index >
Naruto
Temat: Naruto: Dlaczego oglądasz/czytasz?

Dodane: 22-07-2011 09:05 -
Temat w którym nazwa tematu mówi sama za siebie . Dlaczego oglądasz Naruto ? Gdy temat przeżyje

to się wypowiem .

Dodane: 22-07-2011 11:02
Na poczatku zaczelem ogladac, bo zaczynalem zabierac sie za anime i kolega polecil mi ten tytul. W miare mi sie spodobala cala seria lecz juz w Shippuudenie zaczelo opadac moje zainteresowanie do tej serii lecz chce wreszcie zobaczyc jak wszystko sie zakonczy? Walka z Tobim? Przyjazn pomiedzy Naruto i Sasuke itd.

Dodane: 22-07-2011 11:29
nie jestem pewien , ale chyba był taki temat , a co do tematu :
nie wiem dalczego oglądam naruto jak i inne mangi/anime po prostu mi się podobają , a kiedy zaczłem oglądać też już nie pamiętam , ale to było dawno temu.
--------------------
"Czy postawiłbyś na jednej szali
życie Sasuke a na drugiej Konohę?
Naruto, wciąż żyjesz złudzeniami i marzeniami.
Są takie chwilę, gdy ninja musi podjąć bolesne decyzje..."
Itachi Uchicha

Dodane: 22-07-2011 11:45
Shabby napisał/a:
Na poczatku zaczelem ogladac, bo zaczynalem zabierac sie za anime i kolega polecil mi ten tytul. W miare mi sie spodobala cala seria lecz juz w Shippuudenie zaczelo opadac moje zainteresowanie do tej serii lecz chce wreszcie zobaczyc jak wszystko sie zakonczy? Walka z Tobim? Przyjazn pomiedzy Naruto i Sasuke itd.
Napewno się skończy 4 wielką wojną shinnobi gdzie szystkie wioski połączą siły by ostatecznie pozbyć Mandary Uchihy który rospęta te wojne,powskrzesza upadłych shinobi do swojej armi a Naruto i Sasukę skóli tego zagrorzenia zakopią topór wojenny

Dodane: 22-07-2011 11:47 -
Nigdzie nie ma chyba mang tłumaczonych w języku polskim, a przynajmniej ja nie mogłam znaleźć. Więc tylko oglądam. Bardzo lubię naruto... jest wiele powodów. Między innymi: Zaciekawiła mnie historia o Kyuubim i tych demonach... Jednakże jeżeli miałabym się wypowiedzieć która seria mi się bardziej podoba uznałabym że Shippudeen. W pierwszej serii naruto za dużo napakowali odcinków i one troche przynudzają, ale mimo to jest ok. Jestem fanką naruto
Edit: Parę lat temu jak miałam 14 lat to oglądałam Naruto tylko z Powodu Sasuke <3

Dodane: 22-07-2011 13:14
Czytam bo ta manga mi się podoba, oglądam bo to anime mi się podoba(mimo niedociągnięć), już od ponad roku oglądam i czytam Naruto i do tej pory nie zawiodłem się na tym tytule.Klimat który jest w anime i mandze bardzo mi odpowiadał więc kontynuowałem czytanie i oglądanie

.Są tam świetne postacie, są one świetnie wykreowane, a cały świat shinobi, historia krajów, bardzo mi się to wszystko spodobało.
--------------------
http://www.youtube.com/watch?v=citzRjwk-sQ

Dodane: 22-07-2011 13:33
Napewno się skończy 4 wielką wojną shinnobi gdzie szystkie wioski połączą siły by ostatecznie pozbyć Mandary Uchihy który rospęta te wojne,powskrzesza upadłych shinobi do swojej armi a Naruto i Sasukę skóli tego zagrorzenia zakopią topór wojenny
Bedzie naprawde czwarta wielka wojna?! WOW no nie wierze. Wioski polacza sily?! Oni chyba to juz zrobili wow?! Czytam mange wiec wiem co sie dzieje
A co do Naruto i Sasuke to wolabym aby bylo inne zakonczenie niz jakis tandetny happyend...

Dodane: 22-07-2011 13:44
#up Ci którzy oglądają Anime też już się dowiedzieli (chyba) w 201 odcinku a już jest 220 .
co do tematu to oglądam anime i czytam mange dlaczego ? bo to anime jest bardzo ciekawe , orginalne .

Dodane: 22-07-2011 14:58 -
JAROM napisał:
nie jestem pewien , ale chyba był taki temat
Faktycznie był bardzo podobny temat i go
usunięto.
GokuDBZ napisał:
bo to anime jest bardzo ciekawe , orginalne .
Anime jest bardzo ciekawe i orginalne. Są takie anime o wojownikach i takie tam, ale np.: o Ninja'ch to nie słyszałem (zwłaszcza o Ninja'ch nastolatkach - To jest przytrochim dziwne, ale co tam...

).
Wciąga toto już od pierwszych sekund

.
Każde z ninja ma w miarę dociągniętą historię, którą się chce poznać, a potem reszta wciąga jak czarna dziura

.
No i ta fabuła, taka... niepowtarzalna, xD .
Doklejone:dzieci zabójcy
To to jest pryszcz; obejrzy sobie
Kick-Ass to pogadamy

.
--------------------
Jeszcze tylko post...!
Jeszcze tylko post...!
Jeszcze tylko poooost!!!!

Dodane: 24-07-2011 12:10
Tylko dlatego bo kiedyś mi się podobało. Czytam już tylko i Bleacha i Naruto z przyzwyczajenia. Ale przyznam, że poniektóre wątki są ciekawe, walki też.
--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 01-08-2011 15:25
Czemu oglądam? Wygląda to tak - na początku śmiałem się z kumpla i kuzyna że oglądają bajke na "Jetix'ie" a gdy zobaczyłem pierwszy odcinek na necie z napisami z ciekawości, to tak mi się wkręciło że do teraz oglądam, innymi słowy świat Naruto to takie realia jakie sobie zawsze wyobrażałem i lubiłem - mam nadzieje że wiecie ocb

Dodane: 01-08-2011 21:07
oglądam bo lubie i już
ku*wa może ktoś coś zrobić z tym ograniczeniem słów?może ktoś by chciał się wypowiedzieć w krótszym zdaniu???????????????????????????????

Dodane: 01-08-2011 21:54
Dawniej ciekawiło mnie dlaczego ludzie darzą Naruto taką popularnością, z czystej ciekawości zacząłem oglądać i się spodobało, ale odpychający wiek bohaterów - dzieci zabójcy, wydawał mi się kiepskim pomysłem, ale Kisiel w tym wszystkim się normalnie sprawił. Nawet na tle obecnych wydarzeń, gdzie dzieci grają pierwsze skrzypce wydaje mi się mdłe, jeszcze ta śmieszna dysproporcja sił, gdzie ponownie dzieci są w stanie walczyć na równym poziomie z legendami świata Shinobi, nie trawię tego pomysłu. Pokochałem Tobiego
![[placze] [placze]](/templates/emoty/placze.png)
, to on głównie trzyma mnie przy tym tytule.

Dodane: 01-08-2011 22:04
Na początku był Jetix. Gdy zaczęli puszczać powtórki poszukałem trochę w necie i znalazłem odcinki japońskie z napisami polskimi. no i tak się zaczęło. Potem zagłębiłem się w temat Naruto, jak i innych anime. Można powiedzieć, ze Naruto było moim drugim poważnym anime.
--------------------

Dodane: 05-08-2011 17:30
@UP
Właśnie zaczęło sie od Jetix, a dokladnie od tego, że kolega mi mowił o Naruto. Opowiadał, że fajne i bardziej go wciągało od DB. Wiec pierwsze odcinki jak nie mialem co robic ogladalem na Jetix pozniej sobie darowalem, az wkoncu moj brat sobie sciagnal totalnie wszystkie na laptopa. Zaryzykowalem ogladnalem zecząłem Shippudena i jestem na maxa wciągnięty. Nie czytam mangi nie chce psuć zabawy, ale trudno sie opoedzic jak Ci ktoś powie co kto i jak, szczegolnie jak sie teraz takie losy odgrywaja tam z itachim itd., a w anime jeszcze opozniaja.

Dodane: 07-08-2011 14:05
Parę lat temu zakład z kuzynem że obejrzę pierwszą serię prędzej niż on, no i mi się udało(zajęło mi to dwa tygodnie), a później jak już zacząłem to kontynuowałem, później odc się skończył więc zacząłem czytać i tak czytam chyba od walki Sasuke z itachim. Teraz to już taka co tygodniowa rutyna.
--------------------
"Nie wiedziałes? Dla niektórych (czyt: dzieci neo, tibi i cs'a) nawet radio ma lagi ;p jak przeszukuje stacje smilies/bigsmile.gif Herbata w szklance ma laga jak ją przechylasz smilies/tongue.gifNawet deszcz ma lagi dlatego pada co chwilkę jakaś kropka a nie strumieniem" piękne

Dodane: 20-08-2011 16:53
Jak to dlaczego ? Bo to anime jest boskie !
Gdyby nie Jestx to bym go nie znała , potem rok przerwy i szukam czegoś w internecie i znajomy tytuł . Włączam i oglądam . Teraz dzięki niemu oglądam różne anime .
--------------------
:* - < 3

Dodane: 28-08-2011 23:18
Heliaze napisał/a:
Nawet na tle obecnych wydarzeń, gdzie dzieci grają pierwsze skrzypce wydaje mi się mdłe, jeszcze ta śmieszna dysproporcja sił, gdzie ponownie dzieci są w stanie walczyć na równym poziomie z legendami świata Shinobi, nie trawię tego pomysłu.
Yeah, mam bardzo podobne zdanie. Niby cały czas mówią, że młodzi przejmują pałeczkę. Ale nagła bezużyteczność "bossów" starszych pokoleń trochę boli (przynajmniej mnie). Ja czytam mangę już tylko z powodu Madary, cały czas naiwnie wierzę, że pokaże klasę w walce z maluchami. Główny badass nie może przecież dać się tak wy*uchać jak chociażby Kakuzu.
Pozdrawiam!

Dodane: 04-09-2011 15:38
A ja tam wiem. Chyba tylko dlatego, że ciekawi mnie historia i jej zakończenie. Kiedyś mnie pewna dziewczyna namówiła no i się mi spodobało a teraz to już z czystego przyzwyczajenia kontynuuje oglądanie.
--------------------
Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL

Dodane: 04-09-2011 16:00
Ja ogladam z przyzwyczajenia

jak już się tyle odcinków widziało tyle tygodni czekania na kolejny epek i tyle czasu z tymi bohaterami spedziłem że ciężko było by teraz to rzucić.
--------------------
-------------------------------
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.