Dodane: 18-09-2011 17:05 -
Chciałem zwrócić uwagę na
Herobrine(Jeśli nie wiesz co to jest lepiej nie czytaj tego dalej).
Więc tak; ludzie boją się grać, bo jest wielce straszne coś co łazi po mapce i robi... to co robi.
Zapewne Ci ci jednak czytają to dalej znają pierwszy zapisek;
Niedawno rozpocząłem grę na nowym świecie w trybie singleplayer w Minecrafcie. Wszystko wyglądało normalnie, zacząłem ścinać drzewa i stworzyłem stół warsztatowy. Zauważyłem, że coś poruszyło się w gęstej mgle (mam słaby komputer i muszę grać na małej widoczności). Sądziłem, że to krowa i rozpocząłem pościg za nią, aby zebrać skórę na zbroję.
Jednak to nie była krowa. Patrzyła na mnie inna postać z domyślną skórką, lecz jej oczy były puste. Nie widziałem dymku z nickiem i dwa razy się upewniłem, że nie jestem w multiplayerze. Nie stał długo, popatrzył się na mnie i uciekł w stronę mgły. Zacząłem go gonić z ciekawości, ale zniknął.
[CZYTAJ DALEJ] Więc tak, ten gościu robił se jaja.
Error 404 (nie znaleziono) który był na koncie "Herobrine" nie jest dla mnie niczym dziwnym, gdyż był natrętem i admin tej strony mógł mu wysłać wiadomość aby przestał z konta ukrytego, żeby go trochę wystraszyć i mu się powiodło.
A teraz ludzie robią se jaja, np.: Masz filmik na
Youtubie , że ktoś go odnalazł.
- Po 1: Czemu nagrywał filmik
AKURAT gdy go spodkał (dziwne chyba trochę, nie)?
- To, to samo jakby ktoś nagrał, że wypił mleko z iPhona.
- Po 2: W crackowanym Minecrafcie gdy wpiszemy w nicku "Herobrine" mamy taki skin
- Po 3: Gdy w Hamachi chyba też i nie ma dymku z nickiem
A teraz prawdziwy dowód
Notch (twórca Mojang i Minecrafta) napisał, że to był "joke" (czyli żart), link:
http://answers.ya...838AABjdso (Tylko dziwne, że on ma tam tylko 1 odpowiedź i to jest jedyny znak życia od niego, ale kto i po co miał sie by pod niego podszywać?)
Tłumaczenie:
Nie mogłem usunąć Herobrine, bo był tylko żartem
--------------------
Jeszcze tylko post...!
Jeszcze tylko post...!
Jeszcze tylko poooost!!!!

Dodane: 18-09-2011 17:11
Powiem szczerze, że usłyszałem o tej grze już kawał czasu temu, sprawdzałem różne filmiki i nie specjalnie mnie to jara. Trudno jest oceniać książkę po okładce, nie lubię tego robić dlatego moja opinia na ten temat jest pisana ostrożnie i raczej to taka wersja beta, myślę że taka gra by mnie nie wciągnęła. Już nawet nie mówię o grafice, po prostu jest wiele innych pozycji w które według mnie bardziej warto szpilnąć.

Dodane: 19-11-2011 23:23 -
Pozwolę sobie odświeżyć ten temat a powód jest prostu

- Premiera Minecraft'a !
Chciałbym się dowiedzieć jak podoba wam się obecny wygląd tej gry, co myślicie o zmianach dodanych w wersji 1.8 i 1.9 oraz co chcieli byście jeszcze zobaczyć nowego w sześciennym świecie
--------------------

Dodane: 20-11-2011 09:30 -
Szczerze powiedziawszy Minecraft od wersji 1.8 przestał mi się tak podobać jak wcześniej jeszcze jak się dowiedziałem o tej alchemi w 1.9 gra miała polegać na przetrwaniu a nie magi
--------------------

Dodane: 11-12-2011 14:20
Ta, fakt.
Ale z alchemią może być kupa zabawy

. Troche RedStrone, proszku z Glow Stone i można spokojnie pędzić bimber

.
Dobiło mnie w Minecraftcie to, że dodali zakończenie. Nosz kurcze...
Sandbox z zakończeniem, to nie Sandbox.
Ja ostatnio czas spędzam na pykaniu z kumplami na serwie

.
Jest kupa zabawy przy tej grze.
Ciekawą nowinką jest, że Jeb został głównym programistą i bierze grę w obroty. Notch nic nie robił. W następnej wersji będziemy mogli ujżeć wybór jezyków, w tym Polski
![[wesoly] [wesoly]](/templates/emoty/wesoly2.png)
.
--------------------
Jeszcze tylko post...!
Jeszcze tylko post...!

Dodane: 11-12-2011 15:58
kocham te grę jest bardzo ciekawa gram 1 nią od jakieś 3 miesięcy teraz gram na pełnej wersji minecraft full 1.0.0 mam już piękny domek z wełny złoto..chodowlę zwieżąt kopalnie w. itp

Dodane: 22-12-2011 23:39 -
Ja ostatnio miałem okazję zagrać w demo tej gry i bardzo mi się spodobała i zakupie sobie pełną wersję gry jak będę miał większe fundusze.

Nie wiem czemu ale to gra po prostu mnie ujęła.
--------------------

Dodane: 23-12-2011 10:44 -
zakupie sobie pełną wersję gry jak będę miał większe fundusze.
Jeżeli chcesz, przez ten czas możesz odwiedzić pewnego chomika i pobrać stąd pirata:
http://chomikuj.p... .
PS: Musisz założyć
darmowe konto.
--------------------
Jeszcze tylko post...!
Jeszcze tylko post...!

Dodane: 25-12-2011 01:10
Fire-Chidori napisał/a:zakupie sobie pełną wersję gry jak będę miał większe fundusze.
Jeżeli chcesz, przez ten czas możesz odwiedzić pewnego chomika i pobrać stąd pirata:
http://chomikuj.p... .
PS: Musisz założyć
darmowe konto.
Zdam głupie pytanie.

Ale gdzie dokładnie mam sobie to konto niby założyć???
--------------------

Dodane: 25-12-2011 01:51
Ostatnio znowu wciągnąłem się w MC i tak ze znajomym ciskamy. Robimy jakieś idiotyzmy i rzeczy kompletnie nieprzydatne, ale przyjemnie się to robi, zwłaszcza z kimś^^ Jedyny minus taki że uzależnia i znowu mam "koszmary" i widzę wszędzie klocki, ciężko zasnąć wtedy ; /
--------------------

Dodane: 25-12-2011 10:14
Moim zdaniem to denna gra. Niby rozwija wyobraźnie itp.
Nie dość, że uzależnia, to na dodatek ogłupia.

Dodane: 23-01-2012 10:25
Ja grałem i to dużooo , teraz jakoś mi się nie chce ale polecam

Dodane: 22-02-2012 18:42
Nie grałem w tę grę, ale z tego co widziałem, a widziałem sporo razy jak ktoś gra w Minecrafta to gra mi się nie podoba słaba grafika, ale to jeszcze mogę przerzyć, ale nie cierpię gier bez określonej fabuły wiem, że nie powinno się oceniać gry przed zagraniem w nią, ale mnie Minecraft najzwyczajniej w świecie nie kręci.

Dodane: 22-02-2012 19:04
Zdam głupie pytanie. Ale gdzie dokładnie mam sobie to konto niby założyć???
Wchodzisz na
http://www.chomik... i klikasz "Wychoduj chomika".
ale nie cierpię gier bez określonej fabuły
Ale kto mówił, że Minecraft nie ma fabuły?
Wystarczy skromny nieoficjalny dodatek, o nazwie "AdventureCraft" i masz mase różnych fabuł

.
--------------------
Jeszcze tylko post...!
Jeszcze tylko post...!

Dodane: 22-02-2012 19:23
Oj lubie grę

a raczej lubiłem ją w okresie wakacyjnym bo wtedy zdażało mi się w nią grać po nocach z kolegami ;> Miło wspominam tamte noce z piwkiem papieroskiem i budujemy xD Ogólnie gra na plus!
--------------------
Mów mi... GrzeniU ;D
Bo żyć godnie to nie znaczy nie upadać. Każdy robi błędy ważne jak będziesz wstawać!

Dodane: 22-02-2012 20:27
No bez Jaj jak można w to grać? No już tibia czy cokolwiek innego...
Ja widziałem jak kolega grał i się przeraziłem <SZOK> jakieś kwadraty itp.
ale muszę przyznać ,że ten kto to zrobil to miał łeb jak sklep

, a teraz trzepie z tego kase

Też bym tak chciał
Pozdrawiam

Dodane: 04-03-2012 18:29
Ostatnio zacząłem w to grać i przyznam że nie sądziłem, że gierka jest taka fajna jednak rewelacji nie było, ale muszę powiedzieć, że gra jest lepsza niż sądziłem i gra pokazuje, że bez dobrej grafiki można się fajnie bawić.

Dodane: 04-03-2012 18:37
Też muszę przyznać, że w miarę wciągająca gierka. Na początku, jak ją zobaczyłem, to myślałem, że to jakieś gówno. Ale następnym razem, jak już opcykałem grę, to już stwierdziłem, że fajna gra. Wogóle nie zwracałem uwagi na grafikę. Jakoś mi nie przeszkadzało mi że głowy były kwadratowe. Najbardziej to lubię bawić się z zombiakami

Dodane: 04-03-2012 18:43
Bardzo lubię Minecrafta, wciągnął mnie bardzo lecz po jakimśczasie szybko potrai się znudzić. Dlatego ciągle Mojang robi update'y, by Minecraft ni znudził się.

Dodane: 04-03-2012 21:15
Ja też lubię Minecraft. mam też skina Songa a nick Vegeta i dwa jabłka i buduje dom!!! fajnie że są nowe wersje Minecrafta no nap szyk ład by teraz była alpha a mam 1.2.3 !!! Cześć.
--------------------
Seresu1.
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.