Dodane: 12-08-2011 17:08
Temat będzie o polskich gwiazdach na dorobku, na początek może przedstawię kilka takich gwiazdeczek:
1. Ewa Farna ur. 12.08. 1993 r. (18 lat)
2. Sergiusz Żymełka bardziej znany, jako Filip z Rodziny Zastępczej ur. 10.04. 1991 r. (20 lat)
3. Aleksandra Szwed 8.08.1990 r. (21 lat) ma za sobą sesje w magazynie dla mężczyzn.
4. Michał Tomala znany, jako Daniel z Na Wspólnej brak danych.
Mnie osobiście szlak trafia, jak takie coś widzę, Polska jest strasznie niesprawiedliwym krajem, tu się człowiek cieszy, gdy ma do dyspozycji wyżej niż 2k zł/ miech, a taki Ci się rozbierze, albo powyje coś na scenie i już wielka gwiazda, zarabia grubą kasiorę, co wy o tym sądzicie?
--------------------

Dodane: 12-08-2011 18:28
Siema seneka tu chati myślę że masz racje w niektórych sprawach lecz młodzieży też potrzeba same stare dupy nie pójdą na okładkę playboya

Dodane: 12-08-2011 18:40
Ja napiszę tak:
Mnie to irytuje, ludzie harują, narobią się, całe ciało może się im rozywać, za marne grosze, a inni upudrowani powiedzą sobię pare zdań do kamery, trochę się powyginają, usiądą, wstaną, podskoczą i mają tysie i do chaty wracają sobie uśmiechnięci od ucha, do ucha, a następnego dnia podpisują autografy.
Wielce mi...
--------------------
Jeszcze tylko post...!
Jeszcze tylko post...!
Jeszcze tylko poooost!!!!

Dodane: 12-08-2011 18:50
Ludzie?
nie poradzisz nic są już ustawieni po starych
A zwykły człowiek musi zapie.......
--------------------
Obraz został usunięty, dozwolony rozmiar grafiki w podpisie to 350x150.

Dodane: 12-08-2011 19:10
No dobrze są ustawieni po rodzicach, mogą mieć jakieś talenty, mogą być ustawieni po rodzicach, mogą się publicznie rozbierać, ale rolą rządu powinno się także niwelować takie różnice nazwijmy "bytowe" między młodzieżą, bo moim zdaniem aż takich różnic w tym wieku być nie powinno.
--------------------

Dodane: 12-08-2011 19:29
Gówno prawda Seneka, niby czego miałoby nie być różnic, jest młodzież gorsza i lepsza, są ludzie gorsi i lepsi, podział istnieje, a jeśli ktoś to ignoruje to jest po prostu debilem.Niech sobie zarabiają, w końcu pracują w show biznesie, a tam zarabia się często za to "nic nie robienie" jak piszecie

.
--------------------
http://www.youtube.com/watch?v=citzRjwk-sQ

Dodane: 13-08-2011 10:54
Mi to tam nie przeszkadza jak niektórym tutaj, nie gadajcie,że nie oglądacie ich w tv, a po drugie nikt za darmo nie pokaże się w tv, a wydaje mi się, że to nie taka łatwa robota jak by się mogło wydawac.

Dodane: 13-08-2011 11:51
Jeśli ktoś się chce wybić to się wybije . Jeśli nie jesteś pasztetem i masz ciekawą osobowość , potrafisz radzić sobie ze stresem i będziesz dążył do celu to ci się uda . Moja siorka ma teraz 27 lat , ale z 8 czy 9 lat temu brała udział w eliminacjach do Mis Polski które odbywały się w Lublinie i doszła bardzo wysoko . Wyłożyła się na tym że ciamajdę tak stres zżerał że nie przeszła do ostatniego etapu ( i to nie dlatego że ładna nie była , bo z mojej siory mega dupa ) , tylko właśnie dlatego że poradzić sobie ze stresem nie mogła . Potem skontaktował się z nią jakiś gość i była na okładce jakiegoś pisemka dla babek i co z tego ? Raz była i więcej nie chciała , stwierdziła że godziny pozowania nie są dla niej . Nie wykorzystała szansy , a możliwe że była by teraz "gwiazdą" jak na Polskie standardy .

Dodane: 01-09-2011 17:17 -
Ja tam Farne tylko znam szczerze powiedziawszy. Ona przynajmniej ma głos i jej piosenki potrafią wpaść w ucho a Ci serialowcy to mi są mało znani bo ja TV nie oglądam praktycznie wcale a jak już oglądam to na pewno nie polskie seriale.
Co ja sądzę ? Nic. I czemu Polska zawsze jak taka be?

No weźcie przestańcie narzekać. A gwiazdki Disney'a ? Mają po 14-18 lat i kupę forsy. Niektórzy grają na giełdzie i nic nie robią więcej i maja kupę forsy. To nie jest Polska, to jest życie Seneka. Jeden ma gorzej drugi ma lepiej. Po co idziesz na studia ? Żeby mieć dobrze płatna pracę chyba, jak ktoś się nie chce uczyć to potem ma marny tysiąc złotych miesięcznie. Owszem są znajomości, można zarobić i bez talentu ale takie gwiazdki to są na 1-2 sezony i potem świat o nich zapomina, o Farnie raczej tak szybko nie zapomną, nie wiem jak się przebiła i mało mnie to obchodzi, głos ma dobry wiec jej się kasa za śpiewanie należy.
Ostatnio mogłem nawet na koncert Farny jechać ale nie wypaliło
--------------------
Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL

Dodane: 01-09-2011 17:34
Farna cud miód i marcepan
![[serce] [serce]](/templates/emoty/serce.png)
. Bardzo podoba mi sie rola Sergiusza Żymełki w rodzinie zastępczej ale tylko jak mały był. Wiadomo że jakieś wtyki musieli mieć.

Dodane: 01-09-2011 21:09
I dobrze. Jeżeli rodzice umieli dobrze nimi pokierować, to niech leżą sobie w kokosach. Też tak chciałbym.
--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 01-09-2011 21:46
Z tym gościem z rodziny zastępczej to wydaje mi się, że były pewnie jakieś castingi, skoro udało mu się dostać do serialu to znaczy, że musi być w tym dobry. Co do "wykreowanych" gwiazd, coś oni muszą w sobie mieć, skoro tak wysoko zaszli. Nie wezmą do gazety dla mężczyzn przecież pierwszą lepszą niezadbaną dziewczynę z ulicy, czy też nikt nie zostanie piosenkarzem jeśli nie ma odpowiedniego głosu, fałszuje, śpiewa przez nos, nie umie złapać tonacji, czy też ma słaby i cichutki głosik.
Wracając do tych dziewczyn z gazet, IMO takie dziewczyny ukazujące się w gazecie, nie mają szacunku do samej siebie i do własnego ciała, ale to ich własność, niech robią co chcą.
Jakbym miał wybór między 10000$ w pracy w gazecie dla mężczyzn (zakładając że jestem kobietą), a 2000$ w pracy którą lubię... wybrałbym to drugie, jak chyba większość ludzi. Pieniądze szczęścia nie dają.
Wiadomość doklejona:
Jednak pomyłka moja, Sergiusz Żymełka nie brał udziału w żadnych castingach, na wiki pisze że debiutował wcześniej w przedstawieniach "Teatru Telewizji dla Dzieci". Więc skoro od dziecka bawi się w aktorstwo to chyba ma prawo do zajścia daleko i zostania tą "gwiazdą", chociaż to i tak nie wchodzi w grę, nie gra w żadnych poważniejszych filmach, jest raczej aktorem drugoplanowym.
--------------------
"...musimy stracić tych, których kochamy. Inaczej nie poznalibyśmy ich wartości."
~ Ciekawy przypadek Benjamina Buttona

Dodane: 01-09-2011 23:10
Czy takie coś jest tylko w Polsce? Na całym świecie jest wiele dzieciaków, którzy zaczynają swoją karierę w młodym wieku i trzeba się do tego przyzwyczaić. Nie rozumiem po co za przykład brać w/w osoby.
Ewa Farna - super dziewczyna z super głosem.
Sergiusz Żymełka - świetnie zagrał w "Rodzinie zastępczej", ale poza nią większej kariery nie zrobił.
Ola Szwed - jest dorosła, uznała że ma co pokazać i się tego nie wstydzić więc jest OK.
Ten z "Na wspólnej" to nie wiem, nie oglądam.
--------------------

Dodane: 02-09-2011 10:27
To jest bardzo ciekawe, co tutaj piszecie, ja bym jednak chciał powrócić do wątku Ewy Farny, na świecie, ba nawet w Polsce jest więcej młodzieży bardziej uzdolnionej wokalnie od niej uważam, że ona, albo jej matka musiała załatwić jej karierę przez łóżko i teraz młodzi ( właśnie w waszym wieku się nią podniecają, co uważam za taką wiekową solidarność) Co do Sergiusza dostał szansę w RZ, której nie wykorzystał, bo aby zaistnieć na długie lata mógł przecież starać się o rolę w jakiejś telenoweli typu M jak Miłość, czy coś..
--------------------

Dodane: 02-09-2011 10:39
że ona, albo jej matka musiała załatwić jej karierę przez łóżko i teraz młodzi ( właśnie w waszym wieku się nią podniecają, co uważam za taką wiekową solidarność)
Rzucasz takie poważne oskarżenia a masz jakieś dowody na to? Zaczynam się najzwyczajniej w świecie zastanawiać czy ty im po prostu nie zazdrościsz...
--------------------

Dodane: 02-09-2011 12:01 -
Zrobiła Ci coś ta Ewa, że jej tak nie lubisz ?

Ja jej na co dzień nie słucham ale wiem jedno, głos ma dobry i chętnie bym ją spotkał kiedyś na żywo chociażby żeby powiedzieć głupie "Cześć".
Jest więcej uzdolnionej młodzieży ? To gdzie oni są ? Jak się boją wyjść z domu i pokazać co potrafią to niech lepiej się do show biznesu nie pchają. SenjuHashirama podał ciekawy przykład, poradzenie sobie ze stresem to ciężka sprawa a zdrowie też trzeba poświęcić, nieraz się czytało, ze po jakimś koncercie ktoś tam głos stracił na kilka dni bo gardło bolało. Łatwo sobie ponarzekać ale przemyśleć to z drugiej strony to już widzę się nie chce. I uwierz w to, że gwiazdą można zostać nawet jak się mieszkało w zapyziałej wiosce i srało w lesie, bez żadnych znajomości, trzeba mieć talent i trzeba umieć go pokazać, kto się nie stara ten nic nie ma. A jak się ma znajomości to tym lepiej, każdy orze jak może, jak powiedzmy mój wujek by miał własną firmę to bym wolał u niego po znajomości pracować niż u jakiegoś obcego dziada.
Śmieszny przykład z M jak Miłość podałeś... tam grają takie super gwiazdy ? Czytałeś coś o braciach Mroczkach ? Nigdzie pracy znaleźć nie mogą, został im tylko ten serial, tylko w nim zaistnieli i prawdopodobnie w nim skończą. Kasia się troszkę wybiła bo z Ibiszem trzymała i chyba gdzieś tam coś tańczyła xD ale tez jej ostatnio nigdzie nie widziałem i nic o niej nie słyszałem.
EDIT: Jakie ty głupie wnioski wyciągasz, najpierw piszesz "w waszym wieku" a sam masz ledwo 20 latek. Potem o plotkarskich gazetach... ja akurat też nie czytam plotkarskich gazet ale co nieco wiem. I dla ciebie jak ktoś zrobił karierę to znaczy, że musiał dac dupy... ty aby się dostać na studia też pewnie się sprzedałeś. Takich oszczerstw się nie rzuca na lewo i prawo, jak nie masz jasnych dowodów to lepiej nic nie mów. 20 latek a wjeżdża na kogoś rodziców, zachowanie na poziomie podstawówki
--------------------
Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL

Dodane: 02-09-2011 13:11
Skoro napisałem źle o Ewie Farnie, to nie znaczy, że od razu muszę jej zazdrościć, po prostu jej i jej muzyki nie lubię, mam takie prawo, to o łóżku napisałem, bo większość właśnie tak robi karierę, a ona nie jest kimś szczególnym (przynajmniej dla mnie) Nie czytałem nic o braciach Mroczkach, bo nie czytam plotkarskich gazet, a przykład dałem po to, żeby udowodnić, że można się utrzymać w obiegu, jeśli by mu na tym zależało, coś jeszcze?
--------------------

Dodane: 02-09-2011 22:26 -
Poprzednikowi trzeba polać za mądrą odpowiedź - nie interesuje mnie jaką drogą ktoś doszedł do sławy. Ich sprawa, ich sposoby i najważniejsze - ich kasa.
--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 03-09-2011 11:19
Ewa Farna jest spox, ma dobry głos, jest młoda, jest ładna, potrafi się pokazać, nie widzę jakichś przeciwności aby nie mogła zarobić

.Nie wiem o co tak sapiecie.
--------------------
http://www.youtube.com/watch?v=citzRjwk-sQ

Dodane: 03-09-2011 11:36
Dlaczego jest źle jeśli przez sławę tyle zarabiają? Mają talent, jakoś do tego doszli. Więc czemu nie. Zapominacie o jednym im człowiek bardziej sławny tym bardziej traci na prywatności, zawsze znajdzie się jakaś ciemna strona. Taki jest Show Biznes im popularniejszy jesteś tym więcej zarabiasz.
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.