Dodane: 14-01-2012 22:38
Ja gram na padzie w wszystko, włącznie z FPS'ami. Kwestia przyzwyczajenia, jestem pewien że na dzień dzisiejszy lepiej gram padem niż składem myszka + klawiatura.
Ma ponoć wyjść jakiś nowy CS, w którym będą mogli zmierzyć się ze sobą gracze PS3 i PC, nie mogę się doczekać i udowodnić niejednemu plajerowi z pi si że dżojem da się zabijać xD

Dodane: 14-01-2012 22:49
Mi sie lepiej gra na padzie ;p
w gierki na ps3 pykam od ponad roku i tak już sie przestawiłem
i wkurza mnie gadanie że na padzie nie da się grać w strzelanki
ja osobiście gram średnio ;p ale są ludzie którzy grają na padzie w strzelanki dużo lepiej niż przeciętni a nawet dobrzy gracze na klawci i myszce
na klawci gram w DMC 3 bo nie mam tej gry na konsole, i gra mi się dobrze
--------------------

Dodane: 15-01-2012 00:09
ja wole pada bo sie do niego przyzwyczaiłem i lepiej mi na padzie jestem w jednym miejscu a nie latam po całym biurku (klawiaturze )

Dodane: 15-01-2012 00:25
A ja będę całkowicie odmienny i powiem , że lubię i pada i klawiaturę (wyjątkiem jest joystick i pad z xboxa) gdy gram w symulację , wyścigi , sportowe itp. wolę podłączyć pada pod kompa i grać padem , jednak gdy gram w strzelanki , rpg , strategie itp. to mimo wszystko wolę klawiaturę. obydwa narzędzia mam wyuczone do perfekcji.
ps. Jedna sprawa Pad nigdy nie będzie lepszy w strzelankach od klawiatury i myszki jednakże jest późno i nie chcę mi się szukać argumentów , że mówię prawdę.
--------------------
"Czy postawiłbyś na jednej szali
życie Sasuke a na drugiej Konohę?
Naruto, wciąż żyjesz złudzeniami i marzeniami.
Są takie chwilę, gdy ninja musi podjąć bolesne decyzje..."
Itachi Uchicha

Dodane: 23-01-2012 10:12
Klawiatura i Szczurek ! Na Padzie jakoś nie moge grać.
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.