Dodane: 26-08-2011 09:45 -
Witajcie.
Temat zakładam z myślą o naszych wortalowych artystach, którzy dodają tutaj swoje prace do ocenienia. Otóż planuje na stronie głównej zrobić miejsce dla waszych prac. Na początku będą to trzy miejsca dla osób tworzących rysunki i jedno dla twórców AMV.
Na jakiej zasadzie przyznawalibyśmy miejsca na głównej do danych prac? Otóż w tym temacie, każdy autor prac rysunkowych bądź AMV podaje swoją pracę, która zostanie oceniona przez specjalnie wyselekcjonowane jury, najlepsze prace będą aktualizowane co piątek na stronie głównej, a stare prace będą przechodzić do archiwum prac.
Więcej na temat zasad tutaj:
Regulamin Przyjmowania Prac Prace muszą być związane z tematyką mangi i anime
Uwaga tutaj miła niespodzianka, użytkownik, którego prace najczęściej przez trzy miesiące będą pojawiać się na stronie głównej otrzyma od nas mały prezent
--------------------

Dodane: 26-08-2011 09:55
Osobiście uważam, że to świetny pomysł. W końcu wielu użytkowników się tym zajmuje. Dodatkowo daje to większą motywację do doskonalenia się i dodawania nowych prac. Nie ukrywajmy, że głównie za sprawą bycia na "głównej" i oczywiście tajemniczej nagrody

.

Dodane: 26-08-2011 10:01
by_black napisał/a:Uwaga tutaj miła niespodzianka, użytkownik, którego prace najczęściej przez trzy miesiące będą pojawiać się na stronie głównej otrzyma od nas mały prezent
To już mam po prezencie
![[placze] [placze]](/templates/emoty/placze.png)
, skoro umieszczam pracę co kilka lat, a może i później

Dodane: 26-08-2011 13:38
To Heluś bierz się do pracy
![[serce] [serce]](/templates/emoty/serce.png)
Dzisiaj wykonam na stronie głównej miniaturę prac, a gdy już jakieś zostaną wybrane, to zostaną testowe zastąpione nowymi
--------------------

Dodane: 26-08-2011 14:01
ja także uważam że to świetny pomysł!

co prawde rysunkami zajmowałe się tylko przez tydzień lub dwa,ale zamierzam do nich za niedługo wrócić

Dodane: 26-08-2011 15:18 -
--------------------

Dodane: 28-08-2011 11:41
Jako że to pierwsza praca, na dobry początek została dodana już

Tak prace można dodawać do tego tematu jak i słać nam na PW bądź maila
--------------------

Dodane: 28-08-2011 14:25
--------------------

Dodane: 28-08-2011 19:55
Spokojnie, najpierw dajmy szansę też innym, później prace będą wybierane po przez głosowanie na najlepsze
--------------------

Dodane: 28-08-2011 20:14
No cóż w takim razie pozostaje mi tylko czekanie xD no ale jak mus to mus ;/ Ja chce mieć jak najwięcej pracek na głównej
--------------------

Dodane: 29-08-2011 10:13

Dodane: 29-08-2011 12:47 -
Tak więc mamy już komplet prac na stronie głównej, wszystkie prace bardzo ładnie się prezentują

Zatem od teraz, aktualizujemy główną co trzy dni, każdy użytkownik może podać jedną pracę na jedno odświeżenie, najlepiej żeby każdy wiedział, że ta praca jest jego najlepszą pracą
--------------------

Dodane: 29-08-2011 12:59 -

Dodane: 29-08-2011 15:55

Dodane: 29-08-2011 17:09
--------------------

Dodane: 29-08-2011 17:17
PaweloosXD napisał/a:PS. A czy nie macie nic przeciwko bym upload-ował me rysunki z serii "bikini" ?
Jeżeli nie biją mocno nagością, ani nie są wulgarne to tak.
Kochani pamiętajcie jedno zestawienie co trzy dni, w ten czas radzę dodawać po jednej pracy, którą uważacie za najlepszą
Póki co sygnatury i fanficki jeszcze nie są dodawane na główną
--------------------

Dodane: 29-08-2011 20:40
--------------------

Dodane: 29-08-2011 22:45
Czyli rozumiem, żeby otrzymać drobny prezent trzeba co 3 dni przysyłać wam nowy rysunek, ba, jeszcze żeby był najlepszy? madness
Nie, wystarczy przysyłać swoje prace (nie muszą być nowe), które uważasz za najlepsze wśród swoich prac, po to, abyś miała pewność że ma szanse na wejście na główną. Nie traktuj tego jako konkursu lub wyścigu, zrobiłem to z myślą o wszystkich tych, którzy zamieszczają swoje prace na naszym forum i chciałem aby ich prace zostały docenione po przez miejsce na stronie głównej, a ten "upominek" jest miłym dodatkiem i małą formą motywacji, dla wytrwałych użytkowników
--------------------

Dodane: 29-08-2011 23:01 -

Dodane: 30-08-2011 01:13 -
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.