Dziś jest Środa, 30 Maj 2012, godz 12:04
OnLine: 81, statystyki
index > Hydepark > Kulinaria
Temat: Czekolada
Dodane: 03-12-2011 11:09
#Heliaze - user - 100%
Uwielbiam czekoladę, ale nie jestem w stanie więcej zjeść aniżeli połowę. Jeśli zjem więcej to będzie mnie mdliło.

--------------------

Dodane: 03-12-2011 11:12
Kiedyś jadłem czekoladę z umiarkowaniem a teraz nie jem w cale bo mam alergię.

Dodane: 03-12-2011 12:58
#Ahalian - user - 80%
rafixd1962 napisał/a:
Kiedyś jadłem czekoladę z umiarkowaniem a teraz nie jem w cale bo mam alergię.

Nie wiem jak można mieć alergię na czekoladę, mleko lub inne pyszności. Ja bym nie wytrzymał. Uwielbiam pić zimne mleko z lodówki, jeść czekoladę białą lub nadzianą w toffi.

--------------------
Dodane: 03-12-2011 13:14
#Esey - user - 80%
Czekoladę jem co 2 dni mniej więcej, ale nie całą tabliczkę [serce] .
Uwielbiam nadziewane! Szczegołnie Wedla! Są boskie, ale tak szybko znikają! Lubię jeszcze czekolady od Milki :) :) cudo, jak się jeszcze rozpływa w ustach. Nie przepadam za białą czekoladą, toffi i truskawkową.

Dodane: 03-12-2011 13:31
#malpex - user - max%
Uzależniony na pewno nie jestem, choć bardzo lubię czekoladę. Najbardziej lubię tą z orzechami laskowymi. Ale bardzo rzadko kupuję, chyba ze jest jakaś promocja akurat a jem jak odstanę na jakąś okazję od rodziny :d

--------------------

-------------------------------

Dodane: 03-12-2011 21:16
#slander - user - 70%
Bardzo lubię czekoladę, ale zazwyczaj jem ją w formie jakiejś masy w ciastkach, albo jako polewa w wafelkach. Jak byłem mały to często ją jadłem, ale teraz postanowiłem się ograniczać, co nie jest łatwe :d .

--------------------
Jestem Saiyaninem, który przybył z Ziemi, zeby cię pokonać

-----

http://komixxy.pl...zebaczenia
Dodane: 27-01-2012 21:58
#Byczusia - user - 80%
Uwielbiam czekoladę: białą, brązową, łaciatą. Mogłabym jeść i jeść te rodzaje. Nie znoszę żadnych nadzień do czekolady i dodatków(za wyjątkiem orzechów). Jak się trafi okazja to staram się zjeść :)

Dodane: 27-01-2012 22:02 - Edytowane przez by_black dnia 27-01-2012 22:03
#by_black - systemadmin - max%
Lubię czekoladę, kiedyś uwielbiałem białą, ale teraz jak ją jem, to pomimo tego że ją lubię, jest po prostu dla mnie za słodka. Głównie przepadam za czekoladami E.Wedla, z mieszanymi nadzieniami, szczególnie te z nadzieniami mango, gruszka, czarna porzeczka, lubię również coś z bardziej gorzkich czekolad, takie jak malaga i kasztanki od Wawela.

Czekoladę jadam okazjonalnie, jak poczuję na nią ochotę.

Dodane: 29-01-2012 11:43
Lubie czekoladę ale tylko mleczne np milke czy alpen gold. Ale podróby czekolad np z biedronki są poprostu ohydne.

--------------------

"Człowiek uczy się całe życie a umiera głupi"

Dodane: 30-01-2012 18:06
#slander - user - 70%
by_black napisał/a:
...kiedyś uwielbiałem białą, ale teraz jak ją jem, to pomimo tego że ją lubię, jest po prostu dla mnie za słodka...

Racja. Też kiedyś baaardzo lubiałem białą, ale teraz jak ją jem to mnie tak zmula od niej, że mam jej dosyć. No i oczywiście jest już za słodka. Teraz to najbardziej lubię Wedla mleczną.

--------------------
Jestem Saiyaninem, który przybył z Ziemi, zeby cię pokonać

-----

http://komixxy.pl...zebaczenia
Dodane: 30-01-2012 18:38
Ja to nigdy nie byłem jakimś tam czekoholikiem.
A co do czekolady to nie lubię zbytnio takiej zwykłej mlecznej. Zawsze coś w niej muszę mieć, czy to jakieś nadzienie, orzechy.

--------------------

Dodane: 06-03-2012 11:29
#DeaDMen - user - 90%
Gdy byłem mniejszy to zawsze jak byłem w sklepie to brałem czekoladę teraz już tak bardzo czekolady nie lubię może mi się przejadła :p jem ją dość rzadko zwykle raz na miesiąc lub jeszcze rzadziej.Jeśli już ją jem to musi być z jakimś nadzieniem najlepiej z toffi. :)

Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online