Dodane: 27-08-2011 00:17
E tam, pewnie tak tylko palnęli, żeby sobie ludzie robili nadzieje. Nie mieli zbyt wielkich dochodów z Kaia - zaprzestali jego produkcji, proste. Może powstałyby dalsze odcinki, gdyby Toriko okazało się być niewypałem... W ogóle ktoś wie, jak to coś sobie radzi? Jakoś to specjalnie popularne na warezach nie jest, więc kto wie, może i nie ma to jakiejś powalającej oglądalności...
--------------------

Dodane: 27-08-2011 10:24
mam pytanie do znawców anime. Czy zawsze jak się kończy jakiekolwiek anime to jest ukazana cała seria w skrócie? Bo np GT, KAI tak miało. To takie 'reguły' anime?

Dodane: 27-08-2011 12:09
To nie jest jakaś tam złota reguła, zbyt dużo anime to ja może w życiu nie widziałem, a Kai i GT to jedyne, które tak miały. Oczywiście nie mówię, że te dwie serie DB są właśnie wyjątkowe pod tym względem, pewnie trafiłoby się jeszcze kilka anime, które tak ma.
--------------------

Dodane: 27-08-2011 12:14
Jest to dość popularne rozwiązanie. W wielu anime obserwujemy taki skrót wydarzeń z całego anime przy muzyce z openingu bądź endingu. Nie jest to reguła, bo wiele anime nie ma takiego czegoś, ale mimo wszystko zdarza się to dość często.
--------------------

Dodane: 12-09-2011 14:09
Mam takie pytanko, czy byłaby możliwosc poprawienie wszystkich odcinków DB KAI na tą wersje Bluray z napisami PL ? Bo naprawde fajna wersja.

Dodane: 06-10-2011 19:16
Dobrze że zrobili epek 98 End ale czy będą jeszcze następne to nie wiadomo obejrzę całe i zobaczymy co oni poodejmowali w anime w czym je skrócili.

Dodane: 31-10-2011 11:25 -
Może ktoś wie kiedy będzie saga Buu? a jeśli tak to kiedy? I wie ktoś jak można oglądnąć FuulHD bo mi na żadnym odtwarzaczu nie działa.

Dodane: 31-10-2011 11:58

Dodane: 14-11-2011 21:11
Odświeżę ten temacik

. Ostatni odcinek z serii Kai, był no w skali od 1 do 6 to tak na 4/6. Nie było kilku scen

. to (-1). Nie było jakiejś tam wzruszającej akcji (-0,5) i nie było jako takiej walki -.- . Tronk przyleciał do świata w którym żył no i od razu jednym ciosem powalił C-17 (czy tam dwoma) i C-18. Później Komórczaka dokładnie tak samo

. Chociaż walka trwała dłużej (-0,5) no i razem mamy (-2) pkt.
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.