Dodane: 03-07-2011 19:33 -
Co sądzicie o tej postaci ? Co w niej najbardziej lubicie a czego nie ?
Czy podoba wam się jej charakter ?

. Najbardziej lubię w niej to jej poczucie humoru , nie lubię ... niczego
![[wesoly] [wesoly]](/templates/emoty/wesoly2.png)
.
--------------------
:* - < 3

Dodane: 03-07-2011 20:21
Yoruichi jest jedną z najlepiej wykreowanych postaci w Bleachu.Nie można jej odmuwić oczywiście urody ,a tagże ogromen siły na poziomie silnego kapitana.Wnosi też wiele humoru do wybielacza (zwykle są to sceny z Ichigo

).Lubie w niej dużą pewność siebie ,a tagże charakter zadziory

.Ciekawi mnie też oczywiście co stało się z jej Zanpaktou i oczywiście jaki on jest.
--------------------

Dodane: 03-07-2011 20:54 -
Jedna z ciekawszych postaci w Bleachu, w anime potrzebne są kobiety (wskazane urodziwe i z charakterem). Ale w walkach z Aizenem odczułem pewien niedosyt... czy tylko mi się wydaje, że jej wygląd się pogorszył? xD A teraz nie wiem jak sprawa prosperuje, od schwytania Aizenka nie czytam mangi.
--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 03-07-2011 21:36
Bociak napisał/a:
Jedna z ciekawszych postaci w Bleachu, w anime potrzebne są kobiety (wskazane urodziwe i z charakterem). Ale w walkach z Aizenem odczułem pewien niedosyt... czy tylko mi się wydaje, że jej wygląd się pogorszył? xD A teraz nie wiem jak sprawa prosperuje, od schwytania Aizenka nie czytam mangi.
Może to i kwestia gustu ale dla mnie wygląda lepiej przy ataku na Aizena.Kreska jest bardziej staranna i dopieszczana w tym etapie Anime przy czym jej kształty są lepiej narysowane.
--------------------

Dodane: 04-07-2011 19:37
Taa przy atakowaniu Aizena to zbliżenia niezłe padały z tego co pamiętam xDD Zarzuci nam (zboczeńcom) troszkę fanserwisu
Yourichi lubię, podobała mi się nawet kiedy jeszcze nie wiedziałem z jakiego jest anime xDD Charakterek ma fajny, taka zadziorna zdeczka i Ichigo lubi prowokować jeśli chodzi o jakieś dwuznaczne sytuacje i się nie boi występować na golasa, tylko szkoda, że w tych momentach akurat padają takie nieudolne sceny, ze nic nie widać xDD
W tych obecnych fillerach się ładnie prezentuje
![[serce] [serce]](/templates/emoty/serce.png)
Jak zawsze zresztą
--------------------
Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL

Dodane: 29-08-2011 17:47
Jedna z fajniejszy postaci w Bleach. Podoba mi się jej charakter, dystans do siebie. Lubi prowokować, szczególnie Ichiga. Co do jej siły to nie odstaje od poziomu kapitańskiego, a więc jest mocna. Jestem ciekawy jak wygląda jej Zanpaktou.

Dodane: 03-09-2011 17:37
Laska nie z tej ziemi, chociaż mi nie zdarzyło się jakoś podniecać przerysowanymi ideałami kobiet w anime. Jednak Yourichi jest naprawdę okej, nie jest taka super duper sfEETashnA jak np. Inoue; ma też niezłą "parę w łapie", ofc pięknie wygląda, itd. Moja ulubiona żeńska postać w Bleach.
Pozdrawiam!

Dodane: 05-11-2011 11:49
Postać jest świetna. Ma wygląd, charakter i sporo siły

Nigdy nie pomyślałbym, że w kocie siedzi taka laska
--------------------

Dodane: 29-11-2011 16:08
Ostatnio niewiele o niej słyszeliśmy. Ale na podstawie starszych wydarzeń wiemy, że jest silna i ma spore doświadczenie w walce.
--------------------
Tam gdzie mądry jest za głupi, potrzeba geniusza
Robię wszystko, żeby nie robić nic xD

Dodane: 01-12-2011 19:18
Jedna z najoryginalniejszych postaci w Bleachu. Ogólnie od samego początku zaskakiwała. Nawet w filerach jej postać trzyma poziom, i to przeważnie większy pd innych postaci.

Dodane: 09-01-2012 16:40
Jedna z najciekawszych postaci w Bleachu.Posiada charyzmę ma to coś,co posiada tylko kilka postaci z tego anime,jest na swój sposób potężna udowodniła to podczas walki z Aizenem,gdzie razem z Uracharą i ojcem Ichigo.Lecz najbardziej ciekawi mnie co stało się z jej zanpakutou?

Dodane: 09-01-2012 16:43
Cóż postać na pewno na plus pod względem charakteru i fabuły

. Ciekawie walczy, wprowadza trochę aury tajemniczości i humoru...no i oczywiście seksapilu xD
--------------------
"To jasny czerwień.Czerwień.Tak jak jej włosy.Czerwień.Szkarłat głębszy od dojrzalszej truskawki.Tak jak czerwień,która pokryła moje dłonie."

Dodane: 13-02-2012 06:22
Jest zabawna, silna, szybka ^^ wiecie że nie raz się do dziewczyn mówi "kotku" to zamiast kotka mamy fajna kocice ^^ ogólnie postać 5 .
--------------------

Dodane: 14-02-2012 12:57
Bardzo lubię Yourichi. Jest ciekawą postacią, tajemniczą(nie wiemy dlaczego nie ma zanpaktu) i silną. Forma kota idealnie pasuje do jej charakteru.

Dodane: 20-02-2012 15:30
Bardzo fajna postać jedna z najlepiej wykreowanych w Bleachu.Ma ciekawy charakter,jest tajemnicza,szybka dziwi mnie to czemu jeszcze nie ma zanpaktou.Ogólnie postać fajna z ciekawym charakterem i bardzo wielką siłą.
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.