Dodane: 25-11-2011 15:37
syngohana napisał/a:Szacunek dla APOELu

Wyszli z bardzo wyrównanej, choć silnej grupy.
Porażka Chelsea najbardziej mnie cieszy

Są w kryzysie i chyba posada trenera The Blues nie jest już bezpieczna. No i Valencia dała ładny popis.
Zgadzam sie Apoel jakoś nie błyszczy ale z grupy udało im sie wyjśc . Oczywiście cieszy mnie zwyciestwo Barcy 3.2 z milanem.

Dodane: 29-11-2011 21:31
Chyba nasi polacy z borussi będą musieli pożegnać się z marzeniami o występie w fazie play-off LM. Liczę, że wywalczą 3 miejsce w grupie i dalej będą grali w europejskich pucharach.
--------------------
Tam gdzie mądry jest za głupi, potrzeba geniusza
Robię wszystko, żeby nie robić nic xD

Dodane: 01-12-2011 21:06
Borussia jest w bardzo trudnej sytuacji, ale nie w tragicznej. Mając ledwo 4 pkt na koncie po 5 kolejka ma jeszcze jakieś szanse awansu. Tak więc jeśli zagrają wspaniałe zawody z OM i wygrają ten mecz w miarę wysoko a Arsenal nie sprawi im psikus i pokona Olipiakos to nasze Trio zagra dalej...
--------------------

Dodane: 08-03-2012 16:08
Widzę że nikt dawno nie aktualizował wyników, więc podam wyniki meczów 1/8
Lyon 1 : 0 APOEL
Bayer 1 : 3 Barcelona
Zenit 3 : 2 Benfica
Milan 4 : 0 Arsenal
CSKA 1 : 1 Real Madryt
Napoli 3 : 1 Chelsea
Marsylia 1 : 0 Inter
Basel 1 : 0 Bayern
Benfica 2 : 0 Zenit
Arsenal 3 : 0 Milan
APOEL 1 : 0 Ol. Lyon
Barcelona 7 : 1 Bayer
Szkoda mi trochę Arsenalu, bo gdyby nie pierwszy mecz przegrany 4:0 mogliby awansować dalej no ale mówi się trudno.Cieszy mnie, że Apoel przeszedł do kolejnej rundy nie spodziewałem się, że Cypryjczycy zajdą aż tak daleko.Reszta wyników była do przewidzenia wczoraj Barca rozgromiła Bayern Leverkusen aż 7-1 i przyznam, że barca nie dała żadnych szans Bayernowi.Zostało jeszcze tylko 4 mecze do końca 1/8 finałów LM bardzo ciekawi mnie mecz Realu z CSKA.

Dodane: 08-03-2012 17:41
A mnie nie szkoda Arsenalu i ciesze się że Milan wreszcie jest w 1/4 finału od 2007 roku. Zemsta została dokonana

, również cieszy mnie awans apoel-u co prawda z trudem po karnych ale jednak. Zwycięstwo
farsy barsy dawno mi takiej radości.

Awans benfiki tez super. Ogólnie super mam nadzieje że druga polówka 1/8 przyniesie mi jeszcze więcej dobrych wyników.
--------------------

Dodane: 08-03-2012 23:01
Liga Mistrzów w tym roku jest dość interesująca ze względu na drużyny. Już wiemy, że w ćwierćfinale zobaczymy mało utytułowaną drużynę jakim jest niewątpliwie APOEL. Szanse ma także Basel oraz Marsylia, które mogą wyeliminować Inter oraz Bayern.
Myślę, że brak Angielskich drużyn jest zaskoczeniem. Honoru broni Chelsea, której nie daje większych szans z Napoli. Tymczasem przed chwilą w Lidze Europejskiej Manchester przegrywa z Bilbao 2:3 u siebie zatem dzieje się coś niedobrego z tymi drużynami, ale myślę, że to chwilowe.
Jako kibic Barcelony mam nadzieje na ich obronę tytułu. Będzie ciężko tego dokonać, ale wierzę w Blaugrane. Dla Guardioli i piłkarzy właśnie ten puchar powinien być priorytetem, gdyż jak wiadomo liga jest już raczej przegrana.
--------------------

Dodane: 09-03-2012 10:53
Choć Barcy nie lubię muszę przyznać, że grają niemal kosmicznie w tej edycji LM. Messi strzelił 5 goli i pobił rekord bramek w jednym meczu zdobytych przez jednego zawodnika. Jeśli Barca rzeczywiście skupi się tylko na LM to może być nie do zatrzymania...no chyba, że trafią na Real, w którejś fazie. Bo obecnie "Królewscy" wydają mi się jedyną drużyną, która jest w stanie ich pokonać i pozostała w rozgrywkach.
Jeszcze wspomną o Arsenalu i Apoelu. Ci pierwsi wykazali się olbrzymią determinacją i bardzo żałuję, że nie strzelili jeszcze tej 4-tej bramki, która dała by dogrywkę z Milanem. Natomiast Cypryjczycy to absolutna rewelacja rozgrywek. Przecież Lyon to bardzo doświadczony przeciwnik a mimo wszystko w dwumeczu okazał się słabszy...
--------------------

Dodane: 12-03-2012 20:46 -
Osobiście też nie lubię barcy, jednak trzeba im przyznać piękną piłkę. Mimo to widać, że ten kolektyw nie będzie trwał wiecznie.
W tej chwili oprócz Barcelony, jako pretendentów do LM stawiam:
-Real
-Milan
-Bayern (Musi być po prostu Bastian, wtedy grają bardzo, bardzo ładnie.
Jeszcze jak Robben wróci do formy to..

)
No, a sercem dalej za Chelsea, za dwa dni gramy z Napoli, mam nadzieję, że się uda.
--------------------
Copy Ninja Sharingano Hatake Kakashi

Dodane: 12-03-2012 21:14
Szacunek do Apoel za ich waleczność
Ja jako kibic Realu stawiam że mój ukochany klub wygra
Ciesze się że Benfica przeszła i chce aby Napoli Pokonało The Blus
Hala Madrid!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dodane: 13-03-2012 17:55
Muszę przyznać, że tegoroczna edycja LM jest niezwykle ciekawa. Samo odpadnięcie obu drużyn z Manchesteru było wielką niespodzianką. Teraz jest jednak jeszcze ciekawiej. Cieszy mnie awans APOEL-u. Ta drużyna pokazała, że nie trzeba mieć ogromnego budżetu, wielkich piłkarzy, by z powodzeniem walczyć z najlepszymi. Oczywiście jako kibica Blaugrany cieszy mnie ich zwycięstwo z Leverkusen i liczę na pierwszą w historii obronę tytułu LM. Co do nadchodzących spotkań, to trzymam kciuki za Napoli. Liczę także na zwycięstwo Królewskich, gdyż uważam, że tylko oni mogą stanąć nam na drodze do świętowania (no może jeszcze Milan, ale z tym powinno być łatwiej

). Po cichu liczę na finał Barca-Real, jednak zobaczymy, czy tak będzie po losowaniu. Tak czy inaczej Vamos Blaugrana

Dodane: 13-03-2012 23:00
No dzisiejsze wyniki mnie dzisiejsze wyniki nie cieszą

, bayern wygrał zasłużenie 7:0 z fc basel. A inter wygrał 2:1 z marsylią. Ogólnie inter zagrał piach szczególnie obrona. I przez to inter z lm robi papa.
![[umarl] [umarl]](/templates/emoty/umarl.png)
Wracając do bayernu to obok barsy i raelu to kandydaci do finału.
--------------------

Dodane: 14-03-2012 09:32
No Bayern wręcz rozgromił Basel i wygrał zdecydowanie zasłużenie trochę mi szkoda piłkarzy Fc Basel no, ale to w końcu gra wspaniały mecz rozegrał Gomez który strzelił aż 4 gole i teraz brakuję mu tylko 2 do Messiego jak dla mnie niespodzianką by było gdyby to nie Messi był królem strzelców LM a Gomez.Bayern pokazał, że w tym roku będzie się liczył w walce o wygranie LM.Co do meczu Interu to nawet mnie cieszy awans Marsyli w końcu już bardzo dawno nie byli tak daleko w LM.

Dodane: 15-03-2012 11:05
A wczoraj Real i Chelsea wywalczyły awans do ćwierćfinału. Awans "Królewskich" żadną sensacją nie jest, choć w pierwszym meczu był tylko remis (1:1), ale już u siebie rozbili 4:1 CSKA Moskwa bez większych problemów.
Awans "The Blues" można uznać za małą niespodziankę. Przecież Chelsea była w głębokim kryzysie, a mimo to udało się odrobić straty poniesione we Włoszech (1:3)i wygrać u siebie 4:1 po dogrywce.
Teraz czekać tylko na losowanie i liczyć na to aby w ćwierćfinale nie doszło do jakiegoś "przedwczesnego finału".
--------------------

Dodane: 16-03-2012 21:23
I jakie wrażenia po losowaniu
Mój real wygra tegoroczną LM
Ale nie może podejść zapewnię
Hala Madrid !!!!!!!!!!

Dodane: 16-03-2012 21:48
Barcelona - Milan
Real - APOEL
Bayern - Marsylia
Benfica - Chelsea.
W mojej ocenie tylko mecz Barcy z Milan jest naprawdę godny uwagi. Real i Bayern w swoich pojedynkach to zdecydowani faworyci. Natomiast mecz Chelsea i Benfici to starcie drużyn, które miały szczęście w losowaniu 1/8, bo zdecydowanie nie należą w tym sezonie do "8" najlepszych klubów Europy. Cieszy mnie natomiast fakt, że ewentualne Gran Derbi są możliwe dopiero w finale
--------------------

Dodane: 16-03-2012 22:29
Chelsea vs Napoli, piękny mecz, dużo emocji, co prawda myślałem, że odpadniemy, ale walczyliśmy i zagraliśmy dobrą piłkę, co zaowocowało awansem.
Losowanie uśmiechnęło się do Londyńczyków. Jeśli chodzi o inne pary, to wiadome, Real, Bayern i tutaj półfinał może być niebywale ciekawy. Milan vs Barcelona ? Na pewno hit ćwierćfinałowy, szczerze liczę na Milan i uważam, że spokojnie mogą postawić się w roli równego przeciwnika.
--------------------
Copy Ninja Sharingano Hatake Kakashi

Dodane: 16-03-2012 23:23
Barcelona - Milan
Real - APOEL
Bayern - Marsylia
Benfica - Chelsea
No w losowaniu duże szczęście miał real i Bayern.

Chelsea też źle nie trafiła. A milan gorzej nie mógł.
![[umarl] [umarl]](/templates/emoty/umarl.png)
Jest duże prawdopodobieństwo że będziemy mieli Gran Derbi , z resztą platini mówił że chce taki finał więc , Uefa się na pewno postara.
--------------------

Dodane: 23-03-2012 18:13
W tym roku LM nie przestaje mnie zaskakiwać gdyby mi ktoś powiedział, że Apoel trafi do 1/8 to bym nie uwierzył, ale na jego dalszą drogę w LM bym już nie liczył, bo z Realem zbyt większych szans ten klub nie ma.Chelsea też miała dużo szczęścia, ale liczę jednak, że Benfica pokaże ładny futbol.Bayern kontra Marsylia zapowiada się dość ciekawy mecz, ale jednak liczę, że wygra Bayern no i ostatni mecz Barca- Milan mam nadzieje na dwa bardzo dobre i równe mecze i jako kibic Barcy liczę, że uda im się dalej awansować.

Dodane: 29-03-2012 19:09
Pora na wyniki pierwszych ćwierćfinałów.
AC Milan – Barcelona 0:0
Olympique Marsylia – Bayern Monachium 0:2
Benfica Lizbona – Chelsea Londyn 0:1
APOEL Nikozja – Real Madryt 0:3
No cóż sensacji nie było faworyci zrobili pierwszy krok ku 1/2 finału. I raczej sensacji nie będzie bayern i real można ich już zaliczać jako półfinalistów. Chelsea raczej u siebie nie starci zaliczki. Jedynie milan mógłby zaskoczyć na CN może jakiś bramkowy remisik.
--------------------

Dodane: 29-03-2012 22:17
Ogólnie jestem zadowolony z wyników i szczerze mówiąc wcale mnie nie zaskoczyły takie rezultaty. Milan ma patent jak grać z Barcą by nie przegrać i tym razem się udało. Liczę, że na Camp Nou będzie chociażby bramkowy remis

Real z zadania wywiązał się bardzo dobrze, choć do 75 minuty wynik nie był taki oczywisty (0:0). Bayern jest obecnie w formie i na OM to spokojnie starczy. A mecz Benfici i Chelsea najmniej mnie interesował. Wolałbym aby Portugalczycy jednak odrobili straty i w Londynie mogli świętować awans.
--------------------
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.