index >
Naruto
Temat: Naruto: Dlaczego oglądasz/czytasz?

Dodane: 22-09-2011 15:11
Na pewno dlatego, że jest tutaj wiele emocji, które mi się podobają. Zaczynając od uczuć: od miłości do nienawiści. Muszę się przyznać, że podniosło mnie na duchu, gdy było bardzo źle. Nauczyło mnie, ze nie wolno się poddawać. Wydaje mi się, że dlatego to oglądam. No i ta ostro zarysowana przeszłość bohaterów - każdy z nich jest wyrazisty, nie ma jednego, tylko jest ich wielu. To mi się podoba

Dodane: 15-10-2011 12:36
Oglądam Naruto z różnych powodów. Po pierwsze to świetna seria anime do której z chęcią wracam i będę wracał

. Po drugie "przywiązałem" się do bohaterów tej serii i jakoś nie wydaje mi się abym mógł ich opuścić w najbliższym czasie(może to trochę głupie ale tak jest)

. I po trzecie seria ta zapewnia wspaniałą rozrywkę i pozwala się oderwać od zwykłej szarej codzienności

Dodane: 15-10-2011 13:56
Oglądam Naruto i z niecierpliwością czekam na śmierć głównego bohatera.
btw. Kakashi był by lepszym hokage niż Tsunade ^^
--------------------

Dodane: 15-10-2011 14:11
Ja zacząłem oglądać na Jetixie wciągneła mnie fabuła i oglądam dalej

Dodane: 06-02-2012 15:33
Ja oglądam Naruto ponieważ japońskie Anime są przekozackie, jako 16 latek jarałem się Transformersami, spidermenami 1-3,Underworldem,transporterem,X-menami i innymi.Mając 19 lat stwierdziłem że przy Dragon Ballu, Naruto czy Bleachu to jest gówno. Nie wyobrażam już sobie życia bez Anime i mang.

Dodane: 06-02-2012 22:31
Dlaczego oglądam? Dlatego między innymi, że mi się to anime bardzo podoba. Wciągnęłam się w nie niemal od pierwszych odcinków. A z resztą uwielbiam shouneny. W Natuto uwielbiam w nich walki, choć są często zbyt przegadane, w Naruciaku nawet większość fillerów wydaje się ciekawa. + muzyka i postacie- jest ich masa, są one interesujące i zostały dobrze wprowadzone(a nie jak np. w Bleach, że łatwo się pogubić i wszystkie naraz, wiem, że trochę przesadzam).
--------------------

Dodane: 21-02-2012 10:44
Oglądam Naruto ponieważ mnie wciągneło zwłaszcza na początku teraz oglądam bardziej z przyzwyczajenia, ale i tak jest to jedno z moich ulubionych anime uwielbiam shouneny i zwykle oglądam ten gatunek.Ogólnie Naruto ma fajne walki niektóre postacie też są bardzo fajnie zaprojektowane i ma dość dobrą muzykę.

Dodane: 17-04-2012 18:49
Ja oglądam i czytam Naruto dlatego że to potrafi nauczyć wiele rzeczy nie bd ich wypisywał ci co oglądają pewnie sami wiedzą czego się mądrego dowiedzieli z tego Anime ;p . Naruto nawet da się przy tym wzruszyć heh ;D . I to poprostu jest już mój świat i tyle ;p
--------------------

Dodane: 17-04-2012 19:30
Naruto to styl życia i tyle . Totalniee dobry jeszcze jak był Jetix to się oglądało w TV . A teraz naruto.wbijam.pl i tyle ;ppp. Genialne można się wzruszyć w moim przypadku 2 przykłady;]
1. Śmierć Asumy
2. Spotkanie Naruto z MAtką .
Naruto ! najlepszy Anime jak dla mnie

Dodane: 18-04-2012 09:59
Dlaczego? Po pierwsze, bo to anime o ninja, czyli moje pierwsze w takim klimacie. A co dalej? Fabuła, ost, kreska... Oglądam już tak długo, że dziwnie by było przestać - kwestia przywiązania i przyzwyczajenia.
Mangę zacząłem czytać, bo po prostu chciałem wiedzieć co będzie dalej w animcu ^^.
--------------------
Ludzie nie mogą czegoś zyskać, jeżeli czegoś nie poświęcą. Aby coś uzyskać, musisz dać coś o takiej samej wartości. Takie jest prawo równorzędnej wymiany w alchemii.

Dodane: 19-05-2012 16:11
Hyuuga_Neji napisał/a:Czemu oglądam? Wygląda to tak - na początku śmiałem się z kumpla i kuzyna że oglądają bajke na "Jetix'ie" a gdy zobaczyłem pierwszy odcinek na necie z napisami z ciekawości, to tak mi się wkręciło że do teraz oglądam, innymi słowy świat Naruto to takie realia jakie sobie zawsze wyobrażałem i lubiłem - mam nadzieje że wiecie ocb
Moje początki z Naruto były identyczne, było to chyba w 5 klasie podstawówki , zacząłem od pierwszej części, a gdy rozpocząłem oglądać shippuuden to już w ogóle się wkręciłem i tak jest do dnia dzisiejszego ( minęło już ok 5 lat a moje zafascynowanie Naruto jest coraz większe, za sprawa 4 Wielkiej Wojny Shinobi)
Można powiedzieć,że wszystko zawdzięczam koledze i Jetix`owi

Dodane: 19-05-2012 16:52
Ja zacząłem oglądać około 3 lata temu, trafiłem przypadkiem na Jetix i akurat była walka Hiruzan Sarutobi vs Orochimaru (lepiej chyba nie mogłem trafić

). Z nudów zacząłem oglądać i mnie wciągnęło. Teraz brakuje mi tylko tego, że kiedyś mogłem ściągnąć 10 odcinków i oglądać, teraz "dogoniłem" fabułę i muszę czekać okrągły tydzień na każdy z nich.

Dodane: 20-05-2012 09:25
Vilgefortz napisał/a:
Teraz brakuje mi tylko tego, że kiedyś mogłem ściągnąć 10 odcinków i oglądać, teraz "dogoniłem" fabułę i muszę czekać okrągły tydzień na każdy z nich.
No to jest największy ból, zwłaszcza teraz gdy są takie dobre odcinki, tydzień wydaje się być bardzo,bardzo długi
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.