Dziś jest Środa, 30 Maj 2012, godz 12:12
OnLine: 126, statystyki
index > Polityka, Świat, Skandale, Ludzie
Temat: Sprzedam dziecko, bo nie mam na grę
Dodane: 25-12-2011 00:24
#Rademes - user - 30%
Czemu wam szkoda dzieci? Dzieci będą miały lepiej u rodziców, którzy je chcą. Mi szkoda rodziców biologicznych. Warto też spojrzeć jak ważna jest płeć dziecka - dziewczynka 900$, chłopiec 4600$. Czyli dziewczynki tak naprawdę za darmo, w porównaniu z chłopcem.

PS: Każda gra jest do d***, dzięki nim nic się nie osiąga.

--------------------
Armia baranów, której przewodzi lew, jest silniejsza od armii lwów prowadzonej przez barana.
~Napoleon Bonaparte
Dodane: 02-01-2012 17:51
#siuber - user - 60%
ignja napisał/a:
Właśnie dlatego staram się unikać gier MMO bo to potrafi wciągnąć jak najgorszy narkotyk. Wiem z własnego doświadczenia...tibia... :o [zly] [zly]

Agrrrh... Tibia żądzi xD

Ja niewim jak można sprzedać własne dziecko i to do tego z tak trywialnego powodu mieli po 21 lat myśleli jak 4 latki

Niektóży ludzie naprawde nie powinni sie rodzić i nie mówie tu o tych dzieciach...

Dodane: 08-01-2012 12:05
#NoClan - user - 60%
Trzeba być naprawdę psychicznym.. Zawsze wiedziałem, że Chińczyki to maja coś z głową :p . Jeszcze trójkę dzieci, nie mogę sobie tego wyobrazić.. Na straszyli mnie tym, nie będę grał w żadne MMORPG już nigdy. Bo jeszcze mi przyjdzie dzieci sprzedawać [oczy] . Pomóżcie mój brat cioteczny majaczy w tego metina i gra i gra całe dnie, co go się zapytam "co tam?" to odpowiada "expie" no weźcie wgl.. Niech tylko dzieci swoich nie sprzeda bo chce być wujkiem :d .

--------------------
Moje rysunki : http://dbpolska.n...opic/13030

Jeżeli ktoś potrzebuje odcinków Bleach'a, proszę pisać na PW :)
Dodane: 08-01-2012 12:07
#Mila123 - user - 20%
Tak to jest jak się gra całymi dniami i nocami w jakieś MMO metiny i inne gówna . Użależniż się i nikt nie wie co Ci wpadnie do głowy .

Brak słuw

Dodane: 08-01-2012 17:39
#Pepe - user - max%
Brak słuw

Trohe maż racjem
Też by mi się jakieś dziecko przydało, Battlefild 3, Assasin Creed: R czy CoD: MW3 to nie są tanie rzeczy, hoh jeszcze Skyrim. Kurdę, sięgając pamięcią w tył to może za 6 miesięcy (?) mnie będzie stać, wszystko zależy od losu.

--------------------
iSayumi
Dodane: 08-01-2012 18:59
Skurw.... , w ogóle zobaczcie jak zwierzęta są traktowane w chinach :/ bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb

Dodane: 08-01-2012 19:15
#Pepe - user - max%
Ty się lepiej zainteresuj tym jak traktowani są ludzie na Białorusi, Łukaszenka komunisto jeden nie wymiguj się chińskimi psami ;)

--------------------
iSayumi
Dodane: 17-01-2012 13:48
#Kyuubi - user - 70%
No ja powiem że wiem co to uzależnienie od MMO bo grałem 4 lata w World of Warcraft, ale na myśl mi nie przyszło żeby cokolwiek sprzedawać. Grałem na prywatnym serwie bo mi było szkoda 50 zl co miesiąc na ofica. Kurde sprzedać dzieci.... , jeszcze dzieci nie mam ale nawet swojego psa bym nie sprzedał xd.
Tylko fakt potrafiłem orać w to cały dzień ale na drugi dzień potrafiłem pójść poorać w piłkę nożną czy popić. Teraz jak się nudzę wole oglądać anime i ewentualnie grać w League of Legends(nick Bloodkiller788 jak ktoś się w to bawi)

Dodane: 17-01-2012 14:04
Też gram w World Of Warcraft już chyba będzie ze trzy lata ale jakoś nie miałem zapędów do sprzedawania czego kolwiek cóż niektórzy mają słabą psychikę jeden uzależni się od wódy drugi od gier

--------------------
Dodane: 17-01-2012 15:20
#Kyuubi - user - 70%
W sumie słyszało się nieraz że niektórzy zamiast dać dziecku jeść woleli kupić piwo czy flachę. Z grami jest tak samo, ale wszystko jest dla ludzi jak się zna umiar i ma trochę silnej woli.

Dodane: 21-01-2012 15:25
Moim zdaniem dobrze zrobili rodzice, tak jak wyżej już ktoś wspomniał, że te dzieci lepiej by miały dom w którym by się o nich martwili i wydawali na te dzeci pieniążki.

--------------------
"Nie jestem ani Songiem, ani Vegetą, powstałem by Cię pokonać"

YOUTUBE.COM/user/srocek2
Dodane: 12-02-2012 11:05 - Edytowane przez Prynio dnia 12-02-2012 11:06
#Prynio - user - 30%
Co do gier fakt MMO strasznie uzależniają ale wiecie tutaj liczy się zdrowy rozsądek sam osobiście grałem w Metin2 ok 3lat ale nigdy nie przyszły mi podobne myśli.

Co do rodzica widocznie jest niedorozwinięty lub po prostu nie dojrzał do własnego dziecka jest głupim gówniarzem tyle ode mnie.

--------------------
Dodane: 18-03-2012 09:34
#DeaDMen - user - 90%
W Chinach jest na pewno wiele podobnych spraw jak i w innych państwach jeśli ktoś się za mocno uzależni od gier to wtedy za jakieś tam konto premium w grze jest w stanie zrobić wszystko byle by wbić kolejny lvl jak dla mnie to jest chore gry mają być rozrywką, a nie całym życiem.

Dodane: 18-03-2012 09:42
#Vens - user - 70%
W Chinach pewnie co drugi człowiek zarywa noce przed komputerem grając w gry MMO. Sprzedanie dziecka to moim zdaniem zbyt dużo i nie rozumiem dlaczego brak w nich żalu za to co zrobili. Dobrze, że policja zajmuje się czymś takim, a nie po prostu olewa. Chodź jak można byłoby przejść obok takiego incydentu bez interesownie... Niech sobie teraz siedzą w klatce bez komputera.

--------------------
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online