index >
Naruto
Temat: Naruto: Najciekawsza technika Kakashiego

Dodane: 10-07-2011 20:52 -
uważam że kakashi ma bardzo dużo fajnych technik lecz mi najbardziej odpowiada chidori bo jest bardzo szybkie i dynamiczne i zadaje dużo obrażeń a wam?

Dodane: 10-07-2011 21:14
mi chidori i rasengan (niektórzy bedą pisać niżej że go nie umie ,ale jednak jak cos wróćcie się do odcinków jak naruto uczył się rasenshuriken)

Dodane: 10-07-2011 21:20
no to z tym smokiem w walce z zabuzą to to nie kakashiego technika lecz zabuzy bo wukonał ją dzięki przewidzeniu ruchów zabuzy.

Dodane: 10-07-2011 21:34
no i właśnie dzięki temu kopiowaniu ruchów czyli sharinganowi jest taki zadygisty chociaż doskonale sharingana nie opanował.

Dodane: 11-07-2011 11:31
Moja ulubioną techniką jest Chidori i jej ewolucje . Podoba mi się, ponieważ jest szybka i zadaje ciężkie obrażenie . Również podoba mi się technika przywołania psów ( nie wiem dokładnie jak się nazywa) , ale najbardziej lubię Pakkun' a .
--------------------
:* - < 3

Dodane: 12-07-2011 19:42
Odpowiedz jest prosta: Chidori

I pod wzgl. efektywnosci jak i zadania obrazen itp.
Fajne, a raczej grozne jest przenoszenie do innego wymiaru.
Co prawda reszta to skopiowane i ma ich duzo, ale z tych co pokazal to standardy

Dodane: 12-07-2011 21:19
Moją ulubioną techniką Kakashiego jest elektryczny wilk. Nie wiem jak ta technika się nazywa, gdyż sagi z inwazja Paina nie oglądałem, gdyż walki były tam na poziomie równym 0. A jeśli chodzi o inne techniki to Kamui oraz zwykłe Raikiri jest dobre ^^
--------------------
Anime: Dragon Ball, Naruto, One Piece, Fairy Tail, Highschool of the Dead, Shaman King, D.Gray-Man, Darker Than Black, Toriko
Mangi: Dragon Ball, Naruto, Fairy Tail
Postacie: Bardock, Sasuke, Law, Jellal/Mystogan, Takashi, Trey, Kanada, Hei, Toriko

Dodane: 12-07-2011 23:12
kamilek103 napisał/a:
zwykłe Raikiri ^^
Raikiri to Chidori jakby ktoś nie wiedział
mi ta technika podoba się najbardziej z zaprezentowanych przez Kakashiego

Dodane: 13-07-2011 00:54
pieski podczas walki z zabuzą , raikiri podczas walki z zabuzą , kamui , i może elektryczny klon podczas walki z painem
--------------------
"Czy postawiłbyś na jednej szali
życie Sasuke a na drugiej Konohę?
Naruto, wciąż żyjesz złudzeniami i marzeniami.
Są takie chwilę, gdy ninja musi podjąć bolesne decyzje..."
Itachi Uchicha

Dodane: 13-07-2011 15:25
Kamui, reszta jego technik nie jest zbyt efektowna, no może jego skopiowane techniki Suiton, ale Kamui to klasa, mało osób jest w stanie taką technikę wykonać, poza nim tylko Tobi byłby w stanie to zrobić i to nie wiadomo.
--------------------
http://www.youtube.com/watch?v=citzRjwk-sQ

Dodane: 27-08-2011 17:34
Hmmm , najbardziej to lubię momenty użycia przez niego "Mangekyō Sharingan", ale jakby brać tak konkretnie jutsu to oczywiście "Raikiri" oraz
"Kuchiyose: Doton: Tsuiga no Jutsu" (Pieski).

Dodane: 27-08-2011 21:02
mi się żadna jego technika nie podoba
kamui jest , na żałosnym poziomie
a chidori , nic specjalnego

Dodane: 28-08-2011 09:17
kamui na żałosnym poziomie było podczas walki z deidarą, jednak podczas walki z Painem to już inna bajka.
Mi najbardziej podoba sie raiki oczywiscie xD
--------------------
master xD
Train ninjas and save the world from evil on
NinjaManager.com !

Dodane: 28-08-2011 10:29
Haruno422 napisał/a:
mi się żadna jego technika nie podoba
kamui jest , na żałosnym poziomie
a chidori , nic specjalnego
Chidori jest na żałosnym poziomie?? Być może ale to dlatego , że jest słabsze od Raikiri , którego to on używa. (Sasuke używa Chidori, dlatego , że Kakashi nie chciał kiedyś uczyć go aż tak silnej techniki jak Raikiri), więc nie wiem dlaczego wspominasz o technice " Chidori" jakby on jej używał regularnie? Kakashi używa Raikiri.

Dodane: 28-08-2011 10:56
Moim zdaniem najciekawszą techniką Kakashiego jest Chidori/Raikiri. Ale poda mi ktos przykład w anime, czym się różni chidori od raikiri. Bo gdy oglądałem w youtubie, obie techniki wyglądały tak samo.
--------------------

Dodane: 28-08-2011 22:16
Nie wiem czy słusznie jednak wydaje mi się że chidori i raikiri to to samo XD
o ile się nie mylę w nazwie to kamui jest niezłe, wciąganie przeróżnych obiektów w inny wymiar jest o wiele lepsze od chidori czy nawet frs , chociaż po 2 próbach kakashi ledwo dycha XD
--------------------
Zbieram reflinki
Nie mam zamiaru jak jakiś lamus pisać o botach czy innym szajsie.
http://g2.gangste...?ref=23575
Proszę o kliknięcia.

Dodane: 28-08-2011 22:37
elsas napisał/a:
Nie wiem czy słusznie jednak wydaje mi się że chidori i raikiri to to samo XD
o ile się nie mylę w nazwie to kamui jest niezłe, wciąganie przeróżnych obiektów w inny wymiar jest o wiele lepsze od chidori czy nawet frs , chociaż po 2 próbach kakashi ledwo dycha XD
Tak, ale dobrze zaplanowane i trafione to koniec dla przeciwnika, biorąc pod uwage walke z Painem ma tą technike na wysokim poziomie.
Chidori a raikiri sam nie wiem, wydaje mi sie, że mówił Kakashi, że jego technika poprawnie w pierwszej seri to Chidori i tak wymawiał chyba, a w Shippudenie mowi juz Raikiri wiec moze raikiri to ulepszone mocniejsze Chidori.

Dodane: 28-08-2011 23:35
Nazwa raikiri wziela sie stad ze kakashi kiedys przecial chidori piorun. To ta sama technika pod dwoma nazwami.

Dodane: 29-08-2011 05:43

Dodane: 30-08-2011 10:33
Chidori i oczywiscie Wodny Smok którego skopiował od Zabuzy tez bardzo mi sie podoba ogólnie lubie wodne techniki Kisame wymiata
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.