Dziś jest Środa, 30 Maj 2012, godz 12:08
OnLine: 102, statystyki
index > Naruto > Gry
Temat: Naruto Shippuuden: Ultimate Ninja Storm Generation
Dodane: 04-10-2011 17:46
#fluks147 - user - 40%
No, wygląda całkiem nieźle. Sasuke widać będzie miał soosano :) I dzięki za odpowiedź, grę pewnie kupię jak już będzie :)

Dodane: 13-10-2011 22:07
Gierka zapowiada się dość dobrze
może postarali sie aby chociaż połowa postaci miała
drugi strój bo taki Lee to sie nie czepiam bo ciągle w tym samym łazi hah xD
ale Itachi mógłby mnieć strój bez płaszcza

i fajnie by wyglądała Walka Sasuke vs Itachi obaj aweking Susanoo ^^
Mam nadzieje że nie strace całej kaski z świąt i zakupie tą gierke ;p

--------------------
Dodane: 30-12-2011 13:54
#DeaDMen - user - 90%
Co do gry to mam pytanie zna ktoś może dokładną date premiery tej gry w Europie? bo szukałem na necie ale na jednej stronie pisało w kwietniu,a na drugiej w lutym.

Dodane: 30-12-2011 14:01
#Marcin00 - user - 90%
DeaDMen napisał/a:
Co do gry to mam pytanie zna ktoś może dokładną date premiery tej gry w Europie? bo szukałem na necie ale na jednej stronie pisało w kwietniu,a na drugiej w lutym.

Tak ponieważ w lutym wychodzi w Japonii, a na początku kwietnia dopiero wychodzi w Europie ;) .

--------------------

Dodane: 30-12-2011 22:46
#fluks147 - user - 40%
no, to jeszcze trochę sobie poczekamy, jeśli naprawdę nowy naruto UN ma wyjść dopiero w kwietniu :/ Pewnie czekają aż trochę odcinków dodadzą, żeby wszyscy wiedzieli o co chodzi

Dodane: 22-01-2012 13:48 - Edytowane przez Sala8 dnia 22-01-2012 13:58
#Sala8 - user - 80%
Nowy Trailer

http://www.youtub...ature=plcp

Widać pewne nowości, będzie można grać turnieje również chyba online.
Będzie masa postaci wszyscy Hokage i inni teraźniejsi Kage. Tylko właśnie mam mieszane uczucia po co nam postacie z pierwszej części jak to ma być kontynuacja. Rozumiem Zabuza itd., ale tych młodych? Np. w grze będzie czterech Saske. Na siłe pakują masówkę.. Jestem ciekaw i pełen obaw dokąd będzie posunięty Tryb Fabularny czyżby nie zahaczył o wojnę shinobi ? o.O? W każdym razie zapowiada się fajna gra.

Postaci koło 70-ciu, nie zahaczymy o wojne Shinobi? To co bedzie w Trybie Fabularnym niby? Strasznie to martwi zamiast zająć się tym co trzeba to dodają pierwszą część idiotyzm. Niby są jakieś przesłanki do dalszej fabuły, ale ile tego będzie ?

--------------------
Copy Ninja Sharingano Hatake Kakashi

Dodane: 22-01-2012 14:17
#owerfull - user - max%
Moim zdaniem zapowiada się bardzo fajnie.Sala, to nie będzie kontynuacja, to będzie chyba tak, że tryb fabularny będzie ciągnął się od początku Naruto aż do Wojny, to moje odczucia.Grę kupię na pewno, szczególnie ten trailer mnie zachęcił :d , zapowiada się dobra gierka.

--------------------

http://www.youtube.com/watch?v=citzRjwk-sQ
Dodane: 22-01-2012 14:30
#Sala8 - user - 80%
Ale z tych serii gier to były zawsze kontynuacje, bezsensu raczej żebyśmy powtarzali fabułę z Ninja Storm? Moim zdaniem będą kategorie, a nie jednolita Fabuła. Czyli wybór osobno Historia Kakashiego, Fabuła pierwszej części, a osobno kontynuacja do spotkania 5 Kage.

--------------------

Dodane: 22-01-2012 14:33
#owerfull - user - max%
Nie wiadomo jeszcze dokładnie, zobaczymy, Ja zamawiam pre-order jak tylko będzie, bo w UNS2 grałem i grało się tak przyjemnie, że aż nie chciałem odejść sprzed tv :) .

--------------------

Dodane: 22-01-2012 14:46
#Sala8 - user - 80%
Dokładnie i jeszcze ta fabuła :d ! Uuu :d Dlatego taki nacisk na to kładę.
Do tego jeszcze z kolegami do teraz gramy turnieje, musimy rozpisywać na kartce,
a w Generations bedzie tryb turnieju, także umm :p Na pewno kupie tylko mam nadzieje, że chociaż poprawią pewne postacie i coś urozmaicą oprócz dodania postaci xd.

--------------------

Dodane: 22-01-2012 14:50
#owerfull - user - max%
Na pewno urozmaicą, wystarczy spojrzeć na te scenki z anime [serce] , no dla mnie bomba, w dodatku tyle postaci i jeśli tryb fabularny będzie spox, jeśli jeszcze coś będzie to Ja leżę.Uniwersum Naruto osobiście lofciam :d .

--------------------

Dodane: 05-02-2012 10:32 - Edytowane przez Sala8 dnia 06-02-2012 19:44
#Sala8 - user - 80%
Zaczyna się szał przedpremierowy ^^. Demo chyba na ps3 jest, na Xboxa trzeba jeszcze poczekać :( .

http://www.youtub...r_embedded

http://www.youtub..._embedded# !

Lepsze narazie ciężko znaleść z nowymi postaciami.

Otóż co zauważyłem, ogólnie bardzo ciekawie sie zapowiada. Jednak jeśli chodzi
o podmiany to szczerze dalej ten system będzie kulał. Dobrze, że ograniczenie wprowadzili, ale to tylko lekko polepszy rozgrywke, mogli wykonać bardziej skuteczne pomysły. Mam też obawy, prawdopodobnie niektórych postaci wgl. nie zmienią :( , ef no trzeba czekać. Za to np. Nidaime świetnie się prezentuje.

Nowy Trailer

http://www.youtub...AAAAAAABAA

--------------------

Dodane: 09-02-2012 15:36
#fluks147 - user - 40%
A skąd można wziąć demo na ps3? Bo na EuPSS o ile wiem tego nie ma. A pre ordery widziałem już na gram.pl jakiś miesiąc temu.

Dodane: 09-02-2012 15:46 - Edytowane przez Sala8 dnia 09-02-2012 15:46
#Sala8 - user - 80%
fluks147 napisał/a:
A skąd można wziąć demo na ps3? Bo na EuPSS o ile wiem tego nie ma. A pre ordery widziałem już na gram.pl jakiś miesiąc temu.

Musisz chyba zarejestrować konto na Japonię i wtedy będziesz mógł pobrać.
Na wszelki wypadek zapytaj jeszcze Googla, na pewno znajdziesz.

--------------------

Dodane: 11-02-2012 18:04 - Edytowane przez fluks147 dnia 11-02-2012 20:05
#fluks147 - user - 40%
Wszedłem na japońskie pss i właśnie ściągam :) Nawet nie trudno było to znaleźć, bo było drugie na liście dem.

EDIT:

No więc zagrałem sobie w to demko i muszę powiedzieć, że było niezłe. Dali nam trzy walki z shippudena. Pierwsza to walka naruto vs. sasuke (przy pierwszym spotkaniu w shippudenie). Kolejna, to walka naruto (sage mode) vs. pain. Trzecia to naruto vs. tobi (kiedy spotkali się w kraju żelaza).
Nowością jest nowy system podmiany. Możemy ją wykonać najwyżej 4 razy pod rząd, później musimy poczekać aż odnowi nam się pasek podmiany. Oprócz tego podmiana jest znacznie łatwiejsza w wykonaniu, nie trzeba mieć takiego wyczucia jak w poprzednich częściach, co jest dla mnie dużym plusem.
Inną nową rzeczą, jest rozwinięcie "chakra dash" (kombinacja trójkąt a potem X na PS3). Mianowicie, kiedy przeciwnik jest w powietrzu, to używając "chakra dash" nie idziemy do niego po ziemi, lecz skaczemy i pojawiamy się obok niego w powietrzu. (Nie jest to wielka zmiana, ale zawsze coś)
Jeśli chodzi o wady, to zauważyłem jedną. U naruto (a więc pewnie także u kilku innych postaci) ninjutsu, a nawet przemiana w kyuubi'ego wyglądają tak samo jak w NSUNS2. Na szczęście, w grze będą postacie, które nie pojawiały się w poprzednich częściach, więc nie ma się czym martwić.

To wszystko, co mogę powiedzieć o grze na podstawie tego demo, mam nadzieję, że w pełnej wersji spotka mnie jeszcze kilka niespodzianek :)

Dodane: 16-02-2012 12:36 - Edytowane przez Sala8 dnia 16-02-2012 12:37
#Sala8 - user - 80%
"Oprócz tego podmiana jest znacznie łatwiejsza w wykonaniu, nie trzeba mieć takiego wyczucia jak w poprzednich częściach, co jest dla mnie dużym plusem."

Dla mnie szczerze sam system jest zbyt łatwy, co dopiero teraz, dobrze, że będzie ograniczenie.

http://www.youtub...AAAAAAAAAA

Walka True Tobi vs Kisame, ciekawa :) . To jeszcze niepewna informacja,
ale prawdopodobnie niektóre postacie będą miały po 2UJ.

--------------------

Dodane: 16-02-2012 13:00
#Iruka - user - 0%
Sądząc po filmikach gra będzie miażdżyć. Na pewno znajdzie się na półeczce z poprzednimi częściami naszego blond bohatera :d

Dodane: 21-02-2012 22:17
#fluks147 - user - 40%
Demo zostało już dodane na US PSS :) Więc jak ktos chce sobie zagrać to nie musi się męczyć z zakładaniem konta na japońskim pss :d

Dodane: 29-02-2012 19:08 - Edytowane przez Sala8 dnia 29-02-2012 19:09
#Sala8 - user - 80%
Jest i demo na Xbox Live, zarówno na Ameryce, jak i na Europie.

Demo jak demo, trzeba czekać na pełną wersje.
Jedno co możemy po demie przetestować, główną nowość Podmiany oraz ich pasek.
Zmienia to styl walki, wprowadza różne warianty, może być ciekawie.
Zmienili to na tyle, że prawy to tylko blok, a lewy to podmiana, działająca przy każdym kliknięciu, gdy przeciwnik robi jakikolwiek ruch. Można też podmiane zrobić
za poźno, np. przy rasenganie, zostajemy trafieni hp nam uchodzą, ale pojawiamy się gotowi do kontry.

Czekam z niecierpliwością.

--------------------

Dodane: 29-02-2012 21:23
#fluks147 - user - 40%
Po dzisiejszym update demo jest też na EU PSS.

Kupujecie pre ordery, czy poczekacie aż wyjdzie i stanieje? Bo ja chyab poczekam, 200 zł to trochę za dużo. Jak będzie za 150 to kupie :d

Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online