Dodane: 18-08-2011 10:46 -
W Firefox jak cos pobieram, automatycznie po pobraniu plik sie kasuje, i nigdzie go nie ma. Bardzo prosze o pomoc.

Dodane: 10-02-2012 16:16
Nie bede zakładać nowego teamatu, wiec napiszw tutaj.
Otóż mam problem z firefoxem, po najnowszej aktualizacji mam probleny z pobieraniem plików, czasem pobierze sie wszystko normalnie a czasem przerywa mi pobieranie w połowie.
Jezeli ktos zna rozwiazanie prosze o pomoc.
--------------------

Dodane: 10-02-2012 16:18
to może być wina przeglądarki albo serwer jest przeciążony i przerywa może być coś takiego że masz coś z netem sygnał zanika czy coś takiego

Dodane: 10-02-2012 16:23
Tez podejrzewam, przerwy w polaczeniu. Mam blueconnect, i jest to bardzo prawdopodobne. Ale nie zdazało mi sie to przed aktualizacja.
--------------------

Dodane: 10-02-2012 16:33
Najlepszym sposobem będzie spróbowanie pobrania pliku przez inną przeglądarkę. Jeśli masz odpal Chrome czy Operę, jeśli nie to można nawet użyć IE. Jeśli błąd będzie się powtarzał, będzie to oznaczało winę serwera, jeśli nie, to coś nie tak z przeglądarką.
--------------------

Dodane: 10-02-2012 16:39
Spoko tak zrobie, jeszcze pobieram firefoxem, Jak przerwie to opere odpale.

Dodane: 10-02-2012 17:13
Gokufight napisał/a:
W Firefox jak cos pobieram, automatycznie po pobraniu plik sie kasuje, i nigdzie go nie ma. Bardzo prosze o pomoc.
Może trochę późna odpowiedź, ale...
Zobacz w Narzędzia/Opcje, w którym folderze Ci się mają zapisać pliki.
czester123tenja napisał/a:Nie bede zakładać nowego teamatu, wiec napiszw tutaj.
Otóż mam problem z firefoxem, po najnowszej aktualizacji mam probleny z pobieraniem plików, czasem pobierze sie wszystko normalnie a czasem przerywa mi pobieranie w połowie.
Jezeli ktos zna rozwiazanie prosze o pomoc.
Może być to wina połączenia internetowego Twojego, bądź stamtąd skąd pobierasz.
Najlepiej przeinstaluj przeglądarkę całą i sprawdź czy nadal tak jest.
--------------------

Dodane: 10-02-2012 19:57
Nie ma gorszej przeglądarki od mozilli, no chyba internet explorer. Na twoim miejscu zobaczyłbym w folderze w którym zapisują się pliki. Ale na twoim miejscu zainstalowałbym sobie google chrome albo opere.

Dodane: 11-02-2012 20:40
Przyczyny nie znalazlem, ale za to znalazlem rozwiazanie. Po prostu sciagam przez Flashgeta, nie dość ze pobiera normalnie to jeszcze szybciej. Jeszcze sprobuje przeinstalowac Firefoxa. A na operze tez przerywało, wiec nie mam pojecia o co chodzi
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.