ona u mnietoogladamy filmy lub jezdzimy na imprezy a jak jestem w sobotni wieczur sam to gram nakompie albo ide przytrzec mordke na wioske...
tylko ze niedziela po takim przycieraniu jest do du.... caly dzien sie lecze

Dodane: 04-09-2011 08:18
Raczej piję alkohol w sobotę xD Najlepszy dzień na imprezowanie, bo przecież nazajutrz jest niedziela a wtedy zazwyczaj się odpoczywa :)

--------------------

Dodane: 04-09-2011 09:08
Widzę,że macie naprawdę ciekawe zajęcia w soboty.Według mnie sobota to najlepszy dzień tygodnia.Bo można robić naprawdę wiele ciekawych rzeczy.

--------------------
Dodane: 04-09-2011 10:13
#Aero - user - 90%
Trudno jest mi powiedzieć co robię w sobotnie wieczory. Czasem pogram na PS3, posiedzę na PC, obejrzę jakiś film, anime, wyjdę gdzieś, z kimś. Jest tego na prawdę sporo.

--------------------
Dodane: 04-09-2011 10:27
#Macias - user - max%
Oj tutaj bardzo różnie. Jak nie mam żadnych planów to po prostu przesiaduję przed kompem, no ale zazwyczaj jakieś plany są. Spędzam ten czas najczęściej z przyjaciółmi, bądź w gronie rodzinnym. Sobota to fajny czas na imprezkę i na odpoczynek po długim tygodniu.

--------------------
Dodane: 04-09-2011 13:15
#Darknes - user - max%
Różnie bywa, od czasu do czasu się na jakaś imprezę przejedzie albo pija z kolegami w barze lub tez siedzi się przed kompem i albo gada z tymi co też siedzą albo ogląda jakiś film.

--------------------

Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL
Dodane: 04-09-2011 17:52
#Bociak - user - max%
Sobota to sobota, zawsze mi się kojarzy z kompem, domem. To piękny czas gdy jest cisza i spokój. A to jest priorytetem.

--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 05-09-2011 15:11
Mi sobota kojarzy się z libacją alkoholową szczególnie gdy jest rok szkoly bo jest to jedyny dzień w którym można sie napić :) .

--------------------

"Człowiek uczy się całe życie a umiera głupi"

Dodane: 01-11-2011 20:00
Ja podobnie jak Olciiak. Również często zdarza mi się oglądać anime/czytać mangę do późna (bardzo późnaaaa... :) ), no i ogólnie buszować po necie :d

Dodane: 01-11-2011 20:06
#Ahalian - user - 80%
owerfull napisał/a:
To i tak dzień wolny od prawdziwego treningu, zazwyczaj sobie coś pooglądam, pogram(ostatnio rzadziej), eee..zwykła sobota, dzisiaj sobotni wieczór spędziłem na ognisku no i pobiegałem i poskakałem na górkach xD.

Mnie wtedy z tobą nie było przypadkiem ?? XD

Co do sobotnich wieczorów. To u mnie każda jest do dupy... Nie ma z kim na imprezkę pójść, na pole też, wgl. życie jest do dupy...

--------------------
Dodane: 01-11-2011 20:11
michal1998 napisał/a:
Witam.Chciałbym się was zapytać jak zwykle spędzacie sobotnie wieczory.Bo ja to albo idę do dziewczyny i oglądamy razem jakiś film albo robię coś na kompie.A wy ?

Jak zły dział to sorry

Jeśli data podana w twoim nicku jest twoim rokiem urodzenia to mnie zdołowałeś [placze] .

Ja zazwyczaj a raczej zawsze to siedzę w domu, i robię coś albo na kompie, albo oglądam telewizję, albo bawię się smartfonem. Nie mam z kim wyjść ani gdzie niestety.

Dodane: 01-11-2011 20:20
#Ahalian - user - 80%
Ja zazwyczaj a raczej zawsze to siedzę w domu, i robię coś albo na kompie, albo oglądam telewizję, albo bawię się smartfonem. Nie mam z kim wyjść ani gdzie niestety.

Ja też nie mam z kim wyjść i powłóczyć się po polu...
Pisz gdzie mieszkasz i wyłazimy razem, może się zaprzyjaźnimy :) )

--------------------
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online