Dziś jest Środa, 30 Maj 2012, godz 12:13
OnLine: 128, statystyki
index > Technologia > Internet
Temat: Facebook: Groźba od Anonymous
Dodane: 07-11-2011 14:43
#Darknes - user - max%
Szkoda :( Myślałem, że go rozpierniczą. Chociaż z drugiej strony gdyby nie twarzoksiążka to bym się nie dowiedział o halloweeno'wej promocji JPF'u :d Więc może jednak dobrze, że nadal funkcjonuje.

--------------------

Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL
Dodane: 07-11-2011 15:19
A to nie było tak, że Anonymus ogłosili już ze dwa miesiące temu, że nie mają zamiaru atakowac facebooka? Bo czytałem takie info.

Dodane: 07-11-2011 15:25 - Edytowane przez Fire-Chidori dnia 07-11-2011 15:26
I tak szczerze, to tak myślałem, ale nic tam i tak z Twarzową książką zbyniej styczności nie mam, po za tym, nie lubie książek :d .
Temat chyba można zamknąć.

--------------------
Jeszcze tylko post...!
Jeszcze tylko post...!
Jeszcze tylko poooost!!!!
Dodane: 07-11-2011 15:26
#Arti1915 - user - 90%
Grozili, zę 5 listopada zaatakują facebooka, potem głowna siedziba się wycofała, powiedziała, że to nie będzie oficjalny atak Anonymus tylko pomniejszych prywatnych jednostek. A jak widzimy dzisiaj, ataku albo nie było, albo był udaremniony, w co wątpie bo gdyby tak było, wiadomość o tym zostałaby opublikowana.
Szczerze mówiąc miałem nadzieję, ze zniszczą facebooka, przynajmniej na jakiś czas aby pokazać, ze nawet taki kolos społecznościowy nie jest nietykalny.

--------------------

Dodane: 07-11-2011 15:35
No i niestety nic się nie stało. [skrzywiony] Szkoda bo te wszystkie "Lubie" na stronach zaczynają mnie wkurzać... [zly]

--------------------

Dodane: 07-11-2011 17:12
#Bociak - user - max%
Podobnież już dawno Anonymous zaprzeczyło tej informacji i nigdy nie chciała zniszczyć facebooka... Mimo wszystko nadal się łudziłem, że ten portal zostanie prawidłowo potraktowany. Niestety - "twarzoksiążka" nadal istnieje.

--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 07-11-2011 18:04
Szczerze mówiąc bardzo liczyłem na to, że Facebook przestanie istnieć. Może zaniechali ataku, bo GeoHot dostał tam robotę(coś o tym słyszałem)? Wszystko możliwe.

Dodane: 07-11-2011 18:22
#malpex - user - max%
Wcale się bym nie zdziwił gdyby Fejsbuk chciał pozbyć sie zagrożenia w ten sposób, w końcu to jest firma zarabiająca przeogromne pieniądze i wielu ludziom zależy na tym aby nie zniknęła.
Miałem nadzieję ze atak zostanie przeprowadzony i fejsbuk zniknie z naszych przeglądarek, szkoda ze tak się nie stało.

--------------------

-------------------------------

Dodane: 07-11-2011 18:39
#Seneka - user - 80%
Jak zwykle tylko na groźbach się skończyło, po raz któryś potwierdza się powiedzenie: " krowa, która dużo ryczy, mało mleka daje", dla mnie zniknięcie fejsbuka nie byłoby jakąś tragedią, chociaż mam konto, o dane się nie obawiam, bo nikomu do niczego się nie przydadzą, szkoda tylko tego, że bym stracił kontakt z kilkoma znajomymi.

--------------------
Dodane: 07-11-2011 18:49
Nie rozumiem ludzi, którym się facaebuk przeszkadza, życzą mu rychłej śmierci i są zawiedzeni z powodu tego iż nie upadł. Nie podoba się to nie wchodzić, obowiązku posiadania tam konta nie ma.

Dodane: 07-11-2011 20:23
#hlkpl - user - 80%
Zapowiadała się ostra rozróba , a z dużej chmury mały deszcz :p gdyby facebook zniknął to dla mnie tragedii by nie było. Nie korzystam nie moja sprawa , ale ktoś chce wykorzystać giganta do zrobienia sobie dobrze :d bo ktoś kto zaatakował kolosa mógłby to po prostu nieźle wykorzystać.

--------------------
Dodane: 07-11-2011 20:40
#malpex - user - max%
Na zniknięciu Fejsbuka najwięcej moim zdaniem by zyskało Google które wypuściło chyba mało popularne Google+. Gdyby nie było Fejsa to większość ludzi pewnie przerzuciła by się na google.

--------------------

-------------------------------

Dodane: 19-11-2011 20:51 - Edytowane przez zrozum dnia 19-11-2011 20:51
#zrozum - user - 50%
Ludzie wy na serio w to wierzyliście? Przecież był yo czysty Fake... ;x Wystarczyło przeczytać oryginalnego Twittera grupy Anonymous na której informują, że tak naprawdę jest to zwykły Fake a oni nie chcą zniszczyć żadnego Facebook'a...

Ale zamiast Facebook'a zajęli się czymś innym : http://fakty.inte...ak,1717564

Ps. Twitter : http://twitter.com/# !/anonops/status/101152229087657984

Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online