Dziś jest Środa, 30 Maj 2012, godz 12:10
OnLine: 119, statystyki
index > Dragon Ball > Gry
Temat: Dragon Ball Z Budokai 3
Dodane: 28-07-2011 01:34
#adam693 - user - 10%
No skoro są włączone to czemu same się nie używają jak Freza czy Coller Space Ship? To jak to w końcu z tymi Majin Buu Regeneration itp.?

Dodane: 28-07-2011 13:47
Nie pamiętam jak działa Majin Buu Regenaration, ale Frieza's i Cooler's Spaceship uaktywnia się, gdy życie spadnie Ci do zera. Wtedy pojawia się statek kosmiczny, zabiera pokonanego na pokład i chwilę później wybrany przez Ciebie tyran pojawia się w swojej mechanicznej formie, mając całe życie odnowione. Aha, to nie zadziała, jeśli masz wyekwipowaną fasolkę Senzu.

--------------------
Dodane: 28-07-2011 19:54
#adam693 - user - 10%
No nie mam właśnie fasolki. Mam wszystkie techniki Picolo i na ostatnią daje właśnie tą zieloną kapsułkę Picolo Regeneration, ale nawet jak mnie typek pokonuje to ona się nie używa, samemu jakoś też nie mogę.

Dodane: 29-07-2011 12:30
Różne kapsułki działają na różne sposoby, a nazwy mogą być mylące. Musisz czytać opis danej kapsułki, wtedy będziesz wiedział, do czego ona służy. Wyekwipowanie Piccolo's Regeneration sprawia, że część przyjmowanych obrażeń zabierana jest z paska energii Ki, a nie z paska życia. Poza Piccolem mogą jej użyć jeszcze Cell i Cell Jr.

--------------------
Dodane: 03-08-2011 12:39
#michid98 - user - 10%
wiecie może z kąd pobrac dragon ball z budokai 3 na pcsx2.poprosiłbym o linki. :) :) :) :| :) :) :)

Post przeniesiony przez Moderatora z tematu: Dragon Ball Z: Budokai 3

Dodane: 05-05-2012 15:30
#goku417 - user - 20%
No to mój problem jest taki.Przeszłem całą grę wrzystkimi postaciami.I zarabiam pieniądze na world tournament i mam 59 procent kupionych przedmiotów.Ale nie wiadomo ile razy wchodze do sklepu nie ma nowych super ciosów,a bardzo ale to bardzo chciałbym odblokować super cios do freezera, coolera,nappy,omega shenrona i dabury min.death ball którego nie mam.A przysięgam,że codziennie szukam w tym sklepie super ciosów do tych postaci i nic mi nie wyskakuje tylko w kółko to samo.Więc bym był naprawdę wdzięczny gdyby ktoś podał mi chociaż sposób na odblokowanie jednego super ciosu.Więc czekam na wasze pomysły i pozdrawiam ps.grę kupiłem przez allegro a komentarze były na 100 procent dobre.

Post przeniesiony przez Moderatora z tematu: Dragon Ball Z Budokai 3

Dodane: 07-05-2012 12:01
witam,ściągnąłem sobie grę dbz budokai 3,patrzyłem w necie ale ustawienia pcsx2 nie były pomocne, jeśli ktoś ma tą grę na emulatorze i chodzi dość płynnie to poprosiłbym o podanie,oczywiście zachęcam do dawania linków z emulatorami z gotowymi ustawieniami

Post przeniesiony przez Moderatora z tematu: Dragon Ball Z Budokai 3

Dodane: 09-05-2012 20:17
#don_zero - user - 0%
To jest na razie najlepsza gra traktująca o Dragon Ball. Warto zaopatrzyć się w PS2 koszt nie duży, a miodek jest. No i grada też fajna. Sam grałem w serie na PS3, ale to już nie to samo. Na emu to wiesz problem lekki ze sterowanie i ta animacja zawsze będzie chrupać.

Dodane: 16-05-2012 16:23
jak odblokować wszystkie world tournament

--------------------
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online