Dziś jest Środa, 30 Maj 2012, godz 12:06
OnLine: 84, statystyki
index > Naruto
Temat: Naruto: Sasuke, jakiego wolałeś/aś?
Dodane: 31-05-2011 16:39
#Dawar - user - 20%
Moim zdaniem po walce z Itachim zmienił się całkowicie.
Ogólnie dążył do jednego celu( zabicia Itachi'ego), przy czym starał się nie krzywdzić innych.
Po wyjawieniu przez Tobiego prawdy o wiosce i całym spisku, zemsta pochłonęła go całkowicie i nie zważajac na innych dąży do swojego celu.

Co do tematu:

Ja za nim w ogóle nie przepadałem, ale jak miałbym wybrać, to najbardziej odpowiadal mi podczas początku shippudena

--------------------
Dodane: 01-06-2011 18:05
#Darknes - user - max%
a i c. W tych momentach był najfajniej przedstawiony, pod koniec pierwszej części się zepsuł ale na początku Shippka się prezentował ładnie i potem się z nim stało to samo co w pierwszej części znów ma głupie cele.

--------------------

Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL
Dodane: 22-06-2011 22:45
#_Sasuke - user - 0%
Najbardziej lubiałem Sasuke b i c,ponieważ wtedy nie był taki durny,żeby przychodziły mu pomysły zabicia Kage i zniszczenie Konohy...

Dodane: 24-06-2011 12:07
Moim zdaniem to B i C . Ogólnie Sasuke jest moją ulubioną postacią w anime . Chciała bym , żeby Sasuke wrócił do Konohy i był taki jak dawniej . W ogóle to podobał mi się na początku shippuudena bo był taki opanowany i spokojny ;D ;)

Dodane: 19-08-2011 20:54
#Newi - user - 20%
Odpowiedź A rywalizacja i przyjaźń między Naruto i Sasuke była świetna, i lubiłem gdy oni ramie w ramie walczyli np. z Haku, lub z Gaarą, czy nawet w Lesie podczas egzaminu na Chunina, szczerze liczę na to, że Sasuke będzie jeszcze dobry, ale pewnie tylko się łudzę : (

--------------------
http://www.youtub...NewiReborn - Let's Play, Durne Sprawy, BMX i Machinima
Dodane: 19-08-2011 21:44
#Sala8 - user - 80%
A i D :)

D-W Akatsuki z MS jest całkiem silnyi do twarzy mu, tylko nie myśli podczas walk ;/ Brak taktyki.

A- No stara dobra ekipa i jego charakterek nie można go nie lubić ;p

Dodane: 22-09-2011 15:16
#meaghan - user - 0%
Chyba najbardziej go lubiłam na początku pierwszej serii, czyli A. Może to dlatego, ze wtedy był postacią dosyć przyjemną. To jego zgranie z drużyną, kłótnie z Naruto ...

Dodane: 28-10-2011 15:11 - Edytowane przez marcinekt2332 dnia 28-10-2011 15:12
Oczywiście,że C wtedy był opanowany i dążyl do swego głownego celu[już wtedy byl bardzo silny] a teraz? To tylko ciągle "zabije wszystkich"

Dodane: 28-11-2011 00:58
Szczerze to za nim nie przepadm, wolę jego brata podziwiać w akcji. Ale jak już miałabym wybierać, to jeszcze z początków Shippuudena, w pierwszej serii był zapyziałym cwaniaczkiem, a w głębi Shippuudena zimnym gnojkiem -.-

Dodane: 28-11-2011 10:14
#Heliaze - user - 100%
Nic nie mam do obecnego Sasuke, ale na pewnych płaszczyznach stracił mózg. Nawet w walce nie myśli racjonalnie, ratuje go albo szczęście, albo Tobis.

--------------------

Dodane: 29-11-2011 21:35
#olek_mi - user - max%
Naturalnie wolałem starego Sasuke z drużyny 7, bo ten obecny jest dla mnie nie do pojęcia. Trochę jak chora psychicznie osoba.

--------------------

Tam gdzie mądry jest za głupi, potrzeba geniusza
Robię wszystko, żeby nie robić nic xD
Dodane: 29-11-2011 21:41
#JAROMIR - user - 80%
Heliaze napisał/a:
Nic nie mam do obecnego Sasuke, ale na pewnych płaszczyznach stracił mózg. Nawet w walce nie myśli racjonalnie, ratuje go albo szczęście, albo Tobis.

nikt sasuke nie ratuje tylko poznał on najsilniejsze Jutsu w świecie naruto -Uratuj mi dupę Tobi no Jutsu-

A według mnie sasek się nawróci i wszyscy mu wybaczą bo razem z naruto uratują świat shinobi przed wiecznym tsukuyomi.

--------------------
"Czy postawiłbyś na jednej szali
życie Sasuke a na drugiej Konohę?
Naruto, wciąż żyjesz złudzeniami i marzeniami.
Są takie chwilę, gdy ninja musi podjąć bolesne decyzje..."

Itachi Uchicha
Dodane: 08-02-2012 12:49
#Kyuubi - user - 70%
Sasuke C bardzo lubilem a to co się stało po walce z Itachim to najgorsze zagranie Kisiela w "naruto". Z postaci o fajnej osobowości zrobił psychola,wariata i idiotę. Szkoda bo mogło być naprawdę fajnie. Ale na szczęście jest naruto team 7 jest co oglądać.

Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online