Dodane: 30-07-2011 18:08 -
Witam. W końcu ruszyła Liga;p. Kilka zespołów rozegrało już swoje spotkania. W pierwszym meczu sromotne lanie od zawodników Lecha Poznań dostał benjaminek z Bielska białej przegrywając aż 5.0 A oto pozostałe wyniki rozegranych meczy.
Cracovia 1:2 Korona Kielce
Polonia Warszawa 1:0 Lechia Gdańsk
Ruch chorzów 2.1 GKS Bełchatów

Dodane: 30-07-2011 18:47
gohanek16 napisał/a:
Witam. W końcu ruszyła Liga;p. Kilka zespołów rozegrało już swoje spotkania. W pierwszym meczu sromotne lanie od zawodników Lecha Poznań dostał benjaminek z Bielska białej przegrywając aż 5.0 A oto pozostałe wyniki rozegranych meczy.
Cracovia 1:2 Korona Kielce
Polonia Warszawa 1:0 Lechia Gdańsk
Ruch chorzów 2.1 GKS Bełchatów
Kolego coś ci się lekko pomyliło bo lech poznań zagrał nie z drużyną z bielska-białej ale z ŁKS-em Łódź a mecz ten został rozegrany w Bełchatowie.
--------------------

Dodane: 31-07-2011 21:02
Dzisiejszy mecz Legii Warszawy został odwołany z przyczyn niezależnych od organizatorów, czyli deszczu

Leje tak, że Warszawa cała pływa
--------------------

Dodane: 02-08-2011 22:39
Wisła Kraków w pierwszej kolejce zmierzyła się z Widzewem i już była by niespodzianka gdyby nie bramka w doliczonym czasie. Widzew był bliski zwycięstwa ale w 93 min bramke zdobył Biton tak więc mecz zakończył sie remisem. Mam nadzieje ze Wisła nie zagra tak w meczu z Liteksem bo może sie to źle skończyc.
--------------------
-------------------------------

Dodane: 03-08-2011 12:01
malpex napisał/a:
Wisła Kraków w pierwszej kolejce zmierzyła się z Widzewem i już była by niespodzianka gdyby nie bramka w doliczonym czasie. Widzew był bliski zwycięstwa ale w 93 min bramke zdobył Biton tak więc mecz zakończył sie remisem. Mam nadzieje ze Wisła nie zagra tak w meczu z Liteksem bo może sie to źle skończyc.
Nie oglądałem tego meczu ale wynik mówi sam za siebie. Śląsk Wrocław też zremisował swój mecz. Jak na razie dosyć dużo było niespodzianek.

Dodane: 04-08-2011 14:16
Nie liczę na coś wspaniałego w tych rozgrywkach, ale mam nadzieję że będzie lepiej niż w poprzednim sezonie gdzie mistrz kraju miał tak mało punktów, a król strzelców chyba tylko 14 goli.
Moje typy to:
Mistrz - Wisła Kraków
Vice-Mistrz - Lech
III Miejsce - Legia/Śląsk
.
.
.
Spadek - Cracovia i ŁKS.
--------------------

Dodane: 04-08-2011 14:41
Wiadomo już ze Wisła bedzie do końca roku grac w europejskich pucharach. Mam nadzieje ze nie będzie takiej samej sytuacji jak w przypadku Lecha gdzie w pucharach grali dobrze a w lidze poniżej przeciętnej. Jednak nawet gdy Wisła rzuci wszystkie siły do walki w europie myśle ze i tak jest faworytem do zdobycia mistrzostwa kraju. Kolejne miejsca nie są już takie łatwe do obstawienia bo kilka zespołów wygląda bardzo równo. Mam nadzieje ze ten sezon bedzie ciekawszy i lepszy niż poprzedni.
--------------------

Dodane: 04-08-2011 14:59
Nasze zespoły mają to do siebie, że strasznie się oszczędzają w lidze, kiedy grają w Europejskich pucharach, podobnie jak nasi reprezentanci podczas gdy w kadrze narodowej..
--------------------

Dodane: 04-08-2011 15:03
Moim zdaniem najlepszy skład ma Lech, Wisła nie jest zła ale będzie grać w europejskich pucharach, więc kwestia mistrzostwa chyba jest przesądzona już na korzyść Kolejorza.

Dodane: 04-08-2011 16:24
Moim zdaniem tytuł w tym sezonie odzyska Lech, Wisła, Legia i Śląsk będą walczyć o podium. Jagiellonia po odejściu Probierza nie będzie już taka rewelacyjna, choć coś mogą ugrać, nie wierzę także w Polonię.

Dodane: 08-08-2011 13:57
Według mnie Wisła zdecydowanie oszczędza się przed 4 rundą eliminacyjną. Dobrze na początku wygląda Śląsk ale czy czasami nie za szybko Lenczyk przygotował forme swojego zespołu. Jeżeli Śląsk i Legia dostaną się do LE to mam nadzieje ze razem z Wisła nie będą grać w europie odpuszczają sobie krajowe podwórko bo liga na tym wiele straci.
--------------------

Dodane: 16-08-2011 18:28
Przedwczoraj byłem na meczu Lechii z Cracovią. Niestety było 1-1 i obie drużyny oblegają końcową część tabeli. Stadion godny największych imprez masowych, szkoda, że piłkarze jeszcze nie dorośli umiejętnościami do takiego obiektu
![[skrzywiony] [skrzywiony]](/templates/emoty/krzywy.png)
.
--------------------
Tam gdzie mądry jest za głupi, potrzeba geniusza
Robię wszystko, żeby nie robić nic xD

Dodane: 17-08-2011 22:53
Cracovia to według mnie nie jest godna drużyna na otwarcie takiego stadionu. Stadion piękny, ale pytanie czy bedzie wykorzystywana chociaż połowa miejsc w zwykłych meczach ligowych? Mam nadzieje ze tak, żeby inwestycja nie poszła na marne, ale do tego potrzebne są dobre wyniki drużyny ;p
--------------------

Dodane: 18-08-2011 10:18
Jak Cracovia tak będzie grała jak gra do tej pory to w następnym sezonie znajdzie się w 1 lidze. Ostatnio w ostatniej kolejce udało im się utrzymać ale liczę na to że w tym roku polecą.

Dodane: 17-10-2011 20:24
Przed chwilą zakończyły się derby Łodzi, dość niespodziewanie wygrał ŁKS, 1:0. Nie od dziś jednak wiadomo że derby zawsze rządzą się swoimi prawami. Warto też dodać że Widzew kończył mecz w "9" a gola dla ŁKS-u strzelił Marcin Mięciel, więc stary wyga
--------------------

Dodane: 18-10-2011 17:52
Ale co sędziowie zrobili w tej kolejce to się w głowie nie mieści. ŁKS wygrał bo Widzew grał w 10 bo błędnej decyzji sędziego. Jak dla mnie to przy obu sytuacjach żółta kartka się nie należała.

Dodane: 18-10-2011 19:46
Ja tylko nawiąże do spotkania Polonii, która straciła bramkę, na rzecz błędu sędziego, takie coś jest nie dopuszczalne dziwię się że sędziowie nie korzystają z powtórek przy tak decydujących momentach
Swoją drogą, nie wiem czy śledzicie Pucha Polski, ale Wejchorowo pokonało Koronę i Górnika, III Liga! Wstyd :/
--------------------

Dodane: 19-10-2011 10:35
by_black napisał/a:Ja tylko nawiąże do spotkania Polonii, która straciła bramkę, na rzecz błędu sędziego, takie coś jest nie dopuszczalne dziwię się że sędziowie nie korzystają z powtórek przy tak decydujących momentach
Swoją drogą, nie wiem czy śledzicie Pucha Polski, ale Wejchorowo pokonało Koronę i Górnika, III Liga! Wstyd :/
Wcześniej Limanovia pokonała Lechie Gdańsk xD.

Dodane: 19-10-2011 11:15
Niektóre drużyny z pierwszej ligi traktują PP jako karę i skupiają się w 100% na lidze i dlatego zespoły z niższych lig dla których to jest ogromna szansa wygrywają dość często.
Black pomyłki sędziego zawsze się zdarzają i zawsze ktoś będzie niezadowolony, przepisy są takie a nie inne, sędziów mamy słabych więc nie ma co sie dziwić ze jest taki a nie inny poziom sędziowania.
--------------------

Dodane: 19-10-2011 11:25
malpex napisał/a:
Niektóre drużyny z pierwszej ligi traktują PP jako karę i skupiają się w 100% na lidze i dlatego zespoły z niższych lig dla których to jest ogromna szansa wygrywają dość często.
Nie zmienia to faktu, że zespół grający w ekstraklasie przegrywa z trzecioligowym klubem, oni od niechcenia powinni wygrać nawet..
malpex napisał/a:
Black pomyłki sędziego zawsze się zdarzają i zawsze ktoś będzie niezadowolony, przepisy są takie a nie inne, sędziów mamy słabych więc nie ma co sie dziwić ze jest taki a nie inny poziom sędziowania.
Dlatego powinna zajść zmiana, takie sytuacje jak ta z meczu Polonii, jest nie do przyjęcia..
--------------------
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.